Carbon Express Maxima Red Recensioner 2019

Detta är en ärlig och opartisk carbon express maxima red recension.

Carbon express maxima röd är en ganska fantastisk pil, många kanske redan känner till dessa eftersom nästan varje butik har dessa avancerade pilar.

Dessa är några av de mest sålda pilarna som finns på marknaden just nu.

Kvaliteten på kolet är hur bra som helst, vi pratar mycket bra kvalitet. Jag kan garantera att du kommer att älska dessa carbon express maxima röda pilar. Även om allas preferenser är olika så handlar det om att hitta den pil som passar dig bäst.

Allt handlar om att hitta pilar som känns bra, ser bra ut och presterar bra, det finns inga argument i det, carbon expressen gör pilar som säkert gör jobbet ganska enkelt. Dessa pilar ser verkligen fantastiska ut.

Jag personligen älskar svart och rött. Jag har älskat den färgkombinationen länge; Jag spraymålade till och med min första rosett svart och röd när jag var liten! Jag tycker personligen att det ser fantastiskt ut på vad som helst, speciellt på bågskytteutrustning.

Som ni vet är målet för varje bågskytt konstant noggrannhet, och det måste översättas från fältet till fältet, men en av de största förespråkarna för noggrannhet är dynamisk ryggrad och det är pilens flexibilitet när den lämnar din båge.

Den dynamiska ryggraden

De kolmaxima röd innehåller en bättre dynamisk ryggrad än någon annan pil på marknaden, det är därför jag tycker det.

Den röda zonen mellan de två silverstängerna på pilen består av ett mer flexibelt kolmaterial än ändarna, om du skulle försöka böja någon av ändarna kommer du att inse att det inte kommer att böjas lätt men om du försöker böja mitten kommer du att inse att det flexar mycket.

  Var är isfiske mest populärt?

När maxima rött lämnar din båge stannar all flex inom den röda zonen, vilket gör att din pil kan börja snurra tidigare, vilket förbättrar din noggrannhet och gör varje skott mer konsekvent. Efter att ha provat och haft mer framgång med maxima red, rekommenderar jag att du går ut och ger dem ett försök.

Dessa pilar kostar lite mer pengar än de andra pilarna, men jag kan garantera att de är ganska exakta, så det är värt varenda krona!

Carbon Express Maxima-specifikation:

  • Storlekar: 250 (8,11 gpi och 400 ryggrad), 350 (9,07 gpi och 350 ryggrad)
  • Längd: 31,5 tum
  • Diameter: 295 tum (250) och 300 tum (350)
  • Rakhetsfaktor: 0,0025 tum
  • Vikttolerans: 1,0-tums korn

Carbon Express Maxima-höjdpunkter:

  • De nakna skaften kommer med precisionsnockar och bulldog-nockar.
  • Den har en högteknologisk konstruktion av kolmaterial som hanterar dynamisk ryggrad på ett nytt sätt för att få broadheads att flyga bättre och skjuta mer konsekvent.
  • 12 paket röda och svarta färdiga skaft.

Röd zon:

Den högteknologiska kolfiberdesignen har en styvare ände för att innehålla pilböjningen till det som kallas den röda zonen. Detta är den sektion av pilskaftet som hanterar pilens flex under flygning, annars kallad den dynamiska ryggraden.

Genom att innehålla pilböjning till den röda zonen ger det en ny nivå av jaktprestanda eftersom bredhuvuden överdriver effekten av pilböjning under flygning och verkar med vingarna på pilens framsida.

Omdefiniering av Broadhead-noggrannhet:

Bredhuvudet flyttar massans centrum framåt på en pil, vilket ökar pilens flexibilitet när den skjuts upp från bågen. Den styvare främre änden av pilskaftet flyttar pilens flexibilitet till den röda zonen och minskar oscillationen på den främre änden för att få broadheads att skjuta mer konsekvent.

  Michigan Jet Ski Laws: Ett enkelt fuskblad med allt du behöver veta

Best Tunning Arrow:

Mathews edition maxima red klarar dynamisk ryggrad så bra att det bara krävs två ryggstorlekar för att täcka en båge på 40-92 lb. Det är helt absurt. att hitta rätt pillängd och styrka kan vara riktigt svårt, men carbon express gör det enkelt.

Rakhet:

Alla Maxima Red-pilar är laserkontrollerade för rakhet till en anmärkningsvärd 1/10 000 tum. Maxima Red rakhet på +/- 0,0025″ är ett maximalt mått.

Dynamisk ryggradskontroll:

Har patenterad högteknologisk konstruktion av kolmaterial som hanterar dynamisk ryggrad på ett nytt sätt för att få bredhuvudet att flyga bättre. Maxima använder olika kolmaterial för att kontrollera pilböjningen till den röda zonen.

Halskrage:

Carbon Express proprietära bulldog-halsband levereras som standard på alla Maxima Red-pilar och skaft för att skydda skaftet mot nock-end-stöt.

Om du någonsin har sett en pil som har blåst upp på någon, kanske du förstår en del av värdet som denna lilla krage har. Kolfiber är riktigt bra och känns som att den är gjord för att gå in i pilskaft. Problemet är bara att det är lite farligt om det går sönder.

Min rekommendation:

Om din önskan är att skjuta den bästa pilen, leta inte längre, eftersom kolexpressens maxima röd är den överlägset bästa pilen jag någonsin skjutit på 8 år. När det kommer till pil kommer du alltid att vilja skjuta det bästa. Det är därför jag rekommenderar att du provar den här kolpilen eftersom den är den bästa på marknaden för tillfället och kommer att vara det i många år framöver.

Först sköt jag några billiga pilar, sedan efter ett tag kom jag på dessa efter att ha sett dem för en hel del, skillnaden var mycket enastående, de är väldigt smidiga, kraftfulla skaft! stel som en sten. Dessa är mycket konsekventa, tro mig, jag har provat många pilar och dessa är de bästa hittills för min inställning.

  De 13 bästa surffiskedragen du behöver prova

Jag kom att inse det kolexpress har alltid några bra pilar för ett mycket rimligt pris, jag tycker verkligen att dessa pilar borde vara värda mycket mer. Jag rekommenderar att du skaffar dessa högkvalitativa pilar medan du kan eftersom jag inte vet när priserna kommer att ändras på Amazon.

Min far har använt dessa pilar i flera år och svär vid dem. Han får den här speciella tonen när han pratar om redskap som han har mycket förtroende för. Dessa pilar faller inom den kategorin. Definitivt en fantastisk produkt som han kommer att använda i många år framöver.

Relaterade frågor:

Ska jag köpa kolfiber eller aluminium? Kolfiberpilar är den mest populära pilen på grund av deras hållbarhet och hur lätta de är. Aluminiumpilar är inte lika hållbara, men de är generellt något billigare. Kolpilar är det bättre valet för de flesta bågskyttar.

Kommer kolfiberpilar att splittras i bytesdjuret? Om rätt bredhuvud och skaft används, kommer en kolfiberpil sällan om någonsin att splittras inuti ett djur. Kolfiberpilar är extremt stela och kommer i allmänhet att gå igenom hela djuret utan problem.