Bästa fiskespön för barn på Walmart (som kommer att vara lätt att använda!)

För ett par veckor sedan gick jag på sökandet för att försöka hitta min brorson en fiskespö på Walmart eftersom han sa att han ville följa med mig. Jag ville inte bryta banken för honom, men ville ändå ha bra kvalitet, och här är vad jag hittade

Alla dessa stolpar är bra eller bättre av olika anledningar. Var och en är gjord för olika typer av fiske. Här är lite mer om alla de stolparna.

1. Kolfiber och korkstav och ambidextrous rulle Combo med bärväska från Wakeman Outdoor

Denna kombination av spö och rulle har en kompakt, teleskopisk design med en helt utdragen längd på 65 tum och bara 17,5 tum när den är helt kollapsad. Gör det superenkelt för dina barn att göra saker snyggt och snyggt att lägga undan dem. Också om du ska campa eller bara till floden, gör det backpacking väldigt enkelt och tillgängligt.

Teleskopstaven är gjord av kolfiber så den kommer att vara riktigt lätt också, vilket gör det enkelt för barnet. Den är fortfarande stark, så oroa dig inte. Den klarar mycket mer än du kanske tror efter att ha känt det.

Detta är riktigt trevligt eftersom det kommer med en rulle också. Spöet kommer också att vara riktigt hållbart och tillverkat av aluminium.

Som jag sa kommer den att vara lätt att bära, inte bara för att den är lätt utan för att den kommer med en bärväska. Detta är bra eftersom det betyder att det är lätt för de unga att bära istället för dig.

Jag gillar verkligen den här spörullekombon eftersom den är gjord av ett välbetrodd märke och du vet att du kan lita på dem. Den har ett mer professionellt utseende också, så om du har ett barn som säger ”de är för barn/bebisar, så kommer det här att vara riktigt bra för dem

Dessutom kostar det bara cirka 40 $, vilket gör det enkelt för dig också. För att ta en närmare titt på vårt första val, klicka här.

2. Shakespeare Ugly Stik GX2 snurrrulle och fiskespö Combo

Shakespeare är ett annat bra företag som kommer att ta väl hand om dig om du någonsin hade något som gick fel med din utrustning. Denna kombination av spö och rulle kommer faktiskt med 7 års garanti, som jag inte tror att du någonsin kommer att behöva använda i första hand, men om du gör det finns den där.

Denna Ugly Srik GX2 gör fiske enkelt och roligt för både dig och dem. Den kommer antingen i ett eller två delar. Så det är inte lika lätt att bära runt eller förvara, men ändå ett fantastiskt spö och rulle. Den kommer från så kort som 5 fot till så hög som 7 fot.

Den är gjord med en kombination av grafit och glasfiber, vilket gör den stark och lätt igen. den snurrande rullen är där jag gillar det här spöet mycket. den är riktigt bra och kommer att hålla riktigt länge. Jag tror inte att du kommer att ha några problem med det. Ja, din lina kommer att trassla ihop sig men det beror på användarens teknik, inte spöet eller rullen.

Denna kombination av spö och rulle är lite dyrare för $50. Och mellan det och att inte kunna bryta ner som nummer ett är egentligen den enda anledningen till att jag sätter detta på nummer två. Om du inte bryr dig om någon av dessa är detta ett bra alternativ för dig.

  Har snöskotrar baklänges? Allt du behöver veta

Detta spö är verkligen ett fantastiskt alternativ. För att ta en närmare titt kan du klicka här.

3. Shakespeare Amphibian Youth Spinning Rulle och Fiskespö Combo

Okej, jag ska vara ärlig, jag visste inte mycket om det här spöet först. Det ser ganska billigt ut. Men jag visste att den är gjord av Shakespeare, den är rankad riktigt bra av andra användare, och den är illaluktande billig.

Med alla dessa tre faktorer tycker jag att det är jättebra. Den sitter 5 och en halv fot lång och går sönder i två delar. För ett grundläggande spö tror jag att detta är ett bra alternativ. Den har allt som en nybörjare behöver, och den finns i två olika färger.

Det finns massor av recensioner om denna. De säger att det har varat för evigt och för det älskar de det.

Om du bara vill ha en billig installation så att ditt barn kan följa med och du vet att de verkligen inte bryr sig så mycket, är detta ett utmärkt alternativ och kommer att spara pengar.

