De 5 bästa armborstarna under 400 $ och vårt favoritval

Du letar efter ett armborst, men du föredrar att hålla din budget relativt smal, säg mindre än $400. Du föredrar också ett armborst av hög kvalitet till det priset. Vilka typer av alternativ har du?

Vårt föredragna armborst för under 400 $ är Killer Instinct Burner 415. Detta armborst lovar att avfyras med en hastighet av 415 fot per sekund och inkluderar en livstidsgaranti. Vi gillar även följande armborst till samma prisklass:

 • Barnett Explorer XP armborst
 • PSE Bågskytte Fang HD
 • CenterPoint Sniper 370
 • BearX Intense redo att skjuta armborst

Framöver kommer vi att gå på djupet på funktionerna i Killer Instinct Burner 415 samt de 4 andra armborstarna vi rekommenderade. Med våra funktionsjämförelser och för- och nackdelar kommer du enkelt att kunna bestämma vilken armborst som är rätt för dig när du är klar med att läsa!

Våra 5 favoritarmborst för under 400 $

Toppval: Killer Instinct Burner 415

Vår favorit av de 5 armborstarna på listan är utan tvekan Killer Instinct Burner 415. För $340 är den här bågen precis vad du letar efter för att hålla budgeten.

Om du köper ditt första armborst är det här den vi rekommenderar. Denna nybörjarvänliga armborst har ett Pro-paket som innehåller allt du behöver för att komma igång. Du får en smörjsticka, fältspetsar, tre HYPR Lite-bultar vid 370 grain, en trebultskover, strängdämpare, en repcocker och LUMIX IR-W 4×32 kikarsikte.

Killer Instinct Burner 415 har en moon nock och Realtree Edge-camo. Dess kraftslag är 14,5 tum, dess dragvikt är 220 pund och dess kinetiska energi är 141 fot pund. Denna fantastiska Killer Instinct-armborst kan skjuta med en blåshastighet på 415 fot per sekund. Du kommer att älska hur smidigt och snabbt pilarna flyger!

För större precision inkluderar Killer Instinct deras KillerTech-trigger, som väger 3,5 pund. Avtryckaren är tänkt att främja större noggrannhet så att du kan känna dig som en proffs bågskytt när du lär dig detaljerna i att skjuta med pil och båge. Micro-Lite aluminiumpipan har förbättrats för Burner 415, vilket också förbättrar din avfyringsprecision.

Anpassa passformen på Burner 415 med ett X-Lock som justeras efter behov. Rumpan med sin AR-inspirerade design har sex olika positioner, vilket också ger dig fler anpassningsmöjligheter.

Dimensionerna på Burner 414 är som följer: den är 34,5 till 37 tum lång med en bredd på 18,75 tum när den är frikopplad och en bredd på 14,75 tum när den är spänd. Armborst väger 6,7 pund.

  Hur man förbereder sig för en vandring

Fördelar

 • Killer Instinct Burner 414 kommer i två färger, grå eller camo.
 • Anpassningsalternativen för Burner 414 låter dig ställa in den på olika sätt beroende på hur du vill avfyra ditt armborst idag.
 • Killer Instinct lovar en begränsad livstidsgaranti på icke-bärbara standarddelar till den registrerade ägaren.

Nackdelar

 • Du kan behöva uppgradera fabriksbultarna för att skydda armborstens lemmar, vilket kräver extra tid och kostnader.

Barnett Explorer XP armborst

Kommer tvåa är Barnett Explorer XP armborst från Barnett Archery Store. Detta märke har en känd historia av att producera jaktarmborst i mer än 50 år.

Utforskaren är i stort sett redo att användas i det ögonblick du öppnar den, bara en bult och du är klar. Dess delade framgrepp och lager gör att det känns naturligt att hålla denna armborst. Förutom själva bågen, 2 st 20″ kolpilar, röd/grönt upplyst rödpunktssikte, en koger, repspännanordning och smörjning xax.

Dragvikten på Barnett Explorerl är 650 pund, och du kan skjuta i 370 fot per sekund. Det är inte riktigt lika bra som Killer Instinct Burner 415, men det är inte dåligt heller. Kabel- och strängsystemet är syntetiskt för hållbarhet. Barnetts högenergihjul som en del av deras fyrbensmontering främjar också effektiviteten.

Barnett Explorer armborst väger 6 pund. Den är 34,5 tum bred och 37 tum lång med en pillängd på 20 tum. Den har ett kraftslag på 12 tum.

Fördelar

 • Barnett Explorer är ett fantastiskt jaktarmborst.
 • Barnett inkluderar vad de kallar ett premium rödprickssikte som borde göra att förvärva och sikta mot mål till en mycket mer exakt upplevelse.
 • Detta USA-tillverkade armborst kommer med en begränsad garanti som gäller i fem år.

Nackdelar

 • Barnett föreslår att du vaxar dina strängar var tionde skott och håller strängarna i en klimatkontrollerad miljö för bästa resultat.
 • Vissa användare har sagt att Barnett Explorer är benägen att gå sönder.

PSE Bågskytte Fang HD

Squeaking förbi på strax under $400 är PSE Archery’s Fang HD. PSE-företaget grundades 1970, så det är ett välkänt namn inom bågskytte.

När du köper Fang HD får du ett helt armborstpaket, inklusive ett spännrep, rälsolja, dubbla strängstopp, strängljuddämpare, lemdämpare, en stigbygel, en justerbar kolv, tre 22-tums kulspetsade kolbultar, en auto-säkerhet och anti-torr brand utlösare, en fem-bultar koger, och en HDV 425 1,5 till 5×32 belyst riktmedel scope med variabel zoom.

