De 5 bästa mopparna för att skura golv för närvarande på marknaden

Även om det kanske inte låter så är det inte lätt att hitta en bra mopp för att skura golv. Marknaden svämmar över av dem, vilket gör det praktiskt taget omöjligt att ta reda på vilka som faktiskt är värda att köpa. På grund av det kan du sluta med att köpa en mopp som inte riktigt gör det åt dig.

Lyckligtvis är det lätt att undvika. Allt du behöver göra är att titta ordentligt på mopparna du funderar på att köpa och försöka hitta de som har de bästa recensionerna. Och som det händer, du behöver inte ens göra det på egen hand. Den här artikeln kommer att visa dig exakt vilka moppar som är de bästa på marknaden och hjälpa dig att begränsa dina alternativ.

1. Turbo Microfiber Mopp Golvrengöringssystem

Mikrofibermoppar brukar hyllas som några av de bästa som finns, men ingen får lika mycket beröm som Turbo mikrofiber rengöringssystem. Den här moppen fungerar för alla typer av golv – oavsett om det är lövträ, laminera, kakel eller vinyl. Och pga dess 360° roterande huvud, den når lätt alla möjliga skrymslen och vrår som du inte skulle kunna skrubba annars!

Så, vad gör den här moppen så unik? Tja, först och främst, den kommer med två fantastiska tvättbara mikrofiberkuddar. Dessa kuddar tar inte bara bort smuts, hår eller damm från dina golv – de kommer också att hålla dig ganska länge. Faktum är att du kan tvätta dem i tvättmaskinen upp till 100 gånger innan du behöver en ersättare. Kort sagt, de är utmärkta för miljön också!

Och handtaget är inte mindre hållbart. Gjord av aluminiumlegering, den är lätt och bekväm att hålla i, men ändå förstklassig kvalitet. Handtaget är 35 tum långmen du kan enkelt utöka den till 60 tum när du behöver lite extra räckvidd. Hela moppen är gjord bara för din bekvämlighet och komfort!

Men visst måste en sådan mopp vara dyr, eller hur? Egentligen inte alls! Turbo Microfiber är stolt över att erbjuda premiumkvalitet till ett lågt pris, vilket utan tvekan gör den till en av de bästa mopparna som finns.

2. Yocada svampmopp

Vill du ge ditt golv en speciell behandling? Sedan Yocada svampmopp är vägen att gå! Den här moppen har inte bara ett rengöringshuvud — det finns tre olika som du kan växla mellan baserat på vilken typ av städning du behöver.

Se även  Varför har min hajvakuum inget sug?

Dessa tre huvuden inkluderar en skrapa, en bikakesvamp och en borste. Och det bästa är att du inte behöver ta bort dem eller sätta på dem. Allt du behöver göra är att vända din mopp till den del du behöver.

Till exempel, när du spiller lite vatten på golvet, vänd helt enkelt på Yocada-moppen och använd skrapan. Skrapan effektivt samlar upp vatten och torkar golvet, fungerar ungefär på samma sätt som vindrutetorkare. Dessutom behöver du inte oroa dig för dina golv – skrapan lämnar inte en enda repa.

Nästa, honeycomb-svampen är utmärkt för att skrubba, torka och skura. Doppa den helt enkelt i vatten, torka golvet och krama sedan ut den med hjälp av den speciella avtryckaren. Honungskakedesignen tillåter bättre absorption, det är lättare att torka och andas bättre.

Och slutligen, borstdelen är fantastisk för djupare, mer detaljerad rengöring. Har du stött på en särskilt envis fläck som inte försvinner oavsett vad du gör? Häll lite tvättmedel på den och börja skrubba med borsten. På nolltid kommer fläcken att vara borta!

Men medan huvudet är den mest imponerande delen, är inte heller staven en besvikelse. Den är teleskopisk, justerbar och har tre sektioner. Du kommer inte ha några problem med att justera den alls, och du kommer att upptäcka att den är ganska bekväm att använda.

3. Bissell Power Fresh Steam Mop

Om vanliga moppar inte är helt i din smak, kan en ånga vara precis vad du behöver. Och du kommer att ha svårt att hitta en bättre ångmopp än Bissell Power Fresh, en elektrisk mopp med tre effektinställningar att välja mellan.

Istället för att använda starka kemikalier och rengöringsmedel för att ta bort djupa fläckar, koppla in din ångmopp, välj lämplig inställning och börja rengöra. Bakterier och bakterier har helt enkelt ingen chans – över 99 procent kommer att elimineras på nolltid! Och för den återstående procenten, använd mikrofiberskrubben som du kan fälla ner. Med det här verktyget når du även de minsta springorna med lätthet!

