De 15 bästa toalettmärkena: Vet vem du kan lita på

Det finns ett häpnadsväckande antal toaletttillverkare där ute, och om du letar efter en ny toalett kan det vara riktigt svårt att avgöra vilka märken som är bäst och vilka som är bluffiga.

Här är de goda nyheterna: Jag har redan gjort det hårda arbetet åt dig, och jag har sammanfattat all min forskning i listan nedan. Här är stegen jag följde för att identifiera och rangordna dessa 15 ledande toalettmärken:

  1. Jag har en lista över toaletterna som säljs på Home Depot och Lowes
  2. Jag sorterade varje lista efter antalet försäljningar (t.ex. deras popularitet)
  3. Jag rankade varje märke baserat på deras popularitet, om de såldes hos båda de stora återförsäljarna och sedan efter deras stjärnbetyg

Alla märken i denna lista säljs på antingen Home Depot eller Lowes, och de flesta av dem säljs på båda. På grund av dessa återförsäljares rykte borde det omedelbart eliminera de skissartade varumärkena utan namn du ibland ser online.

Dessutom, eftersom jag har rankat dessa toaletter ungefär efter popularitet, kommer de ledande toalettmärkena att hamna högst upp på listan. Faktum är att märket jag har i mitt eget hem (Kohler) kom in på #1.

1. Kohler

Varumärkes historia

Kohler är en av de äldsta toaletttillverkarna i landet. Kohler grundades i Wisconsin 1873 och tillverkade ursprungligen jordbruksutrustning.

Dess första VVS-produkt var en anpassad gristråg, som den sålde som badkar. Kohler är ett riktigt familjeföretag och ägs och drivs av familjen Kohler än i dag.

Deras toaletter

Kohler är utan tvekan DEN ledande tillverkaren av toaletter i USA och kan hittas i alla större återförsäljare.

Kohler tillverkar nästan alla typer av toaletter du kan tänka dig, inklusive komforthöjd, vattenbesparande och till och med ”smarta” toaletter.

Du kan läsa mer om bilden Kohler toalett på Amazon (Obs: vi får provision utan kostnad för dig)

2. Amerikansk standard

Varumärkes historia

American Standard är den största tillverkaren av badrumsinredning i världen. Företaget grundades 1875 och har sitt huvudkontor i New Jersey.

Under åren har det varit en del av flera fusioner och förvärv, och företaget är för närvarande ett dotterbolag till Lixil Group, en börsnoterat japanskt företag.

Deras toaletter

Jag skulle anse American Standard och Kohler som de tydliga marknadsledarna för toaletter.

American Standard tillverkar ett brett utbud av toalettmodeller och kan hittas i alla större återförsäljare. Om du bara behöver veta vilka namn du ska leta efter, håll dig till dessa två märken.

Du kan lära dig mer om bilden American Standard toalett på Amazon. (Obs: vi får provision utan kostnad för dig)

3. Glacier Bay

Varumärkes historia

Glacier Bay-varumärket är i huvudsak Home Depots lågprismärke. Glacier Bay-toaletter säljs exklusivt via Home Depotoch kan inte köpas någon annanstans.

Glacier Bay-toaletter tillverkas av Foremost Groups, ett privatdrivet företag som grundades i New Jersey 1987. Förutom toaletter tillverkar Foremost Groups även trämöbler och annan badrumsinredning.

Deras toaletter

När denna artikel skrevs är den bästsäljande toaletten i lokala Home Depot-butiker en Glacier Bay-toalett. Dessutom säljs det över 40 olika modeller av Glacier Bay-toaletter, inklusive 1-, 2-, runda och långsträckta modeller.

Se även  Kan du applicera polyuretan med en trasa?

Du kanske undrar varför Glacier Bay (som i huvudsak är ett off-brand) rankas så högt på den här listan. Svaret är enkelt, Home Depot säljer många av dem, och de får genomgående bra recensioner.

4. AquaSource

Varumärkes historia

AquaSource är Lowes egna märke av toaletter, liknande Glacier Bay at Home Depot. Det finns väldigt lite annan information tillgänglig om varumärkets historia och dess tillverkningsanläggningar, så låt oss hoppa vidare till mer information om deras toaletter.

Deras toaletter

De tre populäraste toaletterna som säljs i lokala Lowes-butiker är från följande märken (rankade efter försäljning):

  1. Kohler
  2. AquaSource
  3. Amerikansk standard

Som ni vet från början av denna lista är Kohler och American Standard marknadsledande. Så det är imponerande att AquaSource säljer nära hastigheten för dessa två märken. De får också genomgående bra recensioner på sina mest sålda modeller.

5. Schweiziska Madison

Varumärkes historia

Swiss Madison är det yngsta företaget på denna lista. De grundades för bara några år sedan 2015. Företaget är privatägt, har mindre än 50 anställda och har sitt huvudkontor i New Jersey.

