Bästa (och snyggaste) flytvästar för att åka vattenskoter

Flytvästar ska bäras av alla som är ombord på en vattenskoter. Eftersom det är lag, måste du ha de bästa (och coolaste) flytvästarna för hela familjen.

Om du faller vill du veta att din flytväst kommer att skydda dig och hålla dig flytande. En flytväst som är för lös kommer inte att göra sitt jobb, så du vill ha en som sitter som den ska. Det kan vara svårt att veta vilka flytvästar som är bäst för vattenskoter, så här kommer en guide till de bästa.

Bästa flytvästar för vuxna

Om du måste göra något, är det bättre att göra det med stil, eller hur?

Att bära flytvästar är det enklaste sättet att skydda sig när man är ute på vattnet. Följande flytvästar är inte bara säkra, utan de kommer att hålla dig flygande medan du glider ut på vattnet.

Här är vår lista över de bästa och snyggaste flytvästarna att bära när du är ute på vattnet.

Onyx Universal Båtväst för vuxna

Detta är en väldigt billig flytväst som endast ska användas när man ska på semester. Det ska inte vara din flytväst som du använder varje gång du går ut på vattnet. Den har justerbara bälten och en bröstrem för att hålla västen på plats.

Enligt mig bör detta vara en flytväst som man har ombord ifall det skulle komma en extra gäst. Den kommer att göra sitt jobb, men den är inte särskilt bekväm och kommer inte att vara bäst på vattenskoter.


Du kan köpa detta online på Amazon för cirka $20. Ser här för mer detaljer.

Stearns Adult Classic Series-väst

Denna flytväst är unisex och är en storlek som passar alla. Den är Kustbevakningsgodkänd och kommer att fungera på de flesta. Detta är en väst för nybörjare eller någon som precis har börjat åka vattenskoter.

Om du är större eller väldigt smal kanske den inte passar dig korrekt eftersom den är en storlek som passar alla och är en genomsnittlig storlek. Den är designad för vuxna som väger mer än 90 pund, så den passar inte barn. Det är en design med 3 spännen med en rem över bröstet.

Den säljs på Amazon för cirka 25 $ vilket är ett rimligt pris. Du kan se mer information här.

O’Neill SuperLite flytväst för kvinnor

O’Neill är ett av de bästa varumärkena där ute för flytvästar. Denna specifika flytväst är designad för kvinnor. Den är högt rankad eftersom den inte är skrymmande, vilket möjliggör ett bättre rörlighetsområde än den genomsnittliga PFD (personlig flytanordning). USA:s kustbevakning har godkänt denna väst, som kan ge vattenskoter åkare sinnesro.

Flytvästen kommer med 4 justerbara remmar och finns i storlekarna small till x-large. Vissa recensioner säger att den är lite liten, så det är en bra idé att storleken upp. Den finns i flera utföranden, som alla är ganska coola.

  Förberedelser för en basturnering: En checklista över föremål att ha på båten

Beroende på design kostar denna flytväst allt från $33 – $60. För att lära dig mer eller för att köpa kan du klicka här. Det är lättast att köpa från Amazon.

Body Glove Method Flytväst

Denna finns i många olika storlekar från small till 4XL. Detta är en bekväm flytväst som du kommer att kunna röra dig i och du kommer inte att känna den på grund av de överdimensionerade ärmhålen.

Den kommer också med snabbspännen för enkel användning. Den är inte Kustbevakningsgodkänd men är en bra väst för en och annan ryttare som brukar hålla sig nära stranden.

Den är gjord av bomull och kommer att sitta tätt mot dig, så du kanske vill bära något under västen för komfort. Denna väst är dyrare än de som anges ovan, men det är ett bra val och finns i många storlekar.

Du kan se den här på Amazon för cirka $60.

O’Neill Wake Waterski herrväst

Dessa västar kommer att sitta tightare än de flesta, men de finns i många storlekar från small hela vägen till 3XL, så du kan få en storlek större. Denna flytväst har en öppning med dragkedja framtill och minimal volym.

Denna väst är kustbevakningsgodkänd och den håller värmen mycket bra. Även om storlekarna är små är det här en väldigt populär väst eftersom den är gjord av snyggare material och är väldigt snygg, men ändå inte för dyr.

Vem som helst har råd med detta, och du kan köpa det på Amazon. Se här för mer detaljer.

O’Brien Traditionell Neo flytväst

Denna väst är mycket populär för vattenskoter eftersom den har ett yttre lager av neopren för komfort. Den har en dragkedja och 2 bälten för enkel användning. Den är kustbevakningsgodkänd, och ett väldigt bra pris för det fina materialet.