Denna moppen har en avtagbar vattentank som du kan fylla när du vill, en mjuk mikrofiberkudde, en mattglider och doftskivor. Om du vill att dina golv och mattor ska lukta fräscht som en vårbris, sätt bara in en av dessa skivor i moppdynan. Plötsligt kommer städningen inte längre kännas som en syssla!

Se även  Hur länge lever vägglöss på kläder?

Låter det bra än så länge? Men det kan fortfarande finnas en oro du tänker på — kommer inte det faktum att moppen måste vara inkopplad vara irriterande? Nja, nöjda kunder som har använt den här produkten verkar inte tro det. Sladden är 23 fot lång, så du kommer att kunna flytta runt i huset med lätthet utan att behöva söka efter ett uttag hela tiden.

4. O-Cedar EasyWring Microfiber Spin Mopp och hink

Moppning kanske inte verkar vara hårt fysiskt arbete, men det är faktiskt mer belastande för musklerna än du tror. När allt kommer omkring, när du skrubbar bort fläckar och smuts, du måste vrida moppen för att bli av med överflödigt vatten och smuts. Och för att göra det korrekt måste du lägga lite kraft i det.

Med erfarenhet, korrekt mopp vridning blir lättare att göra. Men varför skulle du vänta så länge när du kan köpa den O-Cedar EasyWring kombination av mopp och hink? En inbyggd vridare som följer med denna moppen kommer att göra processen enklare, snabbare och stänkfri!

Tack vare sitt mikrofiberhuvud fångar O-Cedars mopp effektivt smuts och smuts även om du bara använder vatten. Säg adjö till hårda tvättmedel och kemikalier – du kommer inte att behöva dem med den här produkten! Dessutom, huvudet är tvättbart, så du kan använda det om och om igen i minst tre månader!

Men även det är inte allt. Mopphuvudet har en distinkt triangulär form och förmågan att rotera, så att den lätt kan nå hörnen. Du kan också använda den för att rengöra mellan kakel, utrymmen under möbler och andra liknande skrymslen och springor.

Handtaget är lika imponerande som resten av moppen. Den är teleskopisk och sträcker sig till 48 tum! Med en sådan längd kan du rengöra alla möjliga utrymmen utan att någonsin behöva böja dig!

5. Rubbermaid Reveal Spray Microfiber Cleaning Kit

Det värsta med att använda en mopp för att skura golven är att man måste ha med sig en hink överallt. Det kan sakta ner processen avsevärt och det kan ta mer än en timme. Så, finns det något sätt att sluta använda hinken helt och hållet?

Se även  Bästa dammsprejerna för ett rent, dammfritt hem: 2023 recensioner

Som det händer, det finns – du behöver bara Rubbermaid Reveal Spray rengöringssats. Denna moppen kommer med en egen 22-ounce påfyllningsbar flaska som är fäst vid stången och sprutar vatten när du städar. I själva verket, blanda alla tvättmedel med varmt vatten, fyll flaskan och använd den när du moppar. Rubbermaid låter dig rengöra golven på dina egna villkor!

Förutom vattenflaskan, Rubbermaid har också en mikrofiberrengöringsdyna som tar upp smuts och damm mycket mer effektivt än vanliga kuddar. När du är klar med att använda den, släng den i din tvättmaskin – den kommer att se helt ny ut när den kommer ut! Du kan återanvända en enda rengöringsdyna upp till 100 gånger, så du behöver inte oroa dig för att skaffa en ny när som helst snart!

Och för de särskilt envisa fläckarna, använd den utmärkta skrubben. Den gör ett fantastiskt jobb med att ta bort smuts och smuts från golvet men lämnar fortfarande inga repor. Så oroa dig inte – dina golv kommer att se blanka och helt nya ut oavsett hur mycket du städar!

Tack vare Rubbermaids lätta design kommer din arm aldrig att värka när du arbetar. Ändå är den tillräckligt hållbar för att hålla dig länge — en genomgående utmärkt investering!

Sammanfattningsvis

Att hitta en perfekt mopp för ditt golv kanske inte är raketvetenskap, men det är inte heller något du bör ta lätt på. Om du gör ett dåligt köp kan din mopp förstöra ditt golv, gå sönder snabbt eller göra ditt arbete ännu svårare. Därför är det klokt att utforska dina alternativ och bara nöja sig med de beprövade mopparna med bra recensioner.

Och lyckligtvis fick alla mopparna på den här listan godkännande från de flesta av sina användare. Det finns en stor variation här, så du kommer garanterat att hitta något som passar dina behov. Oavsett om du vill ha en enkel mikrofibermopp eller en ångtvätt så hittar du allt du behöver. Så välj ditt val – du kommer säkerligen inte att ångra dig!

Lämna en kommentar