Bästa generatorer för en off-grid stuga

När du bor utanför nätet behöver du en strömkälla för att kunna köra alla dina apparater etc. i din stuga. Det är en stor nödvändighet för att vara helt off-grid, som många stugor är. Nu när vi vet att det är en nödvändighet kan du dock behöva veta vart du ska vända dig eller till och med börja leta efter det som är rätt för dig.

Vilka är de bästa generatorerna i en stuga utanför nätet? Den bästa generatorn jag skulle rekommendera för en hytt utanför nätet är Champion 76533 Dual Fuel Generator. Denna generator kan köras på både bensin och propan och är hyfsat lätt och TYST. Dessutom kostar denna generator bara 472,44 $ med GRATIS FRAKT på Amazon!

Fortsätt läsa vidare så kan jag berätta om inte bara denna generator, utan andra alternativ som kanske passar dina behov bättre!

#1 – Champion 76533, 3800-Watt Dual Fuel RV Ready Bärbar generator med elektrisk start

Champion 76533 är ett fantastiskt alternativ för generatorer till din stuga! Jag använder den här generatorn i min egen stuga i norra Idaho och den är perfekt för det jag behöver. Den här generatorn är tillräckligt kraftfull för att driva en fönster A/C-enhet, ett kylskåp, min dator, ett wifi-modem/router och lamporna i kabinen. Perfekt! Har jag rätt? Jag skulle kunna leva off-grid helt med denna generator om jag ville!

Jag tankar denna generator med propan i min stuga och skulle starkt rekommendera den eftersom det är en strömkälla som du kan få och lagra i bulk som du kan använda för inte bara din generator utan även din grill, ugn och till och med kylskåp. Jag har en stor propantank på baksidan för att lagra all propan jag kan behöva och bara låta någon komma för att fylla på den då och då. Det fungerar utmärkt och är superpålitligt!

Denna har en elektrisk startfunktion som är väldigt trevlig och enkel att använda. Den här funktionen fungerar utmärkt och är mycket enklare och mer pålitlig än dragstartgeneratorn jag har också. Den går väldigt konsekvent utan de vanliga effektsänkningarna som andra generatorer normalt producerar.

Att säga att den här generatorn är tyst är också en underdrift! Denna generator är den överlägset tystaste i sin klass för hur bra den går och hur mycket effekt den avger. Brusnivåutgången (dBa) för den här generatorn är på 68. Jag ska erkänna att det inte är den absolut tystaste generatorn du kan hitta, men för hur mycket den gör är den mycket tystare än den skulle kunna vara och andra generatorer brukar vara.

Denna generator kommer att gå 10,5 timmar vid halv lastkapacitet när den drivs med propan. När den drivs med gas kommer den här generatorn att gå lite långsammare i 9 timmar vid halv lastkapacitet.

Champion 76533 är inte det lättaste att bära, men definitivt värt det för hur mycket kraft den här saken avger. Den väger hela 120 lbs, vilket naturligtvis aldrig är en rolig vikt för ens ett fåtal personer att försöka bära. Men förutom att lyfta in och ut den här sugkoppen ur pickupen, blir portabiliteten lättare med Champion 76533:s aldrig platta hjul och styrfäste!

Generatorn Champion 76533 har en Amazon-ranking på 4,5 stjärnor från ungefär 320 givna kundrecensioner. Detta hjälper bara till att bevisa att människor verkligen gillar och kan lita på denna generator så att du inte har något att oroa dig för!

  Kan paramotorer flyga på natten?

Denna generator är också super kostnadseffektiv! Du behöver inte spendera en förmögenhet för att driva din stuga. Denna fantastiska, pålitliga generator säljs på Amazon för cirka 472,44 $ med gratis frakt. Vilket är fantastiskt med tanke på att många generatorer är mycket närmare och ofta i intervallet $1000.

Här är en länk på Amazon till Champion 76533 Dual Fuel Generator med elstart.

För att lära dig mer om denna generator och mina preferenser och användningsområden för den, läs min artikel Champion 76533: My Favorite Generator for Off-Grid Living.

