Bästa flytrör tillgängliga på Cabelas (och som jag skulle välja!)

Att välja ett flytrör kan vara så svårt, speciellt om du letar efter ett på en plats som Cabela’s som har så många underbara alternativ. Jag satte ihop en lista med flytrör som jag och andra verkligen har njutit av.

Vilka är de bästa flytrören som säljs på Cabela’s? Cabela säljer några utmärkta flytrör, de bästa är:

 • Klassiska tillbehör Cumberland Float Tube ($249,99)
 • Fish Cat 4 Deluxe Float Tube ($299,99)
 • Outcast Super Fat Cat Float Tube ($469)
 • Caddis Premier Plus Float Tube ($199,99)

Dessa rör är ganska investeringen för den genomsnittlige Joe, så det är viktigt att göra lite forskning för att ta reda på vilken som är bäst för dig. Vissa har högre sittplatser medan andra har mer förvaring för fiske. Att titta på varje rör hjälper dig att ge dig den bästa uppfattningen om vad som kommer att fungera för dina avsikter.

Bästa flytrör på Cabela’s

Cabela’s har fantastiska flytrör tillgängliga i butik och online. Flytrör är perfekta för den äventyrlige fiskaren och har blivit allt populärare.

Vi kommer att bryta ner de fyra bästa flytrören som Cabela’s har, inklusive funktioner, pris och recensioner. Jag avslutar med min rekommendation av flytrör. Låt oss börja!

Klassiska tillbehör Cumberland Float Tube

 • Färg: Äppelgrön/Oliv
 • Tubens vikt: 18 LBS.
 • Totalstorlek: 56 x 47 x 17,5
 • Viktkapacitet: 350 LBS

Classic Accessories Cumberland Float Tube är Cabelas nummer ett rankade flytrör. Det kostar 249,99 USD.

Den har 4,8 stjärnor av 5vilket betyder att folk som har köpt det här flytröret absolut har älskat det.

Det här specifika flytröret är gjort för att du ska kunna vara högt upp och fortfarande hålla rejäl stabilitet i röret. Detta görs med en extra hög skumsits. Skumsätet gör att du kan ha tillgång till extremt gjutområde och sikt.

En av de bästa sakerna med det här röret är att det blåser upp snabbt. När jag går ut med slangen är den mest frustrerande delen att blåsa upp det förbannade. Denna produkt gör den här delen av att gå ut på vattnet så mycket snabbare.

Den är gjord med och täckt av slitstark 410-denier nylon topp tillsammans med PVC som kommer med 1 100 denier på undersidan för att säkerställa förmågan för motstånd. Den har också ett vadderat ryggstöd som är anpassningsbart.

  Så här får jag ett fantastiskt vattentryck i min stuga

Ett annat spännande tillägg är justerbara ryggsäcksremmar som gör det så att du kan vandra upp till dina favoritplatser för att flyta. Det betyder att du kan blåsa upp röret i förväg eller åka till mer avlägsna platser i ett nafs.

PVC-blåsan är punkteringsbeständig. Det finns två lastfickor som åtföljs av dubbla dragkedjor tillsammans med åtta fickor för att organisera. Det finns även en horisontell spöhållare.

Lastdäcket är tillverkat av mesh och det finns D-ringar för extern förvaring av redskap och två dryckeshållare. Cumberland har ett års garanti på detta rör.

Vill du se denna produkt? Klick här för att komma exakt dit du behöver vara.

Fish Cat 4 Deluxe Float Tube

 • Färg: Oliv eller Orange
 • Tubens vikt: 14 LBS.
 • Viktkapacitet: 250 LBS.

Den lyxiga versionen av Fish Cat är något större i sin bärförmåga än den vanliga Fish Cat 4. Den ska vara extremt bekväm med sina uppblåsbara sittplatser och ryggstöd för att säkerställa att den komfortnivån upprätthålls hela dagen.

Den är gjord för att motstå alla typer av punktering eller rivning, den är konstruerad med PVC/pack-tygskal. Så om vattnet blir lite strävt eller om du flyter över några torra fläckar behöver du inte oroa dig för att det ska slå din tub och förstöra dagen.

Det finns inbyggt förvaringsutrymme för en liten kylare eller något i den storleken. Det finns även två fickor för förvaring och två mugghållare.

När detta rör inte är uppblåst är det verkligen lätt att bära och ta med sig.

Du har D-ringfästpunkter för att säkerställa axelremmar för att underlätta transporten.