Om du är intresserad av detta spö hittar du det genom att högerklicka här.

4. Strike Series Spinning Fishing Spö och rulle Combo av Wakeman

En annan bra kombo av Wakeman enligt mig. Denna Strike-serie är en som är till ett bra pris och som också kommer att hålla länge.

Denna kombination av spö och rulle är faktiskt en för större fiskar. Så om du ska ut på en båt eller bara en plats där det kan finnas lite bas, gös, gädda, havskatt med mera.

Den har ett riktigt snyggt handtag som ser till att dina barn är bekväma och gör det så att du inte behöver hålla det för dem.

Detta är en glasfiberstav och en medelstor verkan, vilket betyder att den kan böjas men inte böjas för mycket. Så här vet du vilken typ av fisk den kan hantera. Rullen har en spolejustering och en framåt/bakåt-omkopplare och du kommer att uppskatta det. Tja, kanske inte du, men i alla fall ditt barn.

Denna inställning kommer i 4 olika färger som kanske inte gör så stor skillnad för dig, men kommer definitivt att hjälpa ditt barn att välja den han/hon vill ha. Det ger lite kul. Plus, om du planerar att ta mer än ett barn, kan du få ett par spön i olika färger och du kan skilja dem åt.

Den kommer i en storlek och är 78 tum. Jag tror att du kan hitta dem i fler storlekar, men den länk som jag gav dig tar dig till den här.

5. Abu Garcia Cardinal Bruiser Combo med spinnrulle och fiskespö

Denna Cardinal Bruiser är gjord för saltvattenfiske. Rullen på den här saken är riktigt hållbar och du kan lita på att den inte går sönder och kan ta några tunga fiskar, kanske tyngre än vad ditt barn ens kan hantera. (Skämtar för det mesta)

Den här kombinationen är bra för dem som går ut i saltvatten och letar efter en utmaning med större fiskar. Den levereras förspolad med 20-pund högpresterande monofilamentlinje.

Den kommer är 7,8 och 9 fot lång, så den är riktigt bra för ett större barn, kanske inte din 6-åring.

  Vad är en undervattensjetski?

Den här kombinationen av spö och rulle kommer att hålla dig länge och den vill att du ska tänja på dess gränser, så ha kul med den. Det är fortfarande ett anständigt pris på $40. Det är dyrare än några av de andra alternativen, så det är bäst om du verkligen planerar att få ditt barn att fiska!

För att ta en titt på denna fantastiska spö- och rullekombination, klicka här.

6. Spawn Series Kids Spincast Combo och Tackle Set av Wakeman

Okej till skillnad från nummer 5 är den här inte avsedd för större barn. Den är bara 51 tum lång och klarar inte stora fiskar. Den kan ta fisk som väger ungefär 10 pund eller mindre. Det här är bra för ett barn som vill hänga med dig och som inte bryr sig så mycket om han/hon faktiskt fångar något. Det är grundläggande och kommer med allt du verkligen behöver.

Den är bra eftersom den kommer förspolad med 65 yards lina. Min gissning är att om det är ungarna första gången kommer de att fånga det på saker till vänster och höger, så det kommer inte att vara alltför irriterande att behöva klippa linan.

Det är en glasfiberstav också, så inte extremt hållbar, men den blir riktigt lätt.

De kan verkligen känna att de gör allt med redskapslådan som den medföljer. Tackle Set innehåller 3 krokar, 3 sänken, 1 bobberflotta och 1 övningskastvikt.

Och hej, för bara $12 tar jag 3.

För att ta en närmare titt på denna uppsättning kan du klicka här.

7. Flugfiskespö – Reel Combo med väska och tillbehör från Wakeman Outdoors

Det här är ett spö som är mest annorlunda och om ditt barn vill ge sig ut på flugfiske tror jag att du hittade rätt här. Den kommer med nästan allt de behöver och till ett riktigt bra pris dessutom. Detta är inte det lättaste spöet att använda, men det är för flugfiske, vilket naturligtvis är svårare ändå.

Den bryts ner i 3 delar och sträcker sig helt vid 97 tum. Om du tycker att den är för stor för ditt barn beror det egentligen bara på. Om de verkligen vill komma in i det och ha kul men lära sig, skulle jag hålla fast vid det här.

