Bästa skydden för vattenskotrar tillgängliga på Amazon

Att skaffa ett vattenskoterskydd är superviktigt eftersom det kommer att rädda din vattenskoter från mycket skada. Att hitta rätt skydd för din specifika vattenskoter behöver inte vara svårt att göra. Nedan är ett urval av de bästa omslagen som finns på Amazon.

1. Ledartillbehör Contour Fit

Detta fodral passar Sea-Doo vattenskotrar och är mycket andningsbart vilket hindrar mögel från att växa. Det kommer inte att blöda eller blekna på grund av 600D 7,5 oz tunga lösningen. Den levereras också med en förvaringsväska och knytsats. Du väljer vilken vattenskoter du har i storlekskolumnen.

Detta är ett av de snyggare kvalitetsöverdragen än de andra universalöverdragen. Detta skydd kommer att hålla längre och kommer att vara mer motståndskraftigt mot regn, damm och sol. Priset kan vara mer än universalhöljet, men om du letar efter ett pålitligt hölje är detta upp till par.

Dessa är kända för att vara bra material till ett fantastiskt pris.

Det är runt $100-$115

Kolla här på Amazon

2. iCover PWC5102

Detta är ett överdrag som fungerar utmärkt med vattenskotrar och små båtar. Den rymliga designen säkerställer att den täcker hela din vattenskoter. Den är vattentät, rivtålig och skyddar mot alla väder.

Det finns ett kraftigt elastiskt snöre i fållen för en åtsittande passform runt din vattenskoter. Den kommer med en stor förvaringsväska och är mycket prisvärd. Ett annat plus är att det fungerar med alla märken av vattenskotrar, titta på storlekstabellen och se var din vattenskoter landar.

Detta skydd är bra för solskydd och resåren håller vattenskotern på plats när den förvaras i vattnet knutet till kajen. Om du bor på ett ställe där det regnar mycket skulle jag vara försiktig med att köpa iCover eftersom det kan vara ett starkt skydd, men det är inte känt för att vara 100% vattentätt.

Detta fodral passar vattenskotrar upp till 113″.

Det är runt $40-$45

Kolla här på Amazon

3. Sjöman Oxford

Det finns en bungee-stängning som lätt kan dras åt eller lossas. Tråden är rötsäker. Den är idealisk för förvaring och transport tack vare det integrerade trailersystemet och justerbanden.

  Var man kan fiska efter Kokanee-lax i Idaho (med GPS-koordinater!)

Den kommer i svart eller camo och inkluderar en bungee-snöre sydd i botten för en säker passform. Det är också väldigt billigt för fina material. Här är deras storlekstabell:

  • S: 96″-105″
  • M: 106″-115″
  • L: 116″-135″
  • XL: 137″-145″

Det finns gott om justerremmar som är till stor hjälp för att släpa till sjön eller havet. När den testades i regn och hagelstormar höll den sig bra. Detta är ett snyggt fodral som kommer att hålla länge och skydda din vattenskoter.

Det är runt $55-$75

Kolla här på Amazon

4. Klassiska tillbehör Stellex

Detta fodral har 4 års garanti och är tillverkat av tufft polyestertyg som gör det väderbeständigt. Det finns åtkomstdörrar med dragkedja på båda sidor och ett elastiskt snöre i fållen för en säker passform.

Detta fungerar med alla storlekar av vattenskotrar från en liten hela vägen till en extra stor. Det finns justerbara sidoband och den har ett mycket högt betyg. Den är 100% vattentät och håller vatten borta från fotutrymmena.

Detta är ett billigt överdrag som är perfekt för förvaring men som inte håller mer än 2 år om du använder det till släp eller täckning utomhus. De goda nyheterna med detta skydd är den 4-åriga garantin som ger dig en plan B när något går fel.

Denna passar storlekar från 133″ hela vägen upp till 140″ lång.

Det är runt $65-$150 beroende på storlek

Kolla här på Amazon

5. MSC Trailerable PWC

Detta överdrag är tillverkat av marinkvalitet polyesterduk med dubbel PU-beläggning och är väderbeständig. Det finns 1 års garanti och är designad för långtidsförvaring och resor.

En mycket effektiv detalj på omslaget är de snabba spännremmarna som gör borttagning och montering superenkelt och snabbt.

En sak att tänka på är att den är gjord för smalare modeller, så se till att kontrollera de exakta måtten på din vattenskoter när du jämför med detta skydd. De flesta köpare säger att de ska få en storlek större eftersom det är en mindre passform.

