Bästa Vibram-sula vandringskängor (män och kvinnor)

Under årens lopp har jag lärt mig att sulor av högsta kvalitet är de som är gjorda av Vibram-gummi. Många gånger tidigare har detta företag varit mitt förstahandsval när jag ska välja ett nytt par. Nu har jag bestämt mig för att göra en lista över de bästa Vibram-sulor vandringskängor på marknaden. Jag kunde göra detta efter att ha läst otaliga recensioner och åsikter på forum, YouTube och Amazon. Dessutom har de listade stövlarna fått de högsta betygen från tusentals väljare. Jag har inte provat alla dessa själv, men jag tenderar att lita på publikens visdom när det kommer till höga utgifter.

Här är en lista över de bästa vandringskängorna med Vibram-sulor:

1. Merrell Moab 2 Vent Mid vandringskänga

2. Asolo Fugitive GTX vattentät vandringskänga

3. Danner fjällvandringskänga

4. Vasque Mantra 2.0 vandringskänga

5. Mishmi Takin Jampui vandringskänga

1. Merrell Moab 2 Vent Mid vandringskänga

Du kanske tänker, varför står den här vandringskängan högst upp på min lista?

Svaret är på grund av den robusta konstruktionen, Vibram-sulan och den bekväma innersulan. När du lägger detta till det faktum att den består av stödjande fotbäddar, finns det ingen anledning till varför du inte skulle gå på det.

Om du vill köpa detta par kan du hitta det på Amazon här för herrarOch här för damer.

Enda

Den erbjudna Vibram-sulan ger dig utmärkt grepp. Samtidigt ser det till att du får grepp i all ojämn terräng. Det utmärkta greppet gör den lämplig för både uppvärmning och avancerade vandringsleder. En enda vandringskänga kan tjäna dig på alla dina vandringsleder. Det är en av anledningarna till att dessa stövlar är högst upp på min lista.

Bygga

Konstruktionen av dessa stövlar är sådan att de kommer att hålla i flera år tillsammans. Konstruktionen och mesh i 100 % mockaskinn säkerställer minimalt slitage.

En extra funktion är en innersula; dessa stövlar har en avtagbar. Dessutom säkerställer meshfodret att dina fötter alltid kommer att vara bekväma, även om du bär det här paret under en längre tid.

Den skyddande gummitåhättan kan ge välbehövlig komfort och skydd till dina tår. Den har en skumtunga med stängda celler, vilket betyder att den är helt mjuk mot dina fötter. Ser man till kvaliteten så är den bra.

varianter

Med två färgvarianter och storlekar tillgängliga över hela spektrat är det inga problem att hitta den som passar dina fötter perfekt. Du kan välja färg och storlek efter dina önskemål, vilket är en fördel.

Andra möjligheter

Huvudfunktionen som jag gillar mest är Air Cushion-hälen. Jag har redan markerat tåhättan, och den luftdämpade hälen absorberar även stötar i ändarna av fötterna. Den ger dig ett bra skydd både framtill och baktill.

Dessutom stödjer den formgjutna EVA-fotbädden dig genom hela foten. Dessa två extra funktioner gör den ännu bekvämare.

2. Asolo Fugitive GTX vattentät vandringskänga

Letar du efter en vattentät vandringskänga som ser snyggare ut?

Om så är fallet, överväg detta alternativ. Den använder inte bara olika färgtoner, utan den finns också i 5 färgalternativ. Dess estetiska utseende är inte den enda anledningen till att den finns på min lista. Om du går igenom funktionerna nedan så förstår du varför det är en så bra vandringssko.

Om dessa stövlar redan har fångat ditt öga kan du hitta det på Amazon här.

Enda

Asolo/Vibram-sulan på denna vandringssko ger dig det grepp du vill ha på leden. Det ökar även vandringskängans hållbarhet, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att byta ut den.

Sulans dubbar förbättrar greppet och greppet ytterligare. Yttersuldesignen gör den till en av de bästa vandringskängorna du kan köpa.

Bygga

Tja, denna vandringskänga erbjuder många funktioner som kan finnas på din önskelista.

