Bästa Paramotorhandskar

När jag har lärt mig om Paramotors har jag märkt att det är till stor hjälp att ha ett par bra handskar. Eftersom det finns så många typer av handskar där ute, har jag begränsat det till vad de bästa handskarna är.

Så, vilka är de bästa paramotorhandskarna? De bästa paramotorhandskarna är de som inte bara håller dina händer varma i luften utan också ger stor fingerfärdighet. Jag har upptäckt att Markhof Pro Model 2.0 Vallerrett Fotohandskar är perfekta för paramotorer.

Du kommer att upptäcka som du paramotor att få rätt, eller fel, handskar kan göra eller förstöra din paramotoring upplevelse. Fortsätt läsa för att lära dig mer om andra handskar som ytterligare förbättrar din tid som du spenderar i luften och gör paramotoring roligare och bekvämare.

Mina bästa paramotorhandskar

Nuförtiden finns det så många typer av olika handskar gjorda för utomhusaktiviteter att det blir överväldigande att hitta de rätta. Den goda nyheten är att ju mer populär paramotoring blir, desto fler handskar görs speciellt för hobbyn.

Det finns också några fantastiska handskar som inte är gjorda speciellt för paramotoring som är lika effektiva. Nedan är mina recensioner av några andra handskar som kommer att visa sig vara bra val för dig som paramotor.

Markhof Pro Model 2.0 Vallerrett fotografihandskar

Det här är handskarna som jag lyfte fram tidigare. Jag älskar dessa handskar och tycker att de är ett bra val för människor som älskar att paramotorisera. Ursprungligen gjorda för fotografer som tar sina bilder på vintern, ger Markhof-handskarna massor av fingerfärdighet samtidigt som de håller fingrarna varma.

Medan paramotoring är det de två sakerna som verkligen betyder något. Du vill ha mycket rörelse med handen samtidigt som du inte behöver oroa dig för att få köldskador.

Dessa handskar är inte uppvärmda som andra handskar, men det gör dem bra att bära hela året. De är perfekta för vår-, sommar-, höst- och tidig vinterflyg.

  Hur mycket kan en snöskoter bogsera?

Om du kör mycket paramotor under vintern när det är riktigt kallt kan det vara bäst att investera i handskar som värmer händerna mer.

Cabelas uppvärmda handskar

Här är en video med en recension av Cabela Heated Gloves

Uppvärmda handskar från Cabelas anses vara ett bra val bland många för alla kalla aktiviteter. De ger massor av värme som varar i timmar.

Även om de kanske inte har lika mycket skicklighet som andra handskar på den här listan är de fortfarande ett bra alternativ för dem som paramotorer året runt.

När det är superkallt ute kan bäraren värma upp handskarna på några minuter med ett enkelt tryck på en knapp.

Om vädret inte är så dåligt kan bäraren välja att inte ens använda uppvärmningskapaciteten för att få dem att känna sig som vilken annan normal typ av handske som helst.

Runt om dessa handskar är bra för paramotorer på grund av deras mångsidighet. Oavsett om det är under fryspunkten eller inte så illa ute kommer de att visa sig vara ett utmärkt val för en paramotoroperatör under hela året.

De kanske inte har så mycket skicklighet som andra handskar gör så det är ett potentiellt problem, men när det gäller värme kommer de inte att svika dig.

High Adventure Itsy Bitsy Touch Gloves

Dessa handskar är speciellt gjorda för paramotoring och är kända för att vara 3-säsongshandskar, perfekta för vårtemperaturer eller högalpina situationer som är över minusnivån. De är både vind- och vattenavvisande och ger ett bra väderskydd med maximal fingerfärdighet.

Varma händer garanteras av bambufodret i pulsområdet. Handskarnas form och skärning främjar stor rörelsefrihet och fingerfärdighet.

Dessa handskar är ett annat toppval för dem som paramotorer. De ger massor av fingerfärdighet och värme under större delen av året.

Om du gillar paramotoring under årets kallare månader skulle jag inte rekommendera dessa handskar till dig eftersom de inte var designade för att hjälpa till med för låga temperaturer.