Deras toaletter

Swiss Madison har specialiserat sig på att göra vackra hel- och vägghängande toaletter.

Det skulle vara rättvist att kalla deras produkter ”designer” toaletter, eftersom de är byggda för att passa in i mer modern badrumsinredning.

Men trots deras exklusiva utseende är priserna för dessa toaletter förvånansvärt konkurrenskraftiga.

Jag blev chockad när jag såg att deras kostnader liknar vissa Kohler- och American Standard-modeller. Swiss Madison Toilets kan hittas i Lowes, Home Depot och till och med på Amazon. Du kan läsa mer om bilden Swiss Madison toalett på Amazon. (Obs: vi får provision utan kostnad för dig)

6. Sterling

Varumärkes historia

Sterling grundades i 1907, men 1984 förvärvades den av Kohler. Sedan dess har Sterling fortsatt att säljas som ett separat varumärke, men det lever nu under ”paraplyet” av Kohlers varumärken.

Så om du funderar på att köpa en Sterling kan du vara lugn eftersom den stöds av samma företag som leder marknaden (t.ex. Kohler).

Deras toaletter

Sterling-toaletter tenderar att vara billigare än Kohler-toaletter, och det verkar finnas mycket färre modeller av Sterling-toaletter.

Sterlingtoaletter säljs på Home Depot och Lowes, och du kanske kan hitta dem på Amazon också, men för närvarande ser det lite hit-or-miss ut.

7. TOTO

Varumärkes historia

TOTO har en av de mest intressanta historierna för något märke på den här listan. TOTO var grundades första gången 1917och det startades av Kazuchika Okura, en japansk man som ville ta med mer sofistikerade avloppssystem till Japan.

Japan har en historia av konstverk och design av keramik, som sträckte sig till TOTOs toalettarmaturer. Jag tycker också att företagets motto är värt att nämna, och det översätts till engelska som ”ta stolthet över ditt arbete och sträva efter att göra ditt bästa”. En känsla vi alla kan dra nytta av.

Deras toaletter

TOTO-toaletter är bland toppsäljarna på Home Depot, Lowes och på Amazon.

Se även  Kan man måla en toalett? Få det att hända med dessa 6 steg

Ett starkt argument kan göras för att sätta TOTO högre på den här listan, och många människor skulle förmodligen ge dem nummer 3-platsen.

Men jag håller mig till rankingprocessen som jag beskrev överst i den här artikeln, så TOTO tar nummer 7.

Om du vill ta en titt på deras produkter kan du börja här med detta TOTO toalett på Amazon. (Obs: vi får provision utan kostnad för dig)

8. Saniflo

Varumärkes historia

Saniflo är ett franskt företag, som är mest känt för att ha uppfunnit toaletten macerator runt 1958. Dessförinnan gjorde Saniflo konstruktionsarbete för reningsanläggningar för avloppsvatten.

Deras toaletter

Saniflo säljer ”upflush” toaletter som vanligtvis kommer med deras macererande pumpsystem. Saniflo macerationspump gör att du lättare kan lägga till ett badrum nedanför avloppsröret.

En pumptoalett (som Saniflos) kan också vara till hjälp om du har riktigt lågt vattentryck som gör spolningen till ett återkommande problem. De är ett legitimt märke med ett specifikt fokus, men om du inte behöver en pump som denna, välj ett annat märke.

9. Delta

Varumärkes historia

Delta är mest känt för sina kranprodukter, men de tillverkar även toaletter. Delta grundades i 1954 och är ett dotterbolag till Masco, ett offentligt hemförbättringsföretag baserat i Michigan.

Deras toaletter

Du kan hitta Delta-toaletter på Home Depot. Deltas toaletter brukar vara billiga och ganska grundläggande. Baserat på min forskning ser det ut som att alla deras toaletter är 2-delade toaletter, och de flesta av deras modeller är avlånga, även om de också har några runda versioner.

10. Jacuzzi

Varumärkes historia

Ja, vi pratar om DEN Jacuzzin, som gav oss badtunnan. Hur Jacuzzi fick sin start är faktiskt en underbar familjehistoria. I 1925uppfann Jacuzzifamiljen den dränkbara vattenpumpen.

Sedan, på 1950-talet, fick den yngsta brodern i familjen (Ken Jacuzzi) diagnosen reumatoid artrit. Han behandlades av en läkare med hjälp av en hydroterapitank och sedan byggde familjen en bärbar pump så att han kunde få liknande behandlingar hemma.

Detta har hjälpt Ken att drastiskt överlevt läkarens förväntningar. Och pumpen som hjälpte till med Kens behandlingar utvecklades senare till bubbelbadstrålar och skapade i princip en hel industri. Är inte det en inspirerande familjeberättelse?! Idag tillverkar Jacuzzi ett brett utbud av produkter, inklusive toaletter.