  • Förstärkt gummihäl? Konto.
  • Förstärkt tåbox? Konto.
  • Vattentålig? Konto.
  5 bästa Kokanee-spön för användning med en downrigger

Förutom detta består den av manchestertyget som kan skydda dina fötter i vilken terräng som helst och samtidigt är lätt. Det är därför stöveln, trots alla funktioner, inte känns skrymmande. Det termoplastiska stödet som erbjuds säkerställer att påverkan på dina fötter är noll även när den används i ojämn terräng.

Genom att använda mellansulan i polyuretan är stödet den kan ge dina fötter mycket högre än många andra alternativ. Man kan inte klaga på byggkvaliteten.

varianter

Med fem olika färgalternativ över hela storleksspektrat är det lätt att hitta den du vill ha. Dessutom består varje färgalternativ av en kombination av olika färger, vilket också gör det estetiskt tilltalande. Det är en av få promenadskor som är lika attraktiva som dina sneakers eller fritidsskor. Det är anledningen; den får också höga poäng på estetikavdelningen.

Andra möjligheter

Den andningsbara och lätta ovandelen på denna vandringssko säkerställer att dina fötter förblir mycket bekväma, även när du använder dem tillsammans i timmar i sträck. Stödet den erbjuder, tillsammans med dess höga hållbarhet, gör det till ett svårt alternativ att missa.

3. Danner fjällvandringskänga

Med Vibram Fuga yttersula kan denna vandringskänga ge utmärkt grepp på torra och våta ytor. Därför kan du enkelt använda den i alla väderförhållanden. Dessutom ser den vattentäta ovandelen till att dina fötter alltid är skyddade mot väder och vind utanför. Det finns även andra funktioner som gör denna vandringskänga till ett så bra val.

Om du tycker att detta par är attraktivt kan du hitta det på Amazon här för herrarOch här för damer.

Enda

Vibram Fuga yttersula ser till att greppet du får är utmärkt. Greppet förblir konstant, oavsett terräng. Detta gör att du kan använda promenadskon utan ansträngning genom årstiderna.

Bygga

Ovandeln i mocka förlänger livslängden på denna gångsko. Den består också av Danner Waterproof-skyddet. Ortholite-fotbädden säkerställer god bärkomfort. Vibram-mellansulan ger det praktiskt taget oöverträffade stödet. Med hjälp av TPU-hälramen är stabiliteten också på den högre sidan. Ovandeln i fullnarvsläder är vattentät och hållbar, vilket gör denna vandringskänga till det rätta valet.

varianter

Detta par erbjuder 13 olika färgalternativ över hela storleksspektrat. Som ett resultat kommer det inte att vara några problem att hitta både standardstorleksvarianten och den bredare varianten.

Andra möjligheter

Trots dessa egenskaper är promenadskon ganska lätt. Den är även vibrationsbeständig, vilket minimerar slitaget. Det självjusterande dubbmönstret på Vibram-yttersulan säkerställer att du får grepp på alla underlag. Med många funktioner är det en av de bästa vandringskängorna med Vibram-sulor.

4. Vasque Mantra 2.0 vandringskänga

Föredrar du vandringskängor i läder?

I så fall består den av 100% läder och textilkonstruktion. Den 1,75 tum stora klacken gör det enkelt för dig att navigera i vilken terräng som helst. Det är dock stabiliteten som gör denna vandringskänga till det perfekta valet.

Om du är intresserad av denna stövel kan du hitta den på Amazon här för herrarOch här för damer.

Enda

Vibram-sulan består av dubbar i flera riktningar. Dessa är kantiga, vilket innebär att dragkraften du får på leden är på den högre sidan. Mellansulan består av polyuretanmaterial, vilket ytterligare ökar stabiliteten. Så vilken sula du än tittar på är den väldigt effektiv i designen och ger rätt stabilitet och grepp.

Bygga

Hur är det med konstruktionen av denna sko? Är det hållbart?

Om dessa frågor plågar ditt sinne, har du inget att oroa dig för.

Ovandeln i NuBuck-läder gör skon andningsbar, vattentät och hållbar. Tjockleken på 1,8 mm säkerställer att den också är lätt.

