Bästa sovsäckar under 150 $ (med 4 köptips)

Under mina fjällresor och campingturer behövde jag då och då en ny sovsäck. Men varje gång jag köpte en kände jag att jag kunde hitta bättre valuta för pengarna. Nu har jag bestämt mig för att samla dig de bästa sovsäckarna under 150 $, i en rimlig prisklass. De jag valde var de mest rekommenderade i tusentals recensioner på Amazon, YouTube och onlineforum. Låt oss dyka direkt in utan begränsningar.

Här är en lista över de 6 bästa sovsäckarna under $150:

1. CANWAY sovsäck

2. Coleman 0F mamma sovsäck

3. Anyoo gåsdunsmamma sovsäck

4. Kelty Tuck 22F Degree Mummy Sovsäck

5. TETON Sports Cascade Dubbel sovsäck

6. Hyke & Byke 0 graders sovsäck

Alla dessa sovsäckar kostar mindre än $150, vilket ger utmärkt valuta för pengarna. Dessa är inte bara de mest hållbara sovsäckarna, utan erbjuder också stor komfort.

1. CANWAY sovsäck

Du kanske tänker, varför är den här sovsäcken högst upp på vår lista? Svaret beror på den komfort den erbjuder. Dessutom är den hudvänlig, vilket gör den lätt att använda. Dessutom innehåller den ett antal andra funktioner, vilket gör det till det perfekta valet. Om du är intresserad av denna sovsäck kan du hitta den på Amazon här.

Mått

Måtten är väldigt viktiga när man köper en sovsäck. Den ska ha tillräckligt med utrymme för dig att vända dig om vid behov. Väskan jag pratar om nu mäter 82,6″ x 31,5″. Det betyder att du kan vända dig bekvämt. När du rullar ihop den mäter den 16,5″ x 10,23″. Av denna anledning är det också ganska enkelt att flytta det. När det kommer till mått på sovsäcken så tickar det verkligen i alla rutor.

Temperaturvariation

Användbarheten av sovsäcken är mycket viktig. Dess användbarhet beror på temperaturintervallet där du kan använda det. Baksidan klarar temperaturer upp till 32F och ger dig fortfarande rätt mängd värme. Den är bäst lämpad inom ett temperaturområde på 41F till 52F. I detta temperaturintervall kan det hålla dig varm.

Bygga:

En faktor som du inte kan ignorera i en sovsäck är byggkvaliteten. Du kan bara komma igång med denna sovsäck om den är tillräckligt hållbar.

Denna sovsäck kommer inte att göra dig besviken i detta kriterium heller. Den består av 230 D polyestermaterial. Den ihåliga bomullsfyllningen ger ett högt isoleringsvärde. Det mjuka och hudvänliga materialet gör det lätt för alla att använda. Den är också vattentät, vilket ytterligare förbättrar dess hållbarhet.

En extra funktion hos denna sovsäck är dragkedjan. Det förhindrar att dragkedjan fastnar i sovsäckens tyg. Detta gör att du enkelt kan flytta den. Dessa funktioner gör det till ett av de mest hållbara alternativen som finns.

Andra möjligheter

Eftersom sovsäcken finns i 7 färgvarianter har du gott om val. Dessutom är den maskintvättbar, vilket säkerställer att underhåll inte heller är ett problem. Dessa extra funktioner och den lätta konstruktionen gör det till det rätta valet.

2. Coleman 0F mamma sovsäck

Det allra första du lägger märke till med denna sovsäck är mumiestrukturen. Mumiestrukturen gör att värmen kan hållas inne ganska lätt. Det är dock inte den enda funktionen den innehåller. Den unika konstruktionen av denna sovsäck ger också rätt värme. Låt oss titta på denna sovsäck mer i detalj nedan. Innan det, vet att du kan hitta den här sovsäcken på Amazon här.

Mått

Måtten på sovsäcken är 82″ x 32″. Som ett resultat kan den rymma en person på upp till 6’2″. Den rymliga interiören gör det enkelt att vända sig om i sovsäcken. Måttmässigt uppfyller den alla viktiga kriterier.

  Är Zip Foder kul? Hur man gör det bättre

Temperaturvariation

Tja, det får höga poäng i detta avseende. Det är en 0F sovsäck. Det gör att du enkelt kan använda den vid dåligt väder. Dessutom säkerställer mumiestrukturen att värmen hålls väl kvar, vilket gör att du känner dig bekväm även under hårda vintrar. Det är en av anledningarna till att den hamnade på den här listan.

Bygga

Sovsäcken består av högkvalitativa material, inklusive termolåsisolering. Coletherm-isoleringssystemet som används i sovsäcken ser till att effektiviteten inte minskar med tiden. Dessutom, när du observerar konstruktionen, kommer du att inse att den består av en dragrörsliknande struktur för att förhindra värmeförlust. Den kommer med en rejäl dragkedja för att hålla värmen inne.

När det gäller byggkvalitet och värmehållning kommer det inte att ge dig några problem.

