Bästa billiga vattenvärmare för stugor utanför nätet

Även när du bor i vildmarken, varför ge upp den lyx vi nu har med VVS och mer specifikt varmvatten? Jag skulle inte vilja ge upp mina varma duschar om tekniken finns för att ha dem, även om jag bor mitt i ingenstans! Detta leder till ett sökande efter ett bra varmvattenberedaresystem att installera i din semesterstuga.

Vilken är den bästa, billigaste varmvattenberedaren för stugor utanför nätet? Den bästa varmvattenberedaren för stugor utanför elnätet, enligt min mening, är Ecosmart ECO 11 elektrisk tanklös vattenvärmare med 13KW vid 240 volt med patenterad självmodulerande teknologi.

Det finns mer än ett sätt att värma upp ditt vatten för användning. Dessa varmvattenberedare kan vara antingen elektriska eller gasol. Fortsätt läsa så berättar jag om vilken jag gillar bäst och ger alternativ för både den lyxiga livsstilen och för ”hålla det billigt men ändå bra” publiken!

Bästa elektriska värmare

Som jag nämnde ovan, står jag vid EcoSmart ECO 11 elektrisk tanklös varmvattenberedare. Denna värmare är ett anständigt pris, kompakt för ”tuffa” miljöer och ger oändligt med uppvärmt vatten. Och jag menar, VARMT vatten, om du så önskar!

Denna värmare kostar $215,04 på Amazon med GRATIS FRAKT! Det är lite på den dyra sidan för en kompakt varmvattenberedare av detta slag, men helt värt varenda öre! Även om den här varmvattenberedaren är dyrare än andra elektriska alternativ, är den fortfarande ett bättre pris än andra värmare som jag har hittat och kommer inte att vara lika underbar som den här.

Denna värmare, tillsammans med att den är prisvärd för så hög kvalitet, är en perfekt storlek för att gå utanför nätet eller ”grova det”, vilken term du än föredrar. Storleken på denna fantastiska lilla varmvattenberedare är bara 11′ (tum) x 8″ x 3,75″ Det är inte ens en hel kubikfot i volym! Denna kompakta storlek gör det lätt att gömma sig var som helst efter att allt är anslutet. EcoSmart varmvattenberedare, tillsammans med sin förvånansvärt kompakta storlek, väger bara cirka 6,5 ​​lbs. vilket gör det superlätt att bära eller resa ut till din dolda, off-grid stuga också. Det är en mer än väl hanterbar storlek som gör den lätt att överföra dit det behövs och lätt att bära.

Denna värmare ger också oändliga hur vatten. Eftersom den här varmvattenberedaren är elektrisk kan den kontinuerligt värma ditt vatten så länge det behövs. Maxtemperaturen för det uppvärmda vattnet är också hela 140 grader Fahrenheit, vilket betyder att du inte kommer att kyla på något sätt när du duschar lyxigt i din stuga. Att ha gåvan och glädjen av en varm dusch i din lugna semesterstuga är en av de bästa känslorna någonsin och mycket avkopplande. Definitivt något som inte bör ge upp för en lugn helg borta!

Denna värmare behöver helt enkelt anslutas till en 1 x 60 AMP-brytare och en 1 x 6 AWG. Vattenanslutningen måste vara en 1/2″ CF och är cirka 13kW. EcoSmart varmvattenberedare har också en maxströmstyrka på 57! Detta kommer att leda till de perfekta, varma duscharna på din helg borta från samhället och ge en mycket avkopplande tid.

  Campingsäng kontra luftmadrass: ultimat komforttest

Denna EcoSmart vattenvärmare har en fantastisk 4-stjärnig recension på Amazon av över 2 000 kundrecensioner! Över 2/3 av dessa kunder gav det ett perfekt betyg också! Låter ganska legitimt om du frågar mig.

Här är en länk till din EcoSmart ECO 11 Elektrisk tanklös varmvattenberedare.

Billigare, elektriskt alternativ

Även om EcoSmart vattenvärmare är ett underbart alternativ för uppvärmning utanför elnätet, har inte alla råd med så dyrt av en eller kanske de bara inte vill spendera pengarna på det just nu. Det är 100% okej! Jag har ett billigare alternativ som fortfarande är fantastiskt för dig att titta på att få istället!

Istället för EcoSmart skulle jag starkt rekommendera Marey ECO110 220V självmodulerande 11 kW, 3,0 GPM Flera användningsställen Tanklös elektrisk varmvattenberedare som ett billigare alternativ. Denna värmare har fortfarande en fantastisk recension på Amazon och är mycket kompakt annonsbrunn med mycket liknande fantastiska funktioner som EcoSmart.

