Behöver du ett medlemskap för att bo på en KOA-camping?

Camping är ett bra sätt att tillbringa kvalitetstid med familj och vänner, plus att du kan bygga långvariga minnen samtidigt som du njuter av naturen. Campingplatser är ett utmärkt ställe att koppla av och sitta runt lägerelden, steka korv, göra s’mores och träffa nya campingvänner, men behöver du ett medlemskap för att kunna bo där?

Nej, du behöver inget medlemskap för att bo på KOA campingplatser. Men om du köper deras Value Kard kan du få rabatter på registreringspriser, tjäna belöningspoäng och få specialrabatter från deras partners.

I det här inlägget kommer vi att utforska vad KOA-campingplatser har att erbjuda och de rabatter och förmåner som du kan njuta av med deras Value Kard Rewards.

Camping är ett av de bästa sätten att tillbringa semester med familj eller vänner. Det är relativt billigt och ger timmar av njutning. Men vad vill folk ha på en perfekt campingplats?

De flesta vill ha ett tilltalande läge, ett rymligt område för aktiviteter för barnen, att vara nära populära resmål och en naturskön utsikt. Det är allt de flesta vill ha för en idealisk campingplats. Kampgrounds of America insåg alla dessa faktorer och införlivade dem i sina platser. Om du har letat efter en otrolig plats för camping, kan KOA vara din ultimata destination.

Behöver du ett medlemskap för att bo på en KOA-camping?

Som jag sa tidigare, nej, du behöver inte ha ett medlemskap för att bo på en KOA-camping, alla är välkomna att campa där, men du kan spara med deras belöningsprogram. Att ha Value Kard kan ge dig många fördelar som människor utan en inte kan njuta av.

När du campar och reser är budget en av de viktigaste faktorerna när du planerar din resa. Så att spara pengar varhelst du kan är fördelaktigt för ju mer pengar du sparar innebär antingen en längre vistelse eller möjligheten att besöka fler attraktioner. Låt oss titta på några av fördelarna för att spara pengar.

Hur mycket kostar en KOA Value Kard?

Value Kard ger dig massor av värde och besparingar. Även om Value Kard inte är obligatoriskt för att kunna dra nytta av alla fördelar med KOA-camping, uppmuntrar vi dig att köpa en om du åker och campar där mer än två gånger om året.

  Varför drar husbilar jeepar?

Kostnaden för att köpa är $33 per år. Programmet ger dig 10 procent rabatt på dagspriset för varje vistelse, rabatten är inte tillgänglig på vecko-, månads- eller säsongspriser och du kan inte använda den med andra specialerbjudanden.

Karden är inte längre ett fysiskt värdekard. Denna funktion gör programmet grönare, men det betyder också att du inte alltid behöver komma ihåg ett kort. Du kan få en Value Kard-nyckelbricka på en KOA, men detta är valfritt, eftersom varje plats snabbt kan slå upp dig.

Gör mer av det du älskar, campa – och få belöningarna när du går med i Value Kard Rewards-programmet. Från campingrabatter på campingplatser till extra besparingserbjudanden från partners, du kunde snabbt se hur årsavgiften på $33 betalar sig själv och mer!

Fördelar med att ha ett KOA Value Card:

På KOA innebär Value Kard Rewards-programmet att du får fantastiska erbjudanden och rabatter, vilket resulterar i besparingar. Du behöver inte Value Kard för att få alla fördelarna med att campa på en fantastisk campingplats, men det är bra att gå med i belöningsprogrammet.


För $33 per år får du:

 • 10 procent rabatt på det dagliga campingpriset.
 • Tjäna pengar för dina framtida campingvistelser genom att lösa in belöningspoängen.
 • Få rabatter från Goodyear Tyres (15 procent rabatt när du köper däck på goodyear.com), Dish TV ($50 rabatt på en bärbar satellitantenn och mottagare), Allstate RV Roadhelp och RV Loan Center av Essex Credit.
 • Njut av specialerbjudanden från KOA-partner, som Route 66, Discovery Parks, Geico, Family Motor Coach Association och mer.
 • Njut av en gratis natt med camping på utvalda campingplatser under Value Kard-helgen.

Tjäna och lösa in, vad kan du få:

Det är lätt att tjäna poäng; du får poäng för pengarna du spenderar på dagliga registreringsavgifter.

Det blir till och med bättre; när du får 6 500 poäng uppgraderas du till en bonusnivå där du kan tjäna poäng 10 procent snabbare. VIP-statusnivån gör att du kan få 25 procent; du uppnår VIP-nivån med 20 000 poäng under den årliga perioden.

För att se hur du tjänar poäng, Klicka här.

Att lösa in dina poäng är också enkelt; berätta bara för receptionen vid incheckningen vilken belöning du vill ha $10, $25 eller $50, och det är allt som krävs.

  Behöver husbilar drivna webbplatser?

