Bästa flugfiskebröstpaket

Om du är intresserad av flugfiske, finns det några viktiga saker du behöver utöver spöet och flugorna! En av de viktigaste redskapen du behöver är en väska för att bära de olika förnödenheter du behöver för en fisketur. Men det finns så många produkter och märken att det kan vara svårt att veta vilken man ska välja.

8 av de bästa flugfiskekistpaketen:

  1. Anglatech ryggsäck/väst Combo
  2. Maxcatch Lightweight Chest Pack
  3. Allen Bear fiskeväst
  4. Aventik flugfiske bröstväska
  5. Umpqua Compact Chest Pack Kit
  6. Autumn Ridge utomhusväst
  7. Piscifun Justerbar Väst Pack
  8. FishPond Thunderhead Chest Pack

Olika västar kommer att fungera bättre för olika människor. Dessa kistförpackningar är dock alla bra allmänna produkter som har blivit väl mottagna och väl recenserade av de som har köpt dem. Vi kommer att undersöka detaljerna och fördelarna med varje modell, samt vad som gör en bra bröstpackning längre ner.

Anglatech ryggsäck/väst Combo


Detta bröstpaket är ett populärt val för Amazon-användare och är gjord av lätta, robusta material.

Anglatech-västen är relativt kompakt och har fyra stora fickor, plus några extra fickor. Det kanske inte passar dig bäst om du vill packa mycket utrustning, även om det kommer att hålla allt du tar med dig säkert!

Anglatech är också designad för att fördela vikten av packningen mellan dina axlar, bröst och rygg så att det inte blir för mycket belastning på något område.

Dessutom är Anglatech-västen tillverkad av lätta material som andas som gör att du kan röra dig fritt. Den är också utrustad med en 1,5 liters vattenblåsa och munstycke så att du kan hålla dig hydrerad på floden utan att packa extra vattenflaskor.

Kolla in den här kombinationen på Amazon!! Här är en länk till sidan.

Maxcatch Lightweight Chest Pack

Maxcatch chest pack rekommenderas för sin enkla, effektiva design. Den har en stor påse med massor av ytor för att lagra flugor och extra utrustning. Det finns några mindre påsar och fickor också, men designen är förtätad och lättillgänglig.


Detta paket är designat för att hänga av halsen, med remmar runt bålen för att förhindra att den svänger runt löst. Din rörelse kommer inte att begränsas med Maxcatch chest pack. Varje ficka och påse är också samlade i samma område, vilket håller allt nära varandra och lätt att lokalisera.

Maxcatch är designad för komfort också, med vaddering runt halsen och extra remmar. Detta är tänkt att förhindra gnidning eller halka när du är på floden.

Här är en länk till Amazon för att se denna produkt!

Allen Bear fiskeväst

Allen fiskeväst är ett medelstort, lätt paket som är designat för att hänga av nacken och ena axeln. Den är vadderad och designad för att möjliggöra ett bekvämt, fritt rörelseomfång.


Fickorna är också lätta att komma åt med detta föremål och det finns flera invändiga fickor, dragkedjor och sektioner för att organisera utrustning. Allen-västen är dimensionerad för att rymma en medelstor låda med flugor, såväl som ytterligare andra föremål och små kit.

Som en extra funktion erbjuder Allen fiskevästen en liten arbetsstation med dragkedja med fluglapp och tippettender. Detta kan vara användbart om du behöver underhålla flugor, eller ofta byter ut beten på floden.

  Massimo sida vid sida: är de bra kvalitet?

Den här personliga favoriten till mig är en hel del på Amazon! Kolla in det här!

Aventik flugfiske bröstväska


Aventik bröstväska är en kompakt flugfiskeförvaringsenhet. Den hänger från nacken, med remmar runt bålen för att förhindra oönskad lös rörelse. Den är liten och lätt nog att flytta med användaren utan större ansträngning.

Aventik erbjuder alla vanliga funktioner för bröstpaket, såsom fickor med dragkedja, fickor och sektioner, men den här produkten kommer också med en mängd olika bonusmaterial! När du köper detta bröstpaket får du också en uppsättning flugfiskeredskap. Dessa inkluderar en upprullningsanordning för huvuddragande rullar, en knutnivå, en kombo av rostfritt stålskärverktyg och några andra små verktyg och föremål. Aventik tillhandahåller också en arbetsstation med dragkedja för mindre flugunderhåll och förvaring.