Stövelns låga design förbättrar stabiliteten. EVA-fotbädden kan ge dig god komfort över hela stövelns längd och bredd. Konstruktionen är sådan att inga eftergifter görs för dragkraft eller komfort.

varianter

Dessa stövlar finns i färgkombinationen Beluga och Old Gold. Den är dock tillgänglig över hela storleksspektrat.

  Är Corgis bra gåhundar?

Andra möjligheter

Snörningssystemet i just detta par är inte vanligt. Det är snörningssystemet som säkerställer att du får den passform du vill ha. Det tar inte lång tid att snöra på sig och komma igång. Effektiviteten av detta gör det till ett perfekt val.

5. Mishmi Takin Jampui vandringskänga

Letar du efter vandringskängor med en unik design?

Oroa dig inte! Alternativet jag lyfter fram nu är estetiskt tilltalande, men skiljer sig från de flesta mönster du kommer att stöta på. Därför, när du letar efter något annorlunda, är detta ett pålitligt val. Bortsett från utseendet har den en hel del funktioner, vilket är anledningen till att den finns på min lista.

Om du gillar det här paret kan du enkelt hitta det på Amazon här.

Enda

Innan jag går in på detaljerna i denna sko, låt oss ta en titt på sulan. Den inkluderar Vibram Megagrip gummisula. Yttersulan ger dig inte bara grepp på torra, utan även på våta ytor. Det betyder att du kan använda den i både monsuner och fuktiga förhållanden. Sulans flexibilitet är högre än andra Vibram-sulor. Därför kan du använda den inte bara på vandringsleder, utan också för vardagsbruk.

Bygga

Ovandeln i mocka och manchester gör den slitstark och hållbar. Den anatomiskt formade fotbädden är en annan förbättring. Det betyder att den humaniserade formen kan ge dig extra komfort. Med hjälp av ett andningsbart och vattentätt membran är stödet i överkant. Konstruktionen av denna vandringskänga är den rätta kombinationen av komfort och hållbarhet.

varianter

Med olika storlekar tillgängliga för både män och kvinnor är det inga problem att välja rätt storlek. Brädan kommer i 4 färgalternativ, vilket ger dig gott om val.

Andra möjligheter

Den här stövelns unisexdesign i kombination med dess lätta konstruktion gör att den är lämplig för en mängd olika användningsområden. Det är en av de mest mångsidiga vandringskängorna som du även kan använda till vardags. Dess mångsidighet gör det till ett alternativ du bör överväga.

6. HANAGAL Tangula vattentäta vandringskängor

Den främsta anledningen till att jag inkluderade denna vandringskänga i den här listan är på grund av dess vattentäta och andningsbara konstruktion. Det betyder att du kan använda den på leriga och regniga stigar.

Du kan till och med använda den i grunda vattendrag. Dessa funktioner är dock bara en början. Den innehåller många unika funktioner, vilket gör den till det rätta valet.

Enda

Med Vibram-sulan kan du vara säker på att den kan erbjuda dig utmärkt grepp i vilken terräng som helst. Oavsett om du vill använda den i brant terräng eller vattnig terräng eller hal terräng så hjälper sulan dig med det.

Den består också av en stötdämpande EVA-mellansula, som kan ge dig utmärkt dämpning. Så när det kommer till sulan har du inga klagomål alls.

Bygga

Du kanske har märkt att jag pratade ovan om den vattentäta och andningsbara konstruktionen. Detta beror på de material som används. Den består av en Vibram-sula i gummi och nubuckläder.

Dessutom kan den vadderade nätkragen i nylon inte bara ge dig bra komfort, utan också göra vandringskängorna mer hållbara.

Den består också av en 360° gummifälg. Fördelen med gummikanten är att den stärker hela konstruktionen och dessutom är vibrationstålig. När man tittar på strukturen på denna vandringskänga förstår man att den är så robust som en vandringskänga kan vara.

varianter

Vandringsstöveln finns i 2 färgalternativ. Den finns i alla storlekar, vilket innebär att det är ganska enkelt att välja rätt. När du väl fått rätt storlek är det ganska lätt att få grepp om vilken terräng som helst.