#2 – Champion 100165, 7500-watt dubbelbränsle med elstart

Champion 76533 kanske inte är något för dig, och det är okej! Du kanske letar efter en generator som faktiskt kan driva hela ditt hus inklusive luftkonditioneringen eller värmaren, tvättmaskinen och torktumlaren och kylskåpet på en gång. Det är häftigt! Det blir dyrare, men definitivt lyxigt och avkopplande och helt värt det!

I det här fallet är Champion 100165 generatorn för dig! Denna generator är mycket större än Champion 76533 och väger 203 lbs. i vikt, men den vikten är det som hjälper till att backa upp den extra kraften du vill ha. Denna tunga vikt gör uppenbarligen den här generatorn inte särskilt bärbar, förutom dess aldrig platta hjul och styre, men om du har några personer som kan hjälpa dig bör du kunna få den till de korta avstånd som krävs för att placera den där det behövs .

Champion 100165 är också en dubbelbränslegenerator vilket innebär att du kan ansluta den till samma enorma propantankar som du skulle göra för Champion 76533. Den kan köras i 5,5 timmar vid halv lastkapacitet på propan. På gasbränsle kan dock Champion 100165 köras i 8 timmar på halv kapacitet.

Den här generatorn är inte så illa ljudmässigt heller. Den är lite högre än Champion 76533-generatorn var, men ändå ganska bra för hur massiv uteffekt den här generatorn producerar för sin storlek. Ljudnivån (dBa) för Champion 100165 ligger på en något högre nivå på 74.

Denna generator är också elektrisk start, vilket gör den till en superlätt start. Allt du gör är att vrida på strömbrytaren och så fortsätter den! Många gånger är generatorer inte elektriska startar och den här funktionen hjälper definitivt den att bli en mer pålitlig generator tillsammans med en snabbare och mer effektiv start.

Denna generator har ett fantastiskt betyg på 4,5 stjärnor på Amazon samt av 125 kundrecensioner. Precis som Champion 76533-generatorn är den här känd för att vara superpålitlig och betygen bevisar det igen.

Generatorn Champion 100165 kan köpas begagnad eller ny på Amazon. Dessa priser varierar också. För att köpa begagnad kan du få generatorn för var som helst mellan $684.15 till $724.39 beroende på hur bra form den är i. Köper du denna generator ny, men priserna hoppar ganska drastiskt. Priserna på generatorer som är nya varierar allt från $938 hela vägen till hela $1 763,56!

  Tandem kajakstyrning och andra manövrar

De begagnade generatorerna som jag hittade var i nästan nyskick och om du försöker spara pengar speciellt, skulle jag rekommendera att köpa den snyggaste begagnade generatorn du kan hitta. Det beror helt enkelt på att priset sjunker drastiskt, även om generatorn är i perfekt skick.

Om du använder mer ström än vad som krävs eller vill kunna använda mer ström än vad som behövs för det som behövs i din stuga så skulle jag starkt rekommendera Champion 100165 generatorn. Den kan fylla hårt och det är fortfarande en anständig storlek. du kan fylla hela ditt hus fullt av dess elektriska behov med denna generator. Och det är helt värt det att fullborda din påkostade stuga gömställe.

Här är en länk till Amazon-sidan om du skulle vilja titta på att köpa en Champion 100165, 7500-Watt Dual Fuel med elektrisk startgenerator.

#3 – Champion 46539, 3500-Watt RV Ready Portable Generator med trådlös fjärrstart

Om du letar efter mer av en ”lyx i användning” snarare än en ”lyx i output”-generator så är Champion 46539 den du vill ha. Den här generatorn har en trådlös fjärrfunktion som gör det så mycket enklare att stänga av och slå på var som helst istället för att behöva vandra hela vägen ut till där du håller generatorn för att stänga av och slå på den när det behövs.

Denna påkostade funktion är ganska populär eftersom dagens dag och ålder handlar om enkel åtkomst och ultimat lättja, vilket är fullt förståeligt. Arbeta smartare, inte hårdare! Har jag rätt?