Andra möjligheter

Den mumieformade designen gör även sovsäcken bekväm för längre vuxna. Det är en av anledningarna till att det har blivit så populärt bland backpackers och campingentusiaster.

3. Anyoo gåsdunsmamma sovsäck

Vad är så unikt med denna sovsäck? Den är lätt, men ger dig samtidigt den värme du behöver. Dessutom är konstruktionen sådan att du kan använda den både inomhus och utomhus. Dessa funktioner, tillsammans med den utmärkta byggkvaliteten, gör det till ett ganska bra val. Om den där sovsäcken fångade ditt öga kan du få den på Amazon här.

Mått

Måtten på sovsäcken är 85″ x 30″. Den mumieformade designen ger utmärkt värmehållning runt kroppen. Det kan ta emot personer 6’2″.

Temperaturvariation

Tack vare väskans kompakta design och den unika strukturen kan du även använda den vid lägre temperaturer. Den lägsta temperaturen som sovsäcken kan ge dig komfort är 32F. Den högre gränsen är närmare 50F. Gränserna är sådana att du enkelt kan använda dem under flera säsonger.

Bygga

Sovsäcken jag nu lyfter fram är en klar fördel när det kommer till utveckling. Den består av gåsdunmaterial. Materialet är känt för att ge dig rätt värme. Skalet består av 400 D nylon ripstop-material. Väskans sammanlagda vikt är endast 2,9 lbs.

Sovsäcken är vattentät och består av kraftiga dragkedjor. Den mumieformade designen säkerställer att värmeabsorptionen förbättras. Med hjälp av en medföljande bärväska är den inte bara robust utan också mycket bärbar.

Andra möjligheter

Dessutom är sovsäcken även lätt att tvätta i tvättmaskinen. Det hjälper dig att underhålla det enkelt.

Letar du efter sovsäckar i en viss färg?

Om ja, oroa dig inte! Den finns i 5 färgvarianter. Så du kan välja den färg som du gillar mest estetiskt.

4. Kelty Tuck 22F Degree Mummy Sovsäck

Med den lägsta temperaturklassificeringen på 22F har du inga problem att använda sovsäcken oavsett årstid. Den mumieformade strukturen ser till att du får tillräckligt med värme. Den är också lämplig för backpacking, camping och en mängd andra användningsområden. Det finns några funktioner som hjälper den att sticka ut. Jag kommer att diskutera dessa funktioner nedan. Om du vill köpa den här sovsäcken kan du hitta den på Amazon här.

Mått

Sovsäcken finns i 2 storleksvarianter. Den vanliga storleksvarianten rymmer en person upp till 6 fot. När den väl är ihoprullad är storleken på denna variant 9″ x 15″.

Om du föredrar den långa versionen är den lämplig för personer som är 1,80 m långa. Det rullade formatet på denna väska är detsamma som de tidigare.

  Är tältsängar lämpliga för vintercamping?

Så om du letar efter en sovsäck som är perfekt för längre personer, kommer den här inte att göra dig besviken.

Temperaturvariation

Den lägsta temperaturen denna sovsäck klarar av är 22F. Det betyder att du enkelt kan använda den under vintersäsongen. På grund av fibermixen och mumieformad struktur; den kan också ge dig rätt värme vid lägre temperatur.

Den består även av en dragkedja i botten som du kan öppna under sommarmånaderna. Som ett resultat kan du använda den i temperaturer upp till 50F. Temperaturintervallet ger dig definitivt en fördel eftersom du kan använda den under flera årstider.

Bygga

Väskan består av ett skal av 75D polyestertaft. Isoleringen som används är ThermaPro syntetmaterial. Med hjälp av den medföljande termiska huvan kan du enkelt skydda ditt huvud från det kalla vädret utanför. Det kan också ge bra stöd för ditt huvud. Dessutom betyder den anti-snag design att du kommer att vara helt tillfreds när du går med denna sovsäck.

En unik egenskap hos sovsäcken, som gör den mycket hållbar, är den quiltade konstruktionen. Det betyder att buntning av isoleringen inte kommer att ske. På insidan finns ett förvaringsfack där du enkelt kan förvara dina prylar. Den kraftiga dragkedjan säkerställer att du kan dra upp dig själv och sova bekvämt. Tack vare den robusta konstruktionen behöver du inte oroa dig för slitage.

Andra möjligheter

De extra funktionerna, som den lätta designen och den medföljande kompressionssäcken, gör den mycket bärbar. Det betyder att när du väl har valt sovsäck behöver du inte oroa dig för praktiska funktioner eller komfort.

5. TETON Sports Cascade Dubbel sovsäck

Letar du efter de bästa sovsäckarna under 150 $ som sover två?

Då uppfyller denna dubbla sovsäck verkligen dina krav. Om du behöver kan du också dela den i två separata sovsäckar, vilket gör att den är väldigt mångsidig. Genom att använda mjukt och slitstarkt foder är det enklare än någonsin att få rätt värme. Det finns också några andra funktioner som gör det till ett värdigt val. Om du är intresserad av denna sovsäck kan du enkelt köpa den från Amazon här.