Andra inlägg av intresse

 • Är Dawn Dish Soap säker för camping?
 • Varför Van Camping är bättre än hotell: 11 övertygande skäl!
 • Är det säkert att använda en offentlig BBQ-grill?
 • Varför är campingljusen röda?

Kostnad för att bo på en KOA-campingplats:

Jag skulle vilja ge dig ett konkret pris på vad det kommer att kosta dig att stanna, men priset varierar beroende på destination, tid på året, bekvämligheter, oavsett om du tältar, åker husbil eller använder någon av deras unika campinganläggningar.

Det bästa alternativet är att gå till deras hemsidavälj en campingplats, ange datum, hur länge du stannar och hur du stannar för att få priset för den specifika plats du vill besöka.

Vilken typ av camping kan du göra på en KOA?

Du kan göra många typer av camping på campingen, oavsett din stil kan de ta emot dig.

För alla er tältare, njut av en varmvattendusch, badrum och andra grundläggande bekvämligheter på campingplatsen om du går för den grundläggande tältcampingplatsen. Jag glömde nästan bort att du till och med får en platsbelysning och en elektrisk anslutning.

För RVers erbjuder de dig nivåback-in eller pull-through-webbplatser. Du kan välja mellan torr anslutning, vatten och elektrisk anslutning eller full anslutning med 30 och 50 amp service. Vissa platser har en uteplats med eldstad och utemöbler.

Stugor finns också på nästan alla platser. Basstugorna har fulla sängar och våningssängar, el och plats för fyra till sex personer. Å andra sidan har lyxstugor ett badrum, el och en brandfunktion. Vissa lyxstugor kan också ha gasolgrillar, pentryn, picknickbord, TV och mer.

Det stannar inte där heller; här är några andra alternativ som du kan hitta att bo i – dessa är dock inte tillgängliga på alla platser.

 • Airstream-uthyrning
 • Glamping tält
 • Teepees
 • Stugor i timmerstil
 • Jurtor
 • Cabooses

De har till och med andra alternativ, så om unikt är det du letar efter så har de det.

Hur många KOA-campingplatser finns det?

Med nästan 500 campingplatser över hela USA och Kanada, kommer det säkert att finnas en nära destinationen du planerar att besöka. Campingplatser följer strikt standarderna för renlighet och reparation, så att campare kan njuta av snygga toaletter och varma duschar. Det stora utbudet av familjevänliga campingplatser och utmärkta faciliteter är den perfekta platsen att komma bort, koppla av och njuta av att campa utomhus.

  Kan du använda bara en vandringsstav?

Oavsett om du behöver en perfekt plats att köra till när du är på din nästa roadtrip eller en mysig plats där du och barnen kan slå upp ert tält för helgen, kommer KOA säkerligen att ha rätt campingplats för er. Varje camping är annorlunda och unik från även de som ligger i samma stat.

Camping är verkligen för alla, från den äldsta familjemedlemmen till små campare, bara att vandra ut för första gången. Oavsett om du planerar att koppla av, utforska eller återansluta, är campingplatserna ett bra ställe att skapa minnen med dem du älskar.

Bekvämlighet för föräldrar

Att campa med barn kan lätt leda till oförutsedda olyckor. Tvättstugan hjälper dig att hålla alla i familjen rena. Många av campingplatserna har lekplatser, simbassänger, spelrum och speciella evenemang. Vissa har till och med snackbarer eller kaféer på plats.


De flesta av campingplatserna ligger nära populära attraktioner och destinationer. Men om du inte känner för att ge dig bort från ditt läger, erbjuder campingplatser många roliga aktiviteter för att sysselsätta barnen.

Vissa aktiviteter är tillgängliga året runt medan andra, som simbassänger, är säsongsbetonade. Under högsäsong kan du förvänta dig planerade aktiviteter för barn som filmkvällar, hantverk, glassfester, hayrides, tävlingar och bingo.

Om du reser med husdjur, de flesta platserna har ett område för hundar utan koppel.

Vilka är de vanliga bekvämligheterna du hittar på en KOA?

Även om inga två campingplatser är desamma, kommer de flesta att ha följande:

 • Varmvattendusch på toaletterna
 • Picknickbord och eldstäderna på campingen
 • Tvättservice finns på alla campingplatser
 • Allmänna butiker för campingartiklar och andra förnödenheter
 • Djurvänliga regler
 • Lekplatser
 • Wi-Fi-anslutning

Teamet på KOA gör sitt bästa för att ge campare alla faciliteter av bästa kvalitet så att du kan njuta av den bästa möjliga campingupplevelsen.

Sista ord

Även om du inte behöver ett medlemskap för att campa på KOA campingplatser, förmånerna som är tillgängliga från att köpa ett Value Card kan spara pengar. Och en fördel till, tjäna 20 000 poäng under ditt kontoår, och nästa år är på KOA!

Om du har funderat på att leta efter en campingplats för att tillbringa tid med din familj eller vänner, kommer dina förväntningar att uppfyllas på KOAs campingplatser.