Fjärrfunktionen når hela 80 fot avstånd! Det betyder att du kan vara 80 fot ifrån generatorn och göra vem vet vad, kanske fiska, vandra, laga middag i stugan eller bara leka ute, och med ett klick på fjärrkontrollen kan du stänga av generatorn utan att behöva gå hela vägen över till det och sedan hela vägen tillbaka till det du ursprungligen gjorde. Hur häftigt är det?

Att få denna fantastiska lyxfunktion kostar dock. Champion 46539 är INTE en dubbelbränslegenerator, så du kommer inte att kunna koppla upp den på samma sätt som du skulle kunna till Champion 76533-generatorn eller Champion 100165-generatorn.

Champion 46539-generatorn är gasdriven vilket innebär att du måste skaffa gas för att hålla den eldad ganska ofta. Bensintanken på generatorn rymmer cirka 3,8 liter bensin och kan producera ström i upp till 12 timmar vid halv kapacitet.

Denna lyxgenerator väger cirka 140 lbs. vilket är mycket lättare än Champion 100165-generatorn var, men lite tyngre än Champion 76533. Denna vikt bör vara ganska lätt att flytta runt med ett par personer till varhelst den önskade platsen för generatorn är. Det blir inte kul att bära, eftersom de andra generatorerna inte är det heller, men det är definitivt en hanterbar vikt.

Denna generator är också väldigt tyst, precis som de andra. Champion 46539-generatorn är precis lika tyst som Champion 76533-generatorn är. Ljudnivån på denna generator ligger på 68 dBa precis som 76533-generatorn som är väldigt tyst för denna storlek på generator.

Denna generator, uppenbarligen som om den har den påkostade fjärrfunktionen, är också en elektrisk startgenerator. Denna elektriska uppstartsteknik, som jag förklarade tidigare, är en mycket pålitlig och lättanvänd funktion som gör generatorn enkel och snabb att starta upp när det behövs.

  Är Border Collies bra gåhundar?

Denna generator har ett solidt betyg på 4,5 stjärnor av cirka 395 kundrecensioner på Amazon också. Märket Champion har ett mycket pålitligt urval av generatorer att välja mellan för alla behov och ger en fantastisk 3-års garanti på alla deras generatorer.

Champion 46539 är prissatt olika beroende på om du väljer en begagnad eller ny modell också. När du köper begagnad kan du få den här generatorn för allt från 375,20 till 398,65 USD beroende på hur bra skick den fortfarande är i. Om du köper den här generatorn ny, kan priserna variera allt från 469 USD hela vägen upp till 895,99 USD beroende på var du får tag i Det från.

Denna generator har en mindre spänningskapacitet än Champion 76533, men du betalar mer och får mer vikt på grund av de extra lyxiga funktionerna. Dessa funktioner kostar dig mer eftersom du måste betala för lyxen. Men totalt sett borde den här generatorn fungera nästan lika bra som Champion 76533 från början också.

Om du skulle vilja titta på att köpa denna, här är Amazon-länken till Champion 46539, 3500-Watt RV Ready Portable Generator med trådlös fjärrstart som jag just berättade om

Relaterade frågor:

Vilket bränsle skulle du rekommendera för off-grid dual fuel generatorer? Jag rekommenderar starkt att du använder propan som din bränslekälla. Detta kan inte bara driva din generator, utan det kan också driva din ugn, kyl och grill.

Kan du producera din egen el? Du kan generera din egen el utanför nätet på flera sätt. Det vanligaste är att använda en generator, som de jag har pratat om ovan, eller så kan du använda solpaneler eller vindkraftverk också.

Rick Kesler

Nya Inlägg

länk till knep för att spara pengar på din reseutrustning

Knep för att spara pengar på din reseutrustning

Att resa är alltid spännande. Du får spendera lite tid utomhus samtidigt som du lär dig mer om nya kulturer eller breddar din kunskap om den lokala regionen. Men innan du ger dig av på jakt efter en…

Fortsätt läsalänk till The Best Trucks for Hauling ATVs

De bästa lastbilarna för att transportera terränghjulingar

För att nå några av de mest spännande vägarna för att åka din ATV krävs vanligtvis att fordonet transporteras med en pickup. Du har varit på marknaden för en ny lastbil, så du tror att det är en lika bra tid som…

Fortsätt läsa