  Hur man använder ett flytrör (för nybörjare)

Puh! Det är inte konstigt att denna armborst kostar nästan $400. Fang HD lovar pilavlossning med 405 bilder per sekund med 134 fot pounds av energi och en dragvikt på 205 pounds. Om du behöver lossa den här armborsten kan du göra det utan att skjuta, vilket kommer att göra nybörjarbågskyttar särskilt tacksamma.

Denna 10-punkts armborst inkluderar ett Anti-Dry Trigger System för färre torra bränder. Det justerbara kikarsiktet har omvänd kamerateknik som du kan lita på för bättre siktnings- och skjutprecision samt mer hastighet och kraft.

PSE Archery Fang HD väger 7,3 pund. Dess strängar är 37,2 tum, kabeln är 19,7 tum och själva armborsten är 35,5 tum lång. Axel-till-axel, det hela mäter 18 tum. Armborstens kraftslag är 14,5 tum.

Fördelar

 • Den högkvalitativa kikarsikten som ingår i Fang HD motiverar det högre priset på denna armborst.
 • Du får så många bonusfunktioner att PSE Archery kunde ha sålt separat.
 • Om du älskar din PSE-armborst kan du gå med i PSE Nation gratis, där du får gratis rundturer i deras Tucson-anläggning, e-post och nyhetsbrev och en rabatt på upp till 10 procent när du besöker en PSE Pro Shop.

Nackdelar

 • Vissa användare har sagt att lager och prod inte står i linje så att du inte kan ladda några bultar.
 • Fang HD kan vara lite tung.

CenterPoint Sniper 370

Vi rekommenderar också CenterPoint Sniper 370, vilket kostar under $350. Precis som PSE Fang HD är denna armborst en del av ett paket. I lådan ingår en bärsele för transport, en repcocker, ett lösgörande koger, tre kolbultar (vardera 20 tum) och ett imponerande 4×32 kikarsikte för att förbereda dina skott.

Dämpare i Sniper 370 minskar vibrationer och – lika viktigt – håller din bågskytteupplevelse tyst. Av alla tysta armborst på marknaden är Sniper 370 särskilt känd. Utöver det får du också auto-säkerhet och anti-torr brandmekanismer för att hålla dina skott i mål.

Skjut i 370 fot per sekund, vilket fortfarande är en anständig skjutbana, speciellt om du är ny på bågskytte och du inte behöver för mycket kraft än. Sniper 370:s genomskjutande stigarförsäkrar, precisionskamsystem och fyrkantiga ben ökar din noggrannhet.

CenterPoint designade Sniper 370 för att vara nybörjarvänlig. Du kan justera det genomgående framgreppet och stocken samt axla din båge. Dess aluminiumram är byggd för hållbarhet, så du behöver inte oroa dig för att denna armborst står upp mot det dagliga bågskyttet. Den kan hantera saker ganska bra.

  Var kan man köpa innerslangar för pulka

CenterPoint Sniper 370 har ett kraftslag på 13,50 tum och en axel-till-axellängd på 18 tum när den är spänd. Den väger 12,2 pund. Dragvikten på Sniper 370 är 185 pund.

Fördelar

 • Även om CenterPoint Sniper 370 inte har de bästa av de bästa funktionerna, för sitt pris, är det en perfekt gångbar armborst.
 • CenterPoint säger att Sniper 370 är gjord för bågskyttar på alla erfarenhetsnivåer.
 • Vi vill understryka den tysta driften av Sniper 370, eftersom det är ett av armborstens största försäljningsargument.

Nackdelar

 • Användare har sagt att draglinan kan sluta fungera efter några användningar.
 • Andra säger att strängarna knäpper snabbt.

BearX Intense redo att skjuta armborst

Vårt sista rekommenderade armborst för under $400 är BearX Intense. Denna skjutfärdiga armborst för militär, taktisk och sportbågskytte innehåller massor av utrustning och tillbehör så att du kan öva på att skjuta med den direkt. Dessa extrafunktioner inkluderar strängvax, en rälsolja, ett spännrep, en fyrpilskoger, en upplyst kikari och tre BearX TrueX-pilar.

Oroa dig inte för felande pilar med anti-torr brandmekanismen. Pilar flyger från BearX Intense i 400 fot per sekund, vilket är ganska bra för ett armborst som kostar $350. Kraftslaget, som mäter 12,7 tum, lägger till mer muskler till varje skott du gör.

Med den Weaver-baserade kikarsikten och dess fantastiska upplysta kikarsikte är Intense ett bra armborst för jakt också. Den är inte super otymplig heller, den är 14 tum bred när den är fri och 10 tum bred när du spänner den.

Fördelar

 • Du kan köpa BearX Intense i tre camomönster och färger.
 • Montering, även om den krävs, är snabb och enkel enligt användarna.
 • Kvaliteten och kraften hos BearX Intense gör det till ett armborst att seriöst överväga.

Nackdelar

 • För att koppla av BearX Intense måste du skjuta en pil.
 • Du kan inte lägga till en spännande vev till denna armborst.

Slutgiltiga tankar

De 5 armborstarna vi granskade idag är alla solida val oavsett om du köper ditt första armborst eller om du vill att ditt nästa ska vara billigare men av hög kvalitet. Vi rekommenderar mest Killer Instinct Burner 415, eftersom den har den bästa skjutkraften av armborstarna på den här listan. Ditt bågskyttespel kommer att bli mycket förbättrat!