Det enda klagomålet som folk har haft om detta rör är strippningskorgen. Det har varit recensioner om att det är för tunt. Detta kan vara ett problem när du försöker fiska. Den goda nyheten är att det finns sätt att göra det lite robustare på egen hand.

Fish Cat 4 är 299,99 USD i nuläget.

  Vilken utrustning behövs för att få skjuta en sammansatt båge?

Om du är intresserad av att köpa denna produkt online kan du klicka här för att komma till produkten på Cabelas hemsida.

Outcast Super Fat Cat Float Tube

 • Färg: Grå/Orange eller Oliv/Tan
 • Tubens vikt: 12 LBS.
 • Viktkapacitet: 300 LBS

Detta rör är ganska likt Fish Cat 4 bara för att det har många liknande funktioner. Den är verkligen byggd för att hålla. Och den borde hålla länge eftersom den är prissatt till 469 USD.

Detta kan tyckas vara mycket pengar, och det är det, men det är verkligen värt det. Recensioner talar om hur fantastiskt det är. Om du använder din tub för fiske och planerar att gå ut mycket på den, är det verkligen produkten du bör köpa.

Uretanblåsan är riktigt högkvalitativ och tål stryk. PVC är tänkt att stå emot stenar och kvistar. Den är hålsäker så att du verkligen kan använda den under lång tid på de tuffaste platserna.

Det här röret är också ganska lätt jämfört med de andra vilket gör det mycket lättare att bära in och ut, speciellt om du ska någonstans för långt utanför stigen.

Här är den bästa delen: en kardborrehållare! Detta gör det så att du inte hela tiden behöver hålla i spöet. Dessutom finns det två redskapsfickor för din utrustning. Två dryckeshållare finns också på denna tub.

Sätena är uppblåsbara och håller dig borta från vattnet. De är ganska bekväma men är inte justerbara som vissa av de andra är.

Om du vill köpa Outcast Super Far Cat Float-röret online kan du klicka här.

Caddis Premier Plus Float Tube

 • Färg: Gul
 • Totalstorlek: 57,9 tum L x 43,7 tum B x 24 tum H
 • Viktkapacitet: 325 LBS

Låt oss börja med det kraftiga materialet. Precis som alla andra tuber på den här listan får du en tub som tål alla stick och stötar som floden kan skicka din väg. Fickorna är också robusta så att de inte går sönder.

Priset på detta flytrör är lite snyggare på din plånbok, till ett ordinarie pris av 199,99 USD. Du får mycket valuta för pengarna med denna tub.

  Ska jag springa utan strumpor?

Presenningen på 500 denier på botten av röret är tänkt att minska friktionen mot vattnet. Detta gör att det känns som att du är på toppen av vattnet och glider, snarare än flyter.

Skumsätet håller dig verkligen borta från vattnet, vilket är bra för flugfiskare. Sitsen och ryggstödet är justerbara, så att vistas ute på sjön eller floden i timmar är mycket lättare att hantera på kroppen.

Att balansera är inte heller ett problem eftersom det här röret är en droppform. Detta är också trevligt när du fiskar. Dessutom finns det främre spöhållare på förklädet och några bra fickor på armstödet för enkel åtkomst.

Förklädet på det här röret är snyggt och robust, vilket kan vara ett problem med vissa andra rör.

En annan riktigt bra aspekt av detta rör är hur lätt det är att blåsa upp och tömma luften. Du behöver inte oroa dig för att klämma ihop varje tum av röret för att få ut all luft med all din styrka. Detta beror på de anpassade ventilerna och blåsan.

Andra funktioner inkluderar D-ringar för axelband, säkerhetsaccenter bakom sätet, stabilisatorstång och två avtagbara torrflugslappar.

Om du är intresserad av att köpa Caddis Premier Plus Float Tube kan du klicka här för att komma till Cabelas webbsida för denna produkt.

Vilken skulle jag välja?

Det här är verkligen ett svårt beslut att fatta men jag tror att jag skulle välja Classic Accessories Cumberland Float Tube.

Den största anledningen för mig är på grund av recensionerna. Det här röret har mycket fler recensioner än någon annan produkt och har fortfarande 4,8 stjärnor av 5, så jag känner att fler har haft bra erfarenheter av det.

Jag gillar verkligen att den är stabil och robust. När jag fiskar vill jag inte riskera att tippa. Det sitter också upp dig riktigt bra ur vattnet vilket är en stor sak för mig. Det kan vara lite dyrare än vissa rör där ute, men kvaliteten på detta rör är helt enkelt oslagbar.