  Hur man kryddar en gjutjärnspanna – på rätt sätt

De bästa typerna av handskar för Paramotoring

Fotografi handskar

Vallerrett är ett företag som tillverkar handskar som är specialiserade för fotografer. Professionella fotografer behöver handskar för att hålla händerna varma när det är kallt ute så att de kan lägga sin tid på att fokusera på att ta den perfekta bilden istället för att behandla händerna.

För en fotograf måste handskar kunna hålla händerna varma men de kan inte begränsa fingerfärdigheten i händer eller fingrar. Handskar som är för snäva eller fluffiga kan verkligen stå i vägen för deras arbete.

Det är det som gör dessa typer av handskar perfekta för paramotorer. Mycket av arbetet som görs när man svävar genom luften i en paramotor görs med operatörens händer.

Vallerett-handskar gör det så att operatören av en paramotors händer kan hålla sig varma men samtidigt som de inte står i vägen för deras prestanda.

Detta gör Vallerrett till ett bra företag att köpa handskar från av dem som älskar paramotorik. Det finns dussintals olika typer av Vallerrett-handskar som är perfekta för paramotorer.

Dessa typer av handskar är bra för paramotorer under större delen av året, men ger kanske inte den bästa värmen under de kallaste månaderna.

Uppvärmda handskar

Uppvärmda handskar kan ge omedelbar värme till bäraren när de behöver det, vilket gör dem mycket användbara för människor som älskar paramotorik. Dessa handskar är högteknologiska och kommer väl till pass för dem som gillar att vara ute och gå när det är kallt.

De kan kännas skrymmande och tunga för vissa men nyligen har de gjorts för att vara mycket tunnare och lättare än tidigare. När handskarna sätts på inom några minuter kan de bli riktigt varma.

Detta är en stor fördel eftersom det för vanliga typer av handskar ofta tar lång tid för värmen från händerna inuti handskarna att slå igenom. Med uppvärmda handskar spelar det ingen roll hur kall ens hand kan vara, på några minuter kommer de att må bra.

  Alternativ till klätterskor som fungerar

En stor fördel med dessa handskar är att de kommer att värma upp och hålla varma händerna bättre än vad som helst annat. En nackdel är att med dessa handskar tappar bäraren en del fingerfärdighet och har inte så mycket kontroll som de har med andra typer av handskar.

Det fina med att använda uppvärmda handskar för paramotoring är att om det råkar inte vara så kallt ute behöver bäraren inte slå på värmen.

På grund av detta kan de användas hela året och bara slås på när slitaget börjar kännas kallt. Vissa typer av uppvärmda handskar kan begränsa handrörelsen för en paramotor flygblad så det är något att tänka på.

Varför handskar är nödvändiga för paramotoring

Kanske frågar du dig själv om handskar ens är nödvändiga för paramotorik. Under all forskning jag har gjort om den nödvändiga utrustningen för paramotoring, skulle jag säga att handskar alltid är viktiga att ha.

Trots vad årstiden kan vara är handskar alltid till hjälp, men är viktiga för paramotoring på vintern. När de flyger på höga höjder gör de det så att flygblad inte känner vindens kyla. De skyddar paramotorns hand från det hårda och kalla klimatet.

Även när vädret inte är så dåligt, tycker paramotorers flygblad att greppet som kommer med handskar är till hjälp.

Relaterade frågor:

Hur mycket kostar handskar för paramotoring?Priset för handskar som är bra för paramotorer. Du kan få billigare som bara kostar 20,00 USD. De högre kvalitetshandskarna som värms upp med god fingerfärdighet är vanligtvis mellan $75,00-$125,00.

Var kan jag köpa handskar för paramotoring? Du kan gå till din lokala Cabelas eller någon liknande butik och hämta ett par bra handskar för paramotoring. Jag skulle rekommendera att gå online till Amazon för att köpa dina handskar eftersom du bättre kommer att kunna jämföra specifikationer och se användarrecensioner.