Andra möjligheter

Tja, det här är inte hela listan över funktioner som denna vandringskänga har att erbjuda. Jag ska nu gå in på resten av funktionerna. Den består av en anti-koalition gummitåhätta. Det betyder att dina tår är skyddade från stötar.

  Hur ofta ska du rotera dina husbilsdäck?

Med hjälp av en förstärkt plös kan du vara säker på att ingen smuts och smuts kommer in i dina stövlar heller. Vandringsstövelns konstruktion hjälper också till att absorbera stötar. Alla dessa funktioner gör det till ett ganska bra val.

Om du är intresserad av den stöveln kan du hitta den på Amazon här.

Är Vibram-sulor bra för promenader?

Företaget bakom dessa sulor har funnits sedan 1930 och har varit fokuserat på att tillhandahålla de bästa hållbara och bekväma sulorna sedan dess. De har tagit fram sulor för både militärt bruk och utomhusaktiviteter (källa).

Av min erfarenhet ger Vibram-sulor utmärkt stabilitet och dragkraft i nästan vilken terräng som helst, varför de är lämpliga och bra för vandring.

De erbjuder den optimala kombinationen av design och gummiblandningar (källa), för att säkerställa längre hållbarhet och dragkraft.

Vad är unikt med Vibram-sulor?

Jag har lyft fram egenskaperna hos Vibram-sulor ovan, även om det finns många andra anledningar till att de är unika.

Först och främst är de slitstarka. Det betyder att hållbarheten är i överkant och att du inte behöver oroa dig för att ersätta skor med Vibram-sulor snart.

Samtidigt är designen sådan att de enkelt kan arbeta på vilken yta som helst. Bortsett från detta hjälper kamdjupet dig ofta att manövrera utan problem.

Dessutom har dessa sulor testats under extrema förhållanden, som till exempel världens högsta toppar med betydligt låga temperaturer. De tuffa gummiblandningarna gjorde att de kunde prestera utan problem (källa).

Enligt min mening gör dessa egenskaper Vibram-sulor unika och ett klokt val när man ska köpa ett par nya stövlar.

Är Vibram-sulor bekväma?

Vibram-sulor är kända för sin dragkraft och stabilitet, men det betyder inte att de inte är bekväma. Dessutom har företaget också fokuserat på att göra sulorna lämpliga för alla.

Därför blir det inget obehag även om du använder promenadskor med Vibram-sula i timmar i sträck.

Vad bör du vara uppmärksam på innan du köper vandringskängor med Vibram-sula?

Är du övertygad om vandringskängor med Vibram-sula?

Det enda problemet nu är att välja ett av de sex alternativen jag har markerat ovan. För att göra detta kommer jag att dela de mest avgörande faktorerna för dig att överväga så att du fattar ett klokt beslut.

  • Titta alltid på stövelns konstruktion. Materialen som används, tillsammans med Vibram-sulan, avgör hållbarheten.
  • Kontrollera också din komfort. Helst ska det vara bekvämt, och bara då; du kan använda den för att gå. Se till att gå med det nya paret ett tag innan du köper.
  • Vandringsstövlar är främst till för stigar, men estetiken är också viktig. Det är därför jag rekommenderar att du tittar på design och färgalternativ innan du fattar ett köpbeslut. Gå igenom alla köpalternativ så att du inte kommer att ångra dig när du väl fått dem.
  • Ignorera inte stövelns funktioner som kan ge dig ytterligare skydd. Jag pratar gummitåhättor, dämpad och till och med stöttålig fotbädd. Du bör välja stövlar som kan minska påverkan på dina fötter. Om den består av någon av dessa egenskaper är det absolut positivt.

När du väl jämför de bästa vandringskängorna med Vibram-sulor på dessa fyra faktorer, blir det lätt för dig att välja rätt.

Slutsatser

Planerar du din nästa vandringsresa? Istället för att använda undermåliga vandringskängor kan det säkert hjälpa att välja en från min lista ovan. Jag har inte provat dessa stövlar själv, men recensionerna jag har läst har varit extremt positiva, liksom de övergripande betygen.