Deras toaletter

Jacuzzi säljer 5 modeller av toaletter, som alla finns på Lowes. Deras toaletter är billiga, och de har en blandning av långsträckta, runda, 1- och 2-delade toaletter.

11. Niagara Conservation

Varumärkes historia

Niagara Conservation Corp. startade i 1970-talet när det är grundaren Bill Cutler satte sig för att bygga världens mest effektiva duschmunstycke. Duschhuvudet från Niagara blev en hit och lanserade det som nu är ett mångmiljonföretag.

Niagara Conservation expanderade senare till andra vattenanvändande produkter, och de producerar nu de mest vatteneffektiva toaletterna på marknaden.

Deras toaletter

Niagara Conservations stora försäljningsargument är effektivitet, och de sparar mer vatten än något annat märke av toaletter jag någonsin sett.

Du kan säga detta väldigt enkelt genom att bara kontrollera GPF (gallons per flush) betyg på deras toaletter.

Se även  3 anledningar till att din toalettsits inte stannar upp och 3 enkla korrigeringar

De EPA kräver att alla toaletter som säljs i USA, har en GPF-betyg på 1,6 eller lägre. Som ett resultat har de flesta toaletter ett GPF-betyg på cirka 1,28-1,6.

Men Niagara Conservation underskrider dramatiskt standarden, och de flesta av deras toalettmodeller har en GPF på cirka 0,8, vilket är MYCKET lägre. Niagara-toaletter säljs på Home Depot, Lowes, och du kan också se den avbildade modellen här på Amazon. (Obs: vi får provision utan kostnad för dig)

12. Zurn

Varumärkes historia

Varumärket Zurn av toaletter ägs för närvarande av Rexnord Corporation, som förvärvade företaget i 2007. Rexnord och Zurn har sitt huvudkontor i Milwaukee, Wisconsin.

Rexnord grundades i 1892 och började som tillverkare av industriella komponenter. Företaget fortsätter att tillverka industridelar, men genom förvärvet av Zurn har de även utökat sitt utbud av VVS-armaturer.

Deras toaletter

Zurn producerar både bostäder och kommersiella toaletter. Till exempel producerar de de där autospolande toaletterna du ser på jobbet, flygplatsen osv.

Zurn-toaletter tenderar också att vara dyrare än många av de andra märkena vi har täckt ovan.

Du kan hitta Zurn-toaletter på Home Depot, Lowes, och du kan se den avbildade modellen här på Amazon. (Obs: vi får provision utan kostnad för dig)

13. EAGO

Varumärkes historia

EAGO grundades i 1996. EAGO USA är den amerikanska filialen till denna Kina-baserade tillverkare av badrums- och VVS-produkter.

Deras toaletter

EAGO är specialiserat på toaletter i 1-delad och dubbelspolande stil. Deras toaletter kan hittas på Home Depot och Lowes, och jag såg också några listor som säljer EAGO-toaletter på Amazon. Amazon-listorna för EAGO såg dock lite skissartade ut för mig, så håll dig förmodligen till Home Depot/Lowes för den här.

14. Miseno

Varumärkes historia

Miseno är ett USA-baserat varumärke som grundades 2014. De tillverkar ett brett utbud av hemarmatur och produkter, inklusive ljuskåpor, skåpbeslag och (naturligtvis) toaletter.

Deras toaletter

Miseno har ca 8 modeller av toaletter, och de flesta av dem kan hittas på Lowes. Jag har inte använt deras toaletter själv (i alla fall inte vad jag känner till), men enligt mig ser de ut som ganska okomplicerade toaletter.

15. Sön-Mar

Varumärkes historia

Sun-Mar är unik på denna lista över toalettmärken eftersom de säljer komposttoaletter. Komposttoaletterna som Sun-Mar säljer uppfanns först av Hardy Sundberg i 1971.

Idag säljer Sun-Mar några olika modeller och Hardy Sundberg har patent från 1979 på den roterande trumteknik som fortfarande används i deras toaletter.

Deras toaletter

Om du aldrig har hört talas om en komposttoalett förut så är det i stort sett precis vad det låter som. Det är fristående. Den avdunstar vätskor och komposterar fast avfall (t.ex. skit).

Dessa typer av toaletter är miljövänliga eftersom de inte använder något vatten för spolning. Dessutom kräver enheterna inte ett septiksystem eller VVS-anslutningar. Som ett resultat kan de vara ett bra alternativ för stugor, båtar eller husbilar utanför nätet.

Både Home Depot och Lowes säljer Sun-Mar komposttoaletter, även om de är ganska dyra.

Lämna en kommentar