Bästa skydd för basbåtar tillgängliga på Amazon

Så, du har en fin ny basbåt, eller kanske har du en basbåt som har funnits i familjen i evigheter. Hur som helst, du kommer att vilja skydda den skönheten. För det behöver du ett båtskydd! Du kan söka vida omkring på internet, men det enda stället som har allt är Amazon. De har några av de bästa basbåtsöverdragen du kan begära.

Så vad är det med dessa specifika båtskydd som står över resten? Vad är det i allmänhet som folk letar efter och uppskattar i båtöverdrag? Jag svarar på allt detta och mer i följande stycken.

Top Five Bass Boat Covers på Amazon

Båtskydd Pris
AmazonBasics båtskydd $95 – $99
iCover släpvagnsskydd för båt $65 – $69
Klassiska tillbehör Stellex båtskydd $77-$89
Leader Tillbehör 600D släpvagnsskydd $61- $102
Klassiska tillbehör DryGuard
Kraftig vattentät båtöverdrag
$144- $146

Vad gör dessa omslag till det bästa

Dessa fem båtöverdrag är toppen i branschen. Oavsett om de är de vanligast köpta, högst rankade eller gjorda av det bästa materialet, kommer alla dessa båtöverdrag garanterat att tillfredsställa dina behov. Priserna i tabellen kan skilja sig åt vad gäller storleken på basbåten du behöver täcka, och betygen kanske inte är helt jämförbara, eftersom det finns olika antal betyg på varje artikel. Det som visas är det bästa genomsnittet som kan hittas.

Amazon Basics båtskydd

Många har tyckt att detta skydd är det bästa alternativet för dem. Amazons grundläggande båtskydd är av bra kvalitet och dessutom är priset rätt!

Specifikationer

 • Material- Detta överdrag är tillverkat av vävd polyester. Den är extremt stark och kommer inte att sträcka eller krympa!
 • Storlek- Amazon Basic passar alla v-skrov eller basbåtar. (16 fot – 18,5 fot lång)
 • Det är ett släpvagnsskydd. If erbjuder en åtsittande passform, bra för att skydda din båt i förvaring och på resande fot.
 • Färg- Ljusgrå
 • Vikt – väger ungefär 10 lbs
 • Tvättbart – Tvätta detta överdrag med varmt vatten för bästa resultat.
 • Kostar 95-99 USD

Detta är helt klart ett bra val för dig, det är allt du kan begära. Enligt min åsikt är den enda nackdelen med detta skydd det faktum att det inte finns några färgalternativ.

En sak som du upptäcker när du läser igenom recensionerna om den här produkten är att den är gjord av fantastiskt material, passar många olika storlekar av båtar och att det ofta är favoritbåtsskyddet för alla som folk har haft.

  Kan du flytta ett litet hus utomlands?

Du kan handla det här fodralet här på Amazon! Amazon Basics Båtskydd

iCover släpvagnsskydd för båt


Min första tanke när jag såg namnet på det här skalet var något som liknade, ”kommer det här båtskyddet att ansluta till min telefon?” Tyvärr gör det inte det, jag antar att ”jag” bara betyder ”jag” får sätta på omslaget på mig själv.

Detta båtskydd är definitivt ett av de bästa skydden på amazon.

Det finns några extra funktioner som det här fodralet innehåller som gör det mycket.

Specifikationer

 • Material – Tillverkat av marinkvalitet vattentät, rivbeständig och UV-beständig polyester.
 • Storlek-Passar de flesta 14 ft-15 ft v-skrov fiskebåtar, basbåtar, fisk- och skidbåtar och pro-style basbåtar.
 • Släpbar – ja, den täta passformen på detta fodral möjliggör vilotäckning och reseskydd.
 • Färg – Välj mellan blå, grå eller beige
 • Tvättbar
 • Funktioner- Förstärkningspaneler vid alla spänningspunkter på locket. Bakre luftventiler för cirkulation.
 • Pris-$65-$69

Enligt min mening är detta skydd bra, det har några funktioner som jag tror är viktiga när det kommer till att täcka en båt. Den känns lättare men överlag håller den bra.

Andra kunder och användare av detta båtskydd verkar överlag vara nöjda med den otroliga passformen och den smidiga och robusta konstruktionen av överdraget. De verkar alla vara överens om att kvaliteten för priset är mer än värt det. Kolla in det här omslaget på Amazon! iCover släpvagnsskydd

Klassiska tillbehör Stellex båtskydd


Många människor har bra saker att säga om detta omslag. När jag personligen tittade på det här båtskyddet läste jag recension efter recension. Nästan 60 % av recensionerna jag läste gav detta omslag 100/100. Låt mig berätta varför.

Specifikationer

 • Material – Återigen är detta överdrag tillverkat av marin kvalitet mögelbeständig, UV-beständig polyester.
 • Storlek-Passar de flesta 16 fot-18,5 fot v-skrov fiskebåtar och basbåtar.
 • Släpvagnsbar-Naturligtvis
 • Färg- Hoppas du gillar blått!
 • Funktioner- Kommer med en förvaringsväska, knytband och till och med en 4-års garanti.
 • Pris-$75-$90

Så kanske vid det här laget tänker du, ”ok, vad skiljer det här omslaget från resten?” Tja för att vara ärlig, de flesta båtöverdrag är lika! Allt handlar om de där små detaljerna som verkligen säljer det!