Mått

Sovsäckens kumulativa mått är 87″ x 16″. Det innebär att det inte bara finns plats för två personer att sova, utan även att vända sig om. Detta gör att du kan få en god natts sömn med lätthet.

Temperaturvariation

Temperaturintervallet för denna sovsäck är mellan 40F och 70F. Det betyder att du enkelt kan använda den genom årstiderna. Taftskalet säkerställer att det effektivt kan isolera utomhusvädret.

Bygga

Påsen använder ett taftskal. Fördelen är att den inte bara är robust utan också isolerar. Den består även av ett polyesterfoder. Polyesterfodret gör den helt mjuk. Enskiktskonstruktionen säkerställer att fyllningen inuti är jämnt fördelad.

Blixtlåsen som inte kläms fast ser till att tyget inte fastnar i dragkedjan. Sammantaget är konstruktionen sådan att du kommer att använda sovsäcken konsekvent utan problem.

Andra möjligheter

Med två medföljande resekuddar kan du även få ett bra huvudstöd. Kompressionspåsen ser till att du lätt kan röra dig i sovsäcken. Så det är inte bara bekvämt, utan också mycket bärbart.

6. Hyke & Byke 0 graders sovsäck

Den sista sovsäcken på vår lista är en annan 0 sovsäck. Det gör att du enkelt kan använda den vid dåligt väder. Konstruktionen är också sådan att den passar alla fyra årstider. Dessutom ser den mumieformade designen till att du enkelt kan få en högre isoleringsgrad. Innan du bestämmer dig för denna sovsäck, ta en titt på några av funktionerna nedan. Om du gillar den här sovsäcken kan du köpa den på Amazon här.

  Kan du spela hockey med en skådespelare?

Mått

Sovsäcken finns i 2 storleksvarianter. Den vanliga är lämplig för personer upp till 6 fot. Den längre är lämplig för personer upp till 6’6″. Det betyder att du kan välja den efter din längd.

Temperaturvariation

Den extrema gränsen för denna sovsäck är 0F. Den nedre standardgränsen är 10F och den övre gränsen är 32F. Det betyder att när du är på väg ut i vildmarken och tuffa väderförhållanden är det en av de bästa sovsäckarna under 150 $.

Bygga

Det är allt bra, men är det tillräckligt robust?

Den använder 400T 20D nylontyg. Med hjälp av dubbla anti-snag glidkedjor är det lätt för dig att använda sovsäcken dagligen. Den kommer med en kompressionssäck vilket gör att den är ganska lätt att flytta runt. Den hakfria kardborren ser till att du kan hålla blixtlåsen på plats. Den mumieformade designen gör den inte bara bekväm för dig, utan också mycket hållbar.

Andra möjligheter

Letar du efter en sovsäck med förvaringsfack?

Om så är fallet, så uppfyller även sovsäcken det kravet. Den består av ett förvaringsfack som är perfekt för prylar som smartphones. Dessutom gör dess lätta design (3,56 lbs för lång variant, 3,38 lbs för vanligt alternativ) den lätt att flytta runt.

Är mamma sovsäckar bättre?

Mammasovsäckar är relativt lättare än de rektangulära. Även värmelagring är lite mer. Av denna anledning, medan de kan likna andra, men har en liten fördel.

Hur länge räcker sovsäckar under 150 USD?

Sovsäckar under $150 kan hålla mellan 4 och 8 år. Mycket beror på användningsfrekvensen och konstruktionskvaliteten på sovsäcken.

Hur ofta ska du tvätta dessa sovsäckar?

Helst är det en bra idé att tvätta den efter varje resa. Det hjälper dig att underhålla sovsäcken och även isoleringen. Detta säkerställer också att den är redo för nästa resa.

Vad ska man titta efter när man köper sovsäckar under 150 USD?

Det finns några saker att tänka på när du köper sovsäckar för mindre än $150. Dessa inkluderar:

  • Du bör alltid titta på måtten för att se till att det blir bekvämt för dig.
  • Du måste kontrollera byggkvaliteten och materialen som används för att se till att de tål tidens tand.
  • Välj alltid en mycket bärbar sovsäck. Om det kommer med kompressionssäcken eller en bärväska är det en klar fördel.
  • Det är bättre att överväga temperaturintervallet där du kan använda det innan du fattar ditt köpbeslut (källa).

När du tar hänsyn till ovanstående fyra faktorer är det enkelt att välja rätt sovsäck.

Slutsatser

Så, fortfarande förvirrad över sovsäckar? Du kan läsa vår noggrant utvalda lista ovan för att välja ut de bästa sovsäckarna under $150. När du väl väljer ett av dessa sex alternativ kan du vara säker på att de inte bara kommer att vara bekväma, utan också skydda dig i alla väderförhållanden. Du kan köpa en idag!