Billiga 3D-bågskyttemål – De 10 mest billiga målen

Du har inte riktigt kommit till den punkt där du kan träffa levande, rörliga mål ännu med dina pilar. För att bekanta dig med hur det skulle vara, vill du öva på att använda 3D-bågskyttemål. Problemet är att många av dessa verklighetstrogna mål är så dyra! Finns det några billiga 3D-bågskyttemål du kan träna med istället?

Det här är de 10 mest billiga 3D-bågskyttemålen:

  • Delta McKenzie Raccoon 3D-mål
  • Shooter Buck 3D Deer Archery Target
  • Fältlogik Turkiet 3D-bågskyttemål
  • BIGSHOT Pro Hunter Raccoon och Groundhog Combo Critter 3D-mål
  • Rinehart Javalina 3D galtmål
  • Delta McKenzie Strutter Turkiet 3D-mål
  • Fältlogik Big Shooter Bear 3D-mål
  • Delta McKenzie Backyard Imp 3D-mål
  • Rinehart Woodland Coyote 3D-mål
  • BIGSHOT RealWild Bobcat 3D-mål

Det bästa med dessa 10 bågskyttemål är att var och en kostar $150 eller mindre! Fortsätt läsa efter produktlänkar, beskrivningar och recensioner så att du kan välja de bästa målen för att förbättra dina bågskyttefärdigheter.

De 10 bästa billiga 3D-bågskyttemålen

Delta McKenzie Raccoon 3D-mål

Startar den här listan är ett 3D-mål av många från Delta McKenzie. Märkets 3D tvättbjörnsmål har ett kroppsdjup på 13 tum och en kroppslängd på 15 tum.

3D-målet är designat för att se ut som en riktig brun tvättbjörn som klättrar på en träbit. Dess Solid Flex Foam-kropp är byggd för tävlingsbågskytte såväl som avslappnad bakgårdsskytte med ett par kompisar.

De idealiska pilarna för detta Delta McKenzie-mål är fasta bredhuvudspilar med ett fält eller expanderbar spets som skjuter med 300 till 350 bilder per sekund. IBO poängringar gör det enkelt att spåra träffsäkerheten i ditt skott.

Shooter Buck 3D Deer Archery Target

Rådjursjakt är en mycket populär sport, men 3D-hjortmålen är fortfarande bland de dyraste. Inte längre! Detta Shooter Buck 3D rådjursmål är rimligt prissatt men är inte så liten att den är ineffektiv som mål.

Shooter Buck-målet står 48 tum högt och är målat och skulpterat för att se ut som ett riktigt rådjur som står stilla i skogen. Tillverkat i USA, är hjortmålet användbart med bredhuvuden och fältpilar.

Insatsen som medföljer målet har hög densitet. När du är klar med att träna för dagen är det otroligt enkelt att ta ut dina pilar så du kan samla dem och dra dig tillbaka tills du tränar igen imorgon!

  Ska jag dricka kaffe innan jag springer?

Fältlogik Turkiet 3D-bågskyttemål

Att slå en riktig fågel med dina pilar kan vara svårt eftersom de är så flygiga. Nu kan du träna i bekvämligheten av din bakgård med ett 3D-kalkonbågskyttemål från Fältlogik.

Kalkonmålet är 31,5 tum brett och 32 tum högt. Tillverkad i USA rekommenderar Field Logic deras 3D-kalkonmål för jakt och liknande sport. Målet visar upp en svart kalkon med stängda vingar. Röd färg runt ansiktet och huvudet gör målet lätt att se även på avstånd.

Ditt köp inkluderar markinsatser för att förhindra det skumfyllda kalkonmålet från att välta i en byig bris. Poängringar skapar en känsla av utmaning, antingen mellan dig själv och en vän eller till och med för solotävling!

BIGSHOT Pro Hunter Raccoon och Groundhog Combo Critter 3D-mål

Vad sägs om två 3D-mål för priset av ett? Denna uppsättning av bågskyttemål från BIGSHOT Pro är en stjäla!

Ett av de två målen är en stående jordsvin och den andra är en stående tvättbjörn. Djuren har båda samma bruna kroppsfärg med vit färg över kroppen och svarta accenter. Tvättbjörnsmålet kommer komplett med svarta ögon samt en svart och vit randig svans.

De två målen är gjorda av Elasto Flex-skum som är både värmebeständigt och designat för att självläka. Det senare kommer att hålla dina mål snygga längre. Dessutom säger BIGSHOT att skumkroppen på dess mål hjälper dig att ta bort dina pilar.

Båda målen är färdiga med en beläggning som motstår väderskador. Varsågod, ta din favoritarmborst eller sammansatt båge och sätt igång!

Rinehart Javalina 3D galtmål

Som en del av Rineharts Woodland Series är detta 3D-galtmål. Mellan dess gråbruna färg och realistiska mönster på kroppen, kommer du snabbt in i ett jakttänk när du övar med detta mål.