Detta varmvattenberedaresystem har också en ganska kompakt storlek, vilket kommer väl till pass när du ska packa ut det till din stuga. Denna värmare är cirka 3 ″ x 8,6 ″ x 14,8 ″ vilket gör den också ungefär en kubikfot i volym. Den väger också en liten storlek på cirka 7,5 lbs. som är något större än EcoSmart varmvattenberedare, men fortfarande en otroligt liten och hanterbar storlek för att ta den ut till din stuga.

Denna varmvattenberedare har ett enkelt temperaturhanteringssystem där du kan ställa in exakt de temperaturinställningar du vill ha! Du kan ställa in den så att den inte producerar vatten över och/eller under en viss temperatur så att du alltid har rätt vattentemperatur. Vem skulle inte vilja det, eller hur?

Marey varmvattenberedare kommer att kräva en 60 AMP brytare och måste installeras av en professionell, men efter det borde den fungera perfekt och du behöver inte oroa dig för hela ”Installerade jag detta fel när jag försökte spara pengar?” debacle eftersom vi alla har varit där, men det är aldrig en rolig plats att vara på.

Denna varmvattenberedare är också mycket effektiv och har en verkningsgrad på 98 % under hela dess livslängd. Detta resulterar i ett mycket tillförlitligt och kostnadseffektivt resultat, vilket gör valet att få denna varmvattenberedare mycket värt det.

Den här varmvattenberedaren kostade ett mycket mer överkomligt pris på $168,90 på Amazon med GRATIS FRAKT också! Marey varmvattenberedare rankas i sina recensioner för i genomsnitt 3,5 stjärnor. Den är inte lika bra av recension som EcoSmart, men ändå bra. Detta varmvattenberedarealternativ är mycket billigare än EcoSmart-vattenberedaren jag nämnde tidigare, plus att den fortfarande är ganska pålitlig.

Här är länken på Amazon till Marey ECO110 220V självmodulerande 11 kW, 3,0 GPM Flera användningsställen Tanklös elektrisk varmvattenberedare.

Bästa gasolvärmaren

En annan metod för vattenuppvärmning, förutom elektrisk, är naturgas eller propan. Min bästa rekommenderade gasvärmare är Takagi T-KJr2-IN-NG Indoor Tankless Water Heater, Natural Gas. Denna värmare är dyrare än elvärmealternativen, men fortfarande mycket pålitlig och bättre för dem som föredrar att inte ha ett elektriskt vattenvärmesystem. Denna värmare är fantastisk eftersom den är kompakt, precis som de elektriska alternativen, också lätt och pålitlig med fantastiska recensioner!

  Vilken landhockeyposition bör du spela? Ta reda på det här!

Takagi varmvattenberedare är större än de elektriska värmarna, men fortfarande mycket hanterbar och lätt att transportera till vart du än önskar plats till din stuga. Den är cirka 6,7 ​​tum x 13,8 tum x 20,3 tum i volym vilket resulterar i att den är cirka en och en halv kubikfot. Denna storlek är mycket kompakt och mycket lätt att hantera fortfarande!

Vikten på denna värmare är mycket mer än de elektriska värmarnas vikter också, men också fortfarande hanterbar och inte en börda att transportera. Takagi-värmaren väger ungefär 37 lbs. Vilket inte är så illa! Det är inte nödvändigtvis något du vill vandra var som helst med, men ändå ganska lätt för en person att bära korta sträckor utan hjälp till önskad plats på fastigheten.

Denna värmare kräver 4-tums ventilation i rostfritt stål i kategori III. Den har dock inlopps- och utloppstermistorer för konstant temperaturövervakning. Detta är bra eftersom du kan kontrollera din varmvattenberedare när som helst för att se exakt vilka temperaturinställningar den är på.

Denna produkt har även 10 års värmeväxlargaranti och 5 års garanti på delar till värmaren. Vilket innebär att om din värmare slutar fungera eller omedvetet går sönder innan denna tidsperiod är slut, kommer företaget att hjälpa till att byta ut delarna utan kostnad! Hur häftigt är det?

Den här produkten har en fantastisk recension av i genomsnitt cirka 4,3 stjärnor på Amazon av 272 kunder som gjorde recensionerna. Över 75 % av dessa kunder verkar också vara mycket nöjda med den här produkten, vilket ger den ett 5-stjärnigt betyg.