Den hopfällbara stången är gjord av glasfibermaterial. Detta gör fiskespöet hållbart och starkt utan att göra det tungt.

Den medföljande rullen kommer förspolad med 45 fot lina och 2 torrflugor, så den är redo att fiska direkt. Den kan även monteras för höger- eller vänsterhänt så att den kan fungera för alla.

Den kommer också med en bärväska, som håller den väl skyddad och lätt att förvara och bära runt, även för en ung.

Den är gjord av Wakeman, så som jag nämnde, du får bra kvalitet.

Jag skulle ha satt det här mycket högre på min lista, men jag tänkte att de flesta inte kommer hit och letar efter flugspön. Men hej om du är… HÄR ÄR DEN.

8. Shakespeare Ugly Stik Catfish Spinnrulle och fiskespö Combo

Denna 7-fots spinnspö kommer i 2 delar och har en superhållbar aluminiumspole. Detta kommer även med 7 års spögaranti, som jag återigen inte tror att du någonsin kommer att behöva använda.

Det här är ytterligare en som jag inte vet har massor av erfarenhet av, men den har så bra recensioner att jag inte kunde lämna den.

”Jag köpte 1 av dessa kombinationer eftersom vi fångade några bra storlek katter som vi förlorade på 12 lb lina och mindre spö/rulle-kombinationer. Använde den första helgen jag hade den och den överträffade vida mina förväntningar. Jag gick tillbaka och köpte 2 till… Inga klagomål alls.”

En kund på Purefishing.com

Sammantaget en riktigt bra kombo och riktigt bra för det priset också. Det är ungefär $50. Om du vill få ditt barn att verkligen fiska, investera i detta spö. Dessutom kan du inte gå fel med en 7-års garanti.

  Hur mycket snö behöver du för att bygga en snögubbe?

För att ta en närmare titt kan du klicka här.

9. Zebco Quantum Splash Junior 402 Spincast Combo

Här är ett spö som är omtyckt av kunderna, är ganska enkelt och billigt. Spöet är definitivt designat för en ung publik. Den har ett enkelt gjutsystem samt snabb anti-backning.

Spöet kommer med armband som hjälper till att hålla spöet i dina barns händer utan att de behöver greppa det superhårt. Zebco har också designat att den ska vara lätt så att den inte blir för svår för ditt barn att bära runt på. Ju mindre man klagar, desto bättre blir upplevelsen för alla, eller hur?

Själva spöet är ganska kort med en längd på 38,5 tum.

Det här är den typen av fiskespö som du får för ditt barn som bara vill börja fiska men har liten eller ingen erfarenhet. Om du får det här alternativet har du inte mycket att oroa dig för.

Det finns två roliga färger, en designad för rosa och en blå.

För cirka $25 kommer ditt barn att kunna njuta av sin tid och kommer att kunna få kläm på grunderna innan han går över till ett mer sofistikerat spö.

Om du är intresserad av att kolla in denna fina spö- och rullekombo kan du klicka här.

10. 64-tums stav och rulle av glasfiber och rostfritt stål från Wakeman Outdoors

Och slutligen sist men inte… ja, jag antar att den är den minsta i den här listan, men den hamnade fortfarande i topp 10.

Detta spö är riktigt bra för dem som bara vill gå ut till dammen och fånga lite mindre fiskar. Verkligen allt mindre än 10 pund eller så.

Den är 64 tum så den skulle passa ett bra antal barn och är spin-cast vilket jag tycker är en riktigt bra rulle för barn. Den kommer förspolad med 50 yards lina, vilket är trevligt. En av de bästa sakerna med det här spöet är att det är riktigt billigt, bara cirka $17. Om du inte är säker på om ditt barn kommer att älska att fiska är det här en bra uppsättning att få.

Det här är fortfarande ett bra spö, det är ganska billigt tillverkat och kommer bara i en storlek, och av denna anledning är det lägre på min lista. Men den har fortfarande färgalternativ!

Om du vill kolla in den här kombinationen av spö och rulle kan du klicka höger här!

Förhoppningsvis var allt detta till lite hjälp för dig och du kan få rätt spö för dig eller dina barn! Sammantaget är det alla bra spön men ta reda på vilket som passar honom eller henne bäst! Det viktigaste är att ha kul och hjälpa dem att älska denna nya hobby!