Detta är ett ganska litet bröstpaket, men det är utformat för att rymma alla dessa verktyg och element samt basförnödenheter som flugor, fiskelina, etc. Sektionerna och fickorna är väl lämpade för förvaring av olika sorters föremål.

Denna produkt rekommenderas också starkt från sina kunder, kolla in den Här!! (På Amazon!)

Umpqua Compact Chest Pack Kit


Umpqua chest pack är en liten, robust väska som är designad med remmar som når över axlarna och runt bålen. Huvuddelen är lätt att nå och nå framifrån. Hela förpackningen är gjord av starkt, vattenavvisande material också.

Denna enhet är ganska enkel och erbjuder endast ett huvudfack med ett par extra fickor. Det är dock en bra storlek för viktig utrustning och är designad för att hålla sig fäst även under tuffa förhållanden.

Det här är en ganska ny produkt på marknaden, men den har blivit mycket omtyckt av de som har köpt och recenserat den. Umpqua rekommenderas starkt av många användare. Om du vill titta på den, klicka här länk till Amazon.com.

Autumn Ridge utomhusväst

Detta föremål är en lätt, helväst som är perfekt för en mängd olika utomhusaktiviteter, inklusive fiske, vandring och jakt. Den är gjord av robusta material som andas och är mycket mångsidig.


Autumn Ridge-västen har flera fickor på bröstet och sidorna. Den är lätt att ta på och av och fördelar vikten av föremål jämnt över rygg och axlar. Med totalt 16 fickor har den också en betydande kapacitet att bära en mängd olika redskap.

De Höst Ridge-västen designades också med komfort och olika temperaturintervall i åtanke. Den är gjord av lätta, vattentäta material som håller bäraren bekväm och torr.

Västens bakpanel är också avtagbar och lätt att passa i en av fickorna. När det tas bort exponeras nätunderlagret, vilket möjliggör större luftflöde och temperaturreglering.

Denna produkt är en bra, mångsidig utrustning. Den är perfekt för friluftsmänniskan som tycker om en mängd olika hobbyer, men den fungerar också för fiskaren som vill ha en bruksväst som enkelt kan lagra alla deras redskap.

Här är en länk till den här produkten på Amazon.

Piscifun justerbart bröstpaket

Detta bröstpaket är en solid, allsidig utrustning. Den passar över ryggen och axlarna, med flera fickor och fickor som är lätta att komma åt framifrån.

  Var man fäster en bobber på en fiskelina

Piscifun-västpaketet är tillverkat av lätta, vattentäta material. De vadderade sektionerna är täckta med mesh, vilket gör ytan mer ventilerande mot kläder och hud.

Piscifun kommer också med 17 fickor, maximerar förvaringen och ger mycket utrymme för fiskeredskap. Dessutom kommer det här föremålet med en vattenblåsa för långa resor och ett vattentätt telefonfodral. Så även om du råkar ramla kommer din telefon att sitta högt och torrt!

Produktfamiljen Piscifun har varit populär för fiskare under lång tid. Denna produkt kan hittas för en bra pris på Amazon!

FishPond Thunderhead Chest Pack

FishPond-bröstpaketet har en enkel och strömlinjeformad design. Den är gjord av robusta, miljövänliga material och har remmar som når över axlarna och ryggen.

Layouten på denna produkt är enkel, med en stor huvudficka framtill. Det finns ett par dragkedjor på utsidan, men huvudförvaringen finns i den stora påsen.

Den är stor och lättillgänglig. Huvudfickan är också uppdelad i specifika områden för stora och små redskap. Dessutom är den helt vattentät, vilket innebär att elektronik säkert kan förvaras i.

FishPond har också specialiserade remmar och öppningar för att bära ett fiskenät. Det är en effektiv och väldesignad produkt som är omtyckt av kunderna. Om du inte har gissat än, jag köpa allt på Amazon. Jag älskar hur snabbt och enkelt det är!

Bästa bröstpaket på en budget

Produkterna som anges ovan faller inom alla områden i prisspektrumet. Vissa av dem är snygga och högkvalitativa, medan andra är mer grundläggande. Alla är populära och omtyckta av sina kunder!

Men ibland måste du spara pengar där du kan. Och flugfiskebröstpaket kan vara ett område där du letar efter ett billigare alternativ.