Galtmålet är 30 tum långt och 20 tum högt. Om du använder broadhead-pilar spelar detta 3D-galtmål väldigt bra med dem. Det beror delvis på dess FX Woodland Foam-kropp, som är solid men ändå mjuk där det gäller, precis som ett riktigt djur.

  Var du ska åka din ATV i San Diego, CA

Poängringar i mitten av 3D-galtmålets kropp ger dig gott om ställen att sikta på.

Delta McKenzie Strutter Turkiet 3D-mål

Om du vill ha ett 3D-kalkonmål som är så verkligt att du gör en dubbeltagning, rekommenderar vi den här från Delta McKenzie.

Tillverkarens strutter kalkonmål mäter 26 tum gånger 18 tum gånger 23 tum. Det är en robust men ändå lätt vikt på 13 pund så du behöver inte oroa dig för att vinden slår ner ditt mål även om du inte satte kalkonen i marken.

3D-målet har en kalkon med utspridda vingar. Den svartvita färgen över kalkonmålets magnifika vingspann låter dig koncentrera dig på ditt mål. De röda detaljerna i ansiktet, halsen och fötterna hjälper dig att upptäcka detta kalkonmål på avstånd.

Delta McKenzie använder skum med hög densitet för detta billiga 3D-mål. Hitta en plats för det i din lokala skog så är du redo att öva.

Fältlogik Big Shooter Bear 3D-mål

Stora 3D-bågskyttemål behöver inte nödvändigtvis kosta en förmögenhet. De Field Logic Big Shooter mål är formad som en stor björn som mäter 38 tum lång. Björnen är också 24 tum hög, så det är ganska betydande! Ändå kan du få tag på detta mål för mindre än $150.

Den svartpälsade björnen kommer i ett stycke så att den är mer hållbar. Dess form och storlek är realistiska, liksom den detaljerade pälsen över kroppen och dess ljusare nosparti och öron. Poängringar i mitten av björnens kropp erbjuder en pålitlig plats att sikta på.

Enligt Field Logic kan deras Big Shooter-björn 3D-mål hantera expanderbara pilar, bredhuvuden och fältpunktspilar hundratals gånger om. Det beror på målets konstruktion, som är slagkraftigt och väderbeständigt skum.

Delta McKenzie Backyard Imp 3D-mål

Okej, så en imp är inget du någonsin kommer att stöta på när du börjar jaga riktigt vilt, men det är det roliga med målträning, eller hur? Det behöver inte vara verklighetstroget. Det är därför vi gillar det här 3D-mål så mycket.

  Har parasailing en viktgräns?

Ja, det är ännu ett val från Delta McKenzie, så du borde veta vid det här laget att 3D-implementeringsmålet kommer att vara av hög kvalitet rakt igenom. Måltavlan är gjord av rent självläkande skum och föreställer en elak utseende mörkpälsad imp. Imponen har röda ögon, platt grisnäsa, horn och ett ondskefullt leende med vassa tänder. I impans hand finns en konstgjord hammare.

Målet är 18 tum brett och 20 tum högt. Delta McKenzie rekommenderar att man skjuter mot sitt mål med broadhead- eller fältpunktspilar. Eftersom skummet kan läka sig själv, är det enkelt att ta bort pilar från impans ansikte eller kropp.

Rinehart Woodland Coyote 3D-mål

Här är ett annat ganska grymt utseende 3D-mål, denna gång från Rinehart. I märkets Woodland-serie finns ett 3D-prärievargmål komplett med en mindre död varelse i munnen.

Coyote-målet mäter 16 tum gånger 29 tum. Förutom det faktum att den frossar på byten, är prärievargen realistisk i sin form, storlek och mönster. Färgen är brun med svarta prickar genomgående.

Både UV-beständig och väderbeständig, Rineharts mål har självläkande inlägg. När insatsen slits kan du ta ut den och byta ut den.

BIGSHOT RealWild Bobcat 3D-mål

Sist men absolut inte minst på vår lista över billiga 3D-bågskyttemål är detta val från BIGSHOT. Deras RealWild 3D bobcat mål kan skrämma dig, eftersom det ser så verklighetstroget ut.

3D bobcat-målet väger 11 pund och mäter 36,4 tum gånger 29,1 tum gånger tre tum. Bobcats självläkande skumbas med hög densitet inkluderar en kärna. BIGSHOT nämner att ha arbetat med taxidermist för att få utseendet på denna bobcat helt rätt. Repliken är en appalachisk bobcat.

Slutgiltiga tankar

Om du alltid undviker priset på 3D-bågskyttemål, borde den här listan ändra dig. De 10 billiga målen vi pratade om bevisar att du kan njuta av realismen hos djurmål utan att behöva spendera $300 eller $400. Du har massor av bra alternativ att använda för din nästa målträning!