Den är väldigt mjuk och passar din kropp så att du lätt kan röra dig. Denna väst är perfekt för vattenskotrar eftersom du kan röra dig i vilken riktning du vill.

  Vilken är den bästa flugspölängden för en nybörjare?

Det här är en väldigt snygg väst och den finns i storlekarna XS till 3X large, så det finns en för alla. Den säljs på Amazon för cirka 55 $ och du kan se mer information om den här.

O’Brien Women’s Impulse

Detta är en högt rankad flytväst som finns i storlekarna small till X-Large, vilket innebär att det finns en för varje kvinna där ute. Den är gjord av neopren för en bekväm passform och kommer med en kraftig dragkedja och två spännen för en åtsittande passform.

Den kommer att hålla dig flytande i vattnet och eftersom den är godkänd av kustbevakningen kan du lita på att den kommer att göra sitt jobb. Den är gjord i en ljus lila färg och är väldigt snygg. Den är perfekt för vattenskoter eftersom du kan röra dig väldigt lätt och ändå vara skyddad.

Den säljs för cirka $60 på Amazon och du kan se mer information om den här.

O’Neill Reactor 3 Väst

En bra sak med denna flytväst är att den tillåter mycket rörlighet eftersom den inte har ett gäng remmar. Den är inte skrymmande och är väldigt flexibel.

Du sätter detta på att använda en kraftig dragkedja snarare än ett gäng remmar som är svåra att använda. Det finns två spännen som korsar bålen för att säkerställa en fin dragpassning.

Denna väst är Coast Guard-godkänd och har fått mycket höga betyg på Amazon. Du kan köpa den till ett rimligt pris och se mer information här.

Bästa flytvästar för barn

O’Brien Youth Neo livväst

Detta är en flytväst för ungdomar som väger 50 till 90 pund. Du kan ta ditt barn ut på vattnet och veta att de kommer att vara säkra. Den är Kustbevakningsgodkänd och är mycket enkel att använda.

Den kommer med en dragkedja och två spännen för att se till att den sitter ordentligt fast. Den är bekväm så att barn inte vill ta av den och är gjord av material som andas så att de inte känner sig klaustrofobiska.

Det kostar runt $50 på Amazon och det kommer i ljusa färger så att du alltid kan se dem i vattnet. Klick här för mer detaljer.

Mustang Survival Lil’ Legends 100 Foam Flytväst

Detta är en fantastisk flytväst för dina barn eftersom den kommer med bra huvudstöd. Den kommer inte bara med en dragkedja utan också en säker rem som håller ditt barn ombonat inuti.

  Hur man justerar min ATV-upphängning

En annan bra sak med den här västen är att den kommer i fluorescerande gult och grönt för att se till att du kan se dem hela tiden. Det är dyrare än andra västar, men det är ett bra material för barn och finns i storlekar för spädbarn, barn och även ungdomar. Den säljs för cirka $60 på Leisure Pro. Klick här för mer information.

Stearns Child’s Classic Series Flytväst

Denna väst är designad för att passa barn som väger 30 till 50 pund. Det kommer att fungera för varje vattenaktivitet och är kustbevakningsgodkänd. Den kommer inte med en nackkudde men har tre justerbara remmar.

Det är mycket billigare än vissa andra flytvästar för barn. Den säljs för cirka $20 på Leisure Pro. Du kan se mer information om denna flytväst här.

Hyperlite Indy flytväst för småbarn

Denna flytväst är en av de mest populära som finns för dina barn eftersom den kommer med en bekväm huvudkudde och en rem kopplad till ryggen så att du enkelt kan hålla om ditt barn medan de simmar.

Det är bra för att ta dem till poolen, eller till och med ta dem ut på en båt. De kommer att vara säkra och du tar på dig den genom att dra upp den främre dragkedjan hela vägen och sedan spänna upp remmen som går över bröstet.

En annan bra funktion den här har är en justerbar grenrem för att hålla dem anslutna hela tiden. Denna flytväst är gjord för spädbarn som väger under 30 pund och säljs för cirka $30 på Leisure Pro. Du kan lära dig mer om det här.

Airhead Gnar Neolite Flex flytväst

Med ett högt betyg och en fantastisk design är denna flytväst omöjlig att hålla av listan. Denna väst kommer i synnerhet i spädbarns-, ungdoms- och barnstorlekar.

Det kommer att kosta allt från $40 – $50 för en, beroende på sida. Denna flytväst är en av mina personliga favoriter. Det fungerar bra och ger barn det självförtroende de behöver för att känna sig bekväma ute på vattenskotern. Jackan passar alla krav som ställs av US Coast Guard. Den har en dragkedja och flera remmar.

För att få en bättre look eller för att köpa denna Airhead flytväst på Amazon, klicka här.