  Är mumiepåsar varmare än vanliga sovsäckar?

Precis som med alla överdrag är trailering inte det bästa att göra med ett överdrag på eftersom det kan flyga av. Jag skulle ändå rekommendera att köpa några spärrband för att fästa locket.

Det är runt $60-$70

Kolla här på Amazon

6. Butge Blå

Detta är ett skrymmande skydd, men det garanterar 100 % väderskydd. Även under de varmaste dagarna kommer solen inte att skina igenom till din vattenskoter.

Den passar de flesta vattenskotrarstorlekar och kommer säkert att skydda din vattenskoter från fågelbajs, saft, smuts etc. Den är tjockare än de flesta överdrag för att säkerställa skydd.

Detta är ett bra skydd för kvaliteten och när man jämför priset för att krympa in din vattenskoter varje år med att använda ett skydd, är det mycket billigare. Den är släpvagnsbar på grund av den allsidiga elastiken som håller den tät även i motorvägshastighet. Detta skydd kommer att hålla dig i några år och är ett utmärkt val för din vattenskoter.

Den finns i 4 storlekar:

  • 106″-115″ -2 takt
  • 109″-120″ -4 takt
  • 116″-135″ -2 takt
  • 121″-135″ -4 takt

Det är runt $65-$80

Kolla här på Amazon

7. Ledare Tillbehör Polyester

Locket är belagt med en MoorGuard-uretan för att säkerställa att den är förseglad. Det ingår ett luftventilsystem, tillsammans med en gratis förvaringspåse för mäsk. Den är vattenavvisande och har också motståndskraft mot mögel.

Det finns inga råa kanter (alla kanter är färdiga) men tyget är överlag ganska tunt. Det är ett bra pris och är billigare än de flesta andra omslag. En sak att tänka på med detta specifika fodral är att det är lättare och tunnare än de andra fodralen.

Det är inte det bästa för en långsiktig lösning för när den är i solen i många timmar kommer den att slita. Jag skulle inte lita på det här skyddet om din jetski är i solen mycket på grund av alla recensioner som säger att den har sönderrivet efter några månader.

  Kan tält tvättas i maskin (en guide till tältvård)

Det är runt $32-$60 beroende på storlek

Kolla här på Amazon

8. Klassiska tillbehör Lunex RS-1

Detta fodral kommer med 1 års garanti och är tillverkat med Lunex RS ripstop som använder ett gallersystem för att göra tyget starkare och rivtåligt. Detta skydd är inte det bästa för solljusskydd, men det har luftventiler för att minska fukten.

Eftersom materialet är tunnare än de flesta håller det inte lika bra och är inte lika väderbeständigt som andra. Om du behöver ett överdrag som behöver hålla i snö, regn, sol och vind, skulle jag inte rekommendera detta överdrag eftersom det kommer att slitas i tuffare väderförhållanden.

Det finns inte lika bra recensioner på detta fodral som de andra, men om du bara letar efter ett enkelt fodral för att skydda din vattenskoter inuti under lågsäsong, är detta ett bra och billigt alternativ.

Det är runt $37-$56 beroende på storlek

Kolla här på Amazon

9. Väderbeständiga vattenskoterskydd

Detta är ett fodral som fungerar till Sea-Doo-modeller från 1994-1997. Det är kraftigt tillverkat av ultratjockt marint polymaterial. Den är släpvagnsbar och har remmar medföljer.

Den har luftventiler för att få en upplevelse som andas. Det finns en elastisk fåll runt botten som håller den på i alla väder. Återigen, detta fungerar med de flesta Sea-Doo-modeller.

Detta är runt $130-$140

Kolla här på Amazon

10. Universal PWC-kåpa

Tillverkad av 2400 vävt polyestermaterial med PU-beläggning. Den är helt väderbeständig och har en kraftig elastisk nederkant och 3 uppsättningar spännbälten för vind.

Den kallas Universal PWC eftersom den passar Sea-Doo, Polaris, Yamaha och Kawasaki vattenskotrar.

Runt $35-$40

Kolla här på Amazon

11. Nordöstra hamnen

Detta skydd är gjort för ett stort utbud av vattenskotrar och går att släpa. Tyget är tillverkat av 600 Denter polyester vilket gör det vattentätt. Det är känt för att vara i år även i de värsta väderförhållandena. Det sitter också bra och är billigt jämfört med andra överdrag med samma material.

Passar längder 136″-145″.

Cirka $48-$55

Kolla här på Amazon