De bröstförpackningar som anges ovan är alla bra produkter och många av dem är under prisklassen $50. Men om du letar efter en enklare lista med några billiga alternativ, här är 3 bröstpaket för under $50.

AnglerDream utomhusvästpaket

Detta är en stor, one-size-fits-all-väst som är perfekt för en mängd olika utomhusaktiviteter. Den är mönstrad i kamouflagestil för att smälta in i naturliga miljöer och är designad för att passa bekvämt över axlarna. Den har även flera lättåtkomliga fickor.

Denna produkt är rankad med 3,5/5 stjärnor

Kylebooker Mesh multifunktionsryggsäck

Denna produkt har en klassisk väststil med stöd som går över axlarna och bakom ryggen. Den har flera fickor i olika storlekar och är designad för att lätt kunna röra sig med bärarens rörelser.

Denna produkt är rankad med 4,1/5 stjärnor

FanBellFly Fishing Chest Pack

Detta är en enkel, kompakt enhet som hänger från nacken och sitter fast bakom ryggen. Den har en stor ficka, med några extra fickor och sektioner inuti. Detta gör utrustningen lättillgänglig och enkel att packa.

Denna produkt är rankad med 3,7/5 stjärnor.

Det bästa bröstpaketet för dig

Med alla dessa olika produkter, design och alternativ kan det vara lätt att bli överväldigad. Det finns många val när det gäller att plocka fiskeutrustning. Och det är bra!

  Vad är en Takedown Recurve Bow?

Men när det kommer till att välja det bröstpaket som är bäst för dig är det viktigt att ha din specifika fiskestil och behov i åtanke. Bli inte frestad att välja det flådigaste och snyggaste alternativet eftersom det kanske inte erbjuder det du verkligen behöver.

Det finns en mängd olika frågor du kommer att vilja ställa dig själv när du tittar igenom varje bröstpaket du funderar på.

Är detta rätt storlek?

Detta är viktigt att veta direkt. Om du inte är säker på hur mycket utrymme du behöver i en kista, prova att samla och lägga ut alla dina fiskeredskap, verktyg, flugor, etc. Om du har mycket utrustning, en större väst med större fickor är förmodligen vägen du vill gå.

Ofta fungerar en mindre storlek alldeles utmärkt. Fickorna och fickorna i de flesta förpackningar är designade för att passa mer än du tror!

Behöver jag många fickor?

Återigen, den här frågan beror på vilken typ av fiske du gör. Om du provar tricket ovan att lägga ut alla de saker du vill ta med, bör du också titta på de olika saker som du har.

Om du har många olika sorters verktyg, krokar, flugor, etc. så kan ett bröstpaket med många små fickor vara den bästa designen för dig. Du vill inte gräva runt i en stor ficka och leta efter en specifik sak.

Å andra sidan, om du bara använder en par av olika flugkrokar och inte gör mycket underhåll och utbyte av utrustning, då kan en enklare, kompakt design vara bättre för dig. Extra fickor som förblir tomma kommer bara att slösa pengar och utrymme i ditt fodral.

Vilken design är lättast att bära?

Det finns en mängd olika design för fiskebröstpaket, och var och en har för- och nackdelar. Till exempel hänger många av de mindre bröstpaketen från halsen med remmar som fästs runt bålen. Dessa är lätta att ta av och på, men de kan också belasta nacken mest. Om du har haft problem med din nacke tidigare kan denna design vara smärtsam att använda.

Bröstpaket som är mer västliknande har oftast remmar som når över axlarna och bakom ryggen. Dessa hjälper till att fördela vikten jämnare, men de kan också vara skrymmande än andra mönster. De kan göra det mer besvärligt att röra sig, men mindre smärtsamt besvärligt att bära.

Du måste överväga dina rörelser och kroppsbelastning när du väljer den bästa packdesignen för dina omständigheter.

Relaterade frågor

Behöver jag ett bröstpaket? Bröstpaket är handsfree fiskeredskap som kan användas för att lagra en mängd olika utrustning, verktyg och andra föremål. Även om ryggsäckar, verktygsbälten och axelväskor kan användas, är bröstsäckar det säkraste och mest effektiva sättet att bära stora mängder fiskeredskap.

Är bröstpaket vattentäta? Fiskevästar och bröstväskor är gjorda av robusta, lätta material. Ofta är de resistenta mot svett och vatten, men de är inte alltid vattentäta. Specifikationerna kommer att variera beroende på märke, design och material för varje produkt.