Takagi-vattenvärmesystemet kostar 546 $ på Amazon, vilket är ganska dyrt, men den här produkten har också gratis frakt så att du inte behöver oroa dig för de extra kostnaderna när du beställer den.

Här är en länk på Amazon till Takagi T-KJr2-IN-NG Tanklös vattenvärmare för inomhusbruk, naturgas.

Billigare alternativ för gas

Ett mycket billigare gasalternativ till Takagi varmvattenberedare är Eccotemp FVI12-LP flytande propangas tankless vattenvärmare. Denna värmare är halva priset på Takagi och fantastisk för dem som föredrar att inte ha ett elektriskt vattenvärmesystem. Denna värmare har underbara funktioner som enkel hantering, säker installation och enkla manuella temperaturkontroller och har fortfarande bra recensioner på Amazon.

Eccotemp varmvattenberedare har måtten 28″ x 17″ x 10,5″ vilket resulterar i ungefär 2,5 kubikfot i volym. Denna storlek är mycket större än någon av de andra varmvattenberedarna men är fortfarande en hyggligt hanterbar storlek att flytta.

Denna varmvattenberedare väger cirka 33 lbs. vilket är en anständig vikt att flytta runt också. Varmvattenberedaren är inte idealisk i dimensioner och vikt för att flytta runt en lång tid eller lång sträcka, men lätt att hantera för kortare avstånd att flytta.

Kontrollerna på Eccotemp varmvattenberedare är också mycket enkla att förstå och hantera för vad du än behöver eller preferenser kan vara.

  Är Side-by-Sides Street lagligt i Ohio?

Tillsammans med enkla kontroller är denna varmvattenberedare också mycket säker att installera, men jag skulle ändå rekommendera att du använder en professionell för att se till att den är korrekt installerad. Detta helt enkelt för att det inte ska ske några misstag som kan leda till dödsolyckor.

Denna varmvattenberedare har en genomsnittlig 3,2-stjärnig recension på Amazon av 355 inskickade kundrecensioner men över 40% av dem gav den här produkten 5 stjärnor. Detta är en generellt pålitlig produkt och är inte den absolut bästa som finns, men definitivt bra för det pris du får den till och för den kvalitet du fortfarande får.

Denna produkt prissätts på Amazon till $227,99, vilket inte alls är dåligt. Det har också GRATIS FRAKT också, vilket är fantastiskt eftersom du inte behöver oroa dig för den, vanligtvis dyra, extra kostnaden.

Här är en länk på Amazon till Eccotemp FVI12-LP Vattenvärmare utan tank med flytande propan.

Vad är i slutändan det bästa valet/metoden för varmvattenberedare?

Valet av varmvattenberedare för din stuga utanför nätet är i slutändan upp till dig. Allt beror på vad som är mest kostnadseffektivt för dig och/eller vad som passar bäst till det du vill ha där ute. Många gånger beror det mest kostnadseffektiva beslutet på var du bor och vad prisskillnaderna för propangas, naturgas och el är.

För gas, oavsett om det är propan eller naturgas, kan du inte bara överväga kostnaden för bara gasen. Du måste också överväga hur mycket rören och transporten av gasen kommer att kosta dig och hur mycket du måste betala för dina genomsnittliga användningsbehov. Det kan tendera att lägga sig snabbt.

En elvärmare kan dock vara den mindre av besluten istället. Du kan inte bara tänka på de elavgifter du kan ha. Du skulle behöva tänka på solpaneler eller en väderkvarn, om det är så du planerar att få din kraft. Det kan bli väldigt dyrt att inte bara köpa dessa tillbehör, utan att också anlita den professionella hjälp som behövs för att sätta upp dem korrekt och säkert.

I slutändan måste du helt enkelt undersöka varje alternativ i detalj och krossa siffrorna så att du kan ha bilder på exakt hur mycket varje metod skulle kosta för dig att förvärva och placera på din fastighet. Det kan tyckas vara mycket jobb, men i det långa loppet kommer det att vara värt det eftersom du vet att du fick det du ville ha till bästa möjliga pris.

Relaterade frågor

Finns det andra sätt att få varmvatten än en elektrisk eller gas varmvattenberedare? De grundläggande vattenuppvärmningsmetoderna är el, naturgas och propan. Dessa har alla sina för- och sina nackdelar. Det är i slutändan upp till köparen att avgöra vad de föredrar och varför.

Kan jag producera min egen el? El kan genereras genom solenergi, men solpaneler kan vara dyra. Ett annat alternativ är vindkraft, som du kan komma åt med små vindkraftverk.