För mig är det här fodralet grundläggande, men samtidigt är det precis vad jag behöver OCH i min prisklass!

Och på fullaste allvar, det finns inget bättre än fyra års garanti! Jag bryter allt. SÅ jag vet att jag inom fyra år är tillbaka på marknaden för…allt jag köper.

Om det finns en garanti är jag såld. Du kan kolla detta omslag på Amazon! Klassiska tillbehör Stellex båtskydd

Leader Tillbehör 600D släpvagnsskydd


Medan kunderna verkar vara oense lite mer om detta båtskydd än de andra, säger majoriteten att detta är ett utmärkt alternativ för ett båtskydd.

En person sa att de väntade specifikt med att granska produkten tills de hade släpat sin båt i 65-75 mph. I sin recension sa de att de var imponerade över den täta passformen och kvaliteten på materialet.

Låt oss ta en titt på dessa specifikationer och se om det här täcket håller.

Specifikationer

 • Material-polyester
 • Storleksmodeller varierar i storlek. Passar båtar 12-24 fot.
 • Trailerable-Detta skydd är perfekt för trailering, starkt elastiskt band runt omslaget för ett tätt grepp.
 • Färg – Svart, grå, oliv, marin och brun!
 • Funktioner-Två bakre ventiler för att motstå mögel, reflekterande remsor för ökad synlighet.
 • Pris-$60-$85

Kunder (och jag själv) är överens om att detta båtskydd är tillverkat av robust material, starkt bindande och har en pålitlig kvalitet som gläder dem oerhört. De hävdar att det är en bra produkt till ett bra pris. Och ska vi vara ärliga, det finns 5 färger att välja mellan. Ibland är det de små sakerna som betyder mest.

Ge den här båten och storlekstabellerna en titt på Amazon! Leader Tillbehör 600D släpvagnsskydd

Klassiska tillbehör DryGuard Heavy Duty Vattentätt Båtskydd


Så det finns en anledning till att detta skydd rankas i den lägsta positionen. Vissa kunder hade problem med att detta båtskydd inte varade för länge, andra säger att det är ett bra skydd för priset. Verkligheten är att du får vad du betalar för.

Detta båtskydd håller inte för evigt, men för priset är det ett av de bästa båtskydden som finns! Enligt kunderna håller den och fungerar bra i cirka ett och ett halvt till 2 år innan höljet börjar slita.

Specifikationer

 • Material – ”Dryguard” tyg, vattentät laminering.
 • Storlek – Passar de flesta 16 ft-18,5 ft båtar
 • Färg – Tan…
 • Funktioner – du gissade rätt, vattentät.
 • Pris – $135- $150

Det huvudsakliga försäljningsargumentet beskrivs mycket tydligt i produktens namn. Den ska vara extremt vattentät. När båten är ordentligt täckt och remmarna är på plats ska du inte ha några problem med att hålla din båt skyddad.

Det verkar för mig att de andra båtskydden jag recenserade gör ungefär samma sak, de flesta till ett lite billigare pris. Personligen verkar detta vara ett bra val för en region med extremt väder. Annars verkar det som att ett billigare alternativ skulle fungera bra. (Hoppas du gillar solbränna)

Olika typer av omslag

Innan du köper ett överdrag är det viktigt att välja ut vilken typ av båtöverdrag som bäst passar dina behov. Det finns släpvagnsöverdrag, som används för att skydda båten när du gissade rätt, den dras på släp! Det finns även förvaringsöverdrag som används mer för att skydda båten när den står på land eller i ett garage. Det finns också specifika motorkåpor som täcker basbåtsmotorn.

Viktigt att veta

Det är några saker som är viktiga att komma ihåg när du funderar på vilket bascoatskydd du ska göra. En sak är att se till att båtskyddet kommer att ligga helt tätt på båten. Annars motverkar den helt syftet med ett skydd eftersom din båt lämnas oskyddad.

Att tvätta ett båtöverdrag är mycket lättare än att tvätta en båt, vilket är en av många fördelar med båtöverdrag. För att tvätta dessa överdrag rekommenderas att tvätta med mild tvål eller rengöringsmedel vid behov. Oftast kan dock överdraget skakas av för att bli av med damm eller skräp. En trädgårdsslang kan användas för att få bort damm och smuts som inte går att skaka av.

Kontrollera alltid båtstorleksguiden för att säkerställa att överdraget du planerar att köpa passar din båt.

Det finns ett gammalt ordspråk som säger: ”Det är lättare att förbereda och förebygga, snarare att reparera eller omvända sig. ” Att investera i ett båtskydd kan spara stora pengar på underhåll av din båt!

  Vilken typ av snö behöver du för att göra en snögubbe?