Bästa bågskytteset för vuxna – Topp 5 nybörjarbågar

Många människor, när de köper sin första bågskytte, undrar saker som vilken typ av båge de ska få och vilka pilar de behöver. Det är lätt att bli förvirrad. Det är därför jag i den här recensionen hjälper dig att välja det bästa bågskyttesetet som är bäst för dig och din familj.

Här är de 5 bästa bågskytteuppsättningarna för vuxna nya inom sporten.

Bågskytte Set Dra vikt
Spyder XL Takedown Recurve Bow 30-55 lbs
Genesis Original Kit 20 lbs
SAS Spirit Bow Set 16-34 lbs
SAS Siege Compound Bow 40-55 lbs
Pandarus Compound Bow Upp till 70 lbs

Men det här diagrammet svarar fortfarande inte helt på frågan för dig, eftersom det finns ett par olika rosetttyper i den här listan. Så håll ut med mig i några minuter medan jag leder dig igenom detta viktiga beslut.

Southwest Archery Spyder XL Takedown Recurve Bow

Detta Spyder Takedown-båge är en imponerande bågskytte för vuxna – det är fantastiskt på alla sätt! Som namnet antyder är det en båge i recurvestil som är en rosett i traditionell stil. Det är mycket prisvärt med tanke på dess höga kvalitet och prestanda. Detta set kommer med allt du behöver för att komma igång med bågskytte, förutom ett mål.

Den hårda kanten på stigar- och benfickorna är rundade för att ge en smidigare, lätt och bekvämare upplevelse för sina användare. Du kommer inte ångra att du skaffade detta bågset, det är uppgraderingsversionen för standard salvia.

Denna båge kommer i ett gäng olika dragvikter från 30 till 55 pund.

Om din draglängd är över 29″ så är det här bågskyttesetet för dig. Detta bågskytteset innehåller SWA Spyder-båge, bågsträng, en riser, ett par matchande lemmar och ett pilstöd. Denna båge är för både höger- och vänsterhänta bågskyttar.

Detta är en bra nybörjare till mellanliggande båge. Den är otroligt noggrann och väldigt rolig att fota med. Du kan stolt gå in i vilken bågskyttebana som helst med denna högkvalitativa båge.

Spyder-bågskytte-setet är dyrare än Samick Sage, vilket är en annan besvikelse för användarna.

Köp: Om du är intresserad av att köpa denna Spyder Takedown Recurve Bow sedan är det bara att följa länken till Amazon.

  Behöver du ett liggunderlag när du backpackar?
Höjdpunkter:
 • Extremt robust
 • Lätt att transportera
 • Hög kvalitet
 • 1 års garanti
 • Många alternativ gällande dragvikt

Genesis Original Kit


Ännu ett bra bågskytteuppsättning. Genesis Original Kit setet är idealiskt för både nybörjare och den mer erfarna bågskytten. Satsen innehåller en maskinbearbetad 6061-t6 aluminiumstigare, aluminiumkam och mellanhjul, robusta kompositben och höghållfasta bågsträngar. Alla dessa komponenter är tillverkade i USA.

Detta kit är en enkel sammansatt båge, och det är ett trevligt sätt att bli introducerad till skytte förening rosett.

Originalbågen kan justeras allt eftersom bågskyttarna växer och utvecklar sin skicklighet. Jag rekommenderar att du lägger vantarna på det här setet om du vill förbättra dina bågskyttefärdigheter. Satsen kommer med alla element du behöver för att komma igång på en fantastisk bågskytteresa.

Specifikationerna är:

 • En draglängd på 15-30 tum,
 • Massvikt 3,5 lbs,
 • Justerbar dragvikt är 10-20 lbs,
 • Längd axel till axel 35 1/2″
 • Stödhöjd 7 5/8 tum

Den fungerar som en första kvalitetsbåge som är enkel att sätta ihop och tillräckligt hållbar för att tåla långvarig användning.

Det är dock en ganska lätt dragvikt, så om du vill ha något du kan ta på jakt är det här inte bågen för dig.

Utöver detta bågskytteset får du en båge, bältesrörskoger, justerbart armskydd, 5 aluminiumpilar, 3/16″ insexnyckel och bruksanvisning.

Köp: Detta Genesis Original Kit erbjuder stort värde för pengarna om du är intresserad, följ bara detta Genesis Utrustning länk till Amazon för att köpa.

Höjdpunkter:
 • Bra startbåge
 • Gjord i USA
 • Höger och vänster bågskyttar
 • Rekommenderas av ”National Archery in the Schools Program”
 • Perfekt för nybörjare

SAS Spirit 62″ nybörjarbågesats


SAS Spirit 62″ Nybörjarbåge Set levereras med allt som amatörer till mellanliggande bågskyttar behöver för säker och njutbar fotografering. Denna är gjord av Maple Laminations och stark glasfiber, det är ett lämpligt alternativ för alla nybörjare.

Detta är en annan båge i recurve-stil, som är ett utmärkt alternativ för nybörjare och traditionella bågskyttar.

Den är lätt, men en mycket stark båge. När den väl har monterats noggrant, skjuter den rakt, har en jämn dragning och skott och ser attraktiv ut på banan. Detta är den bästa recurvebågen för äldre tonåringar och unga vuxna med en mycket förenklad men ändå underbar design.

  Vad är en Zip Line-plattform? Med bästa praxis för att göra en

Dragvikten är 16-34 lbs, längden är 62″, detta rekommenderas för skyttar på höjder upp till 5’4″. Det gör den till en bra nybörjarbåge, men inte idealisk för jakt eller om du är lagom lång. Hållbarheten på denna båge är stor, den här bågen kan böjas men den är väldigt svår att bryta.

Detta bågskytte-set innehåller en Spirit-båge, SAS-bågeväska, 2 x pinne på pilstöd, fingerflik, armskydd, pilbåge och ett pappersmål.

Det största problemet som folk hittade med denna båge är att bulten lätt remsar, vissa fann att träet var ofärdigt, så det kommer inte att kunna användas under regniga förhållanden om inte köparen avslutar det själv.

Om du är intresserad av SAS Anda följ sedan länken till Amazon där du kan se aktuella priser.

Höjdpunkter:
 • Idealisk för målskytte
 • Lättvikt
 • Designad för nybörjarbågskytten
 • 3 års garanti

SAS Siege 55 lb 29” Compound Bow


Detta är ett av de mest mångsidiga och prisvärda sammansatta bågseten på marknaden just nu.

SAS Siege compoundbåge har en stark lem i styckeskikt som används för att dra vikter upp till 55 lbs. Vid den dragvikten, en pil lanseras med en enastående hastighet upp till 206 fot per sekund.

Du skulle vara glad att äga en av dessa högkvalitativa och hållbara sammansatta bågar. Denna jaktbåge håller snabbt på att bli en av de hetaste säljarna på marknaden. Så om du vill utveckla din talang inom bågskytte och är redo för något lite kraftfullare, då är detta bågskytteset något för dig.

Med rätt träning kommer bågen att prestera fullt ut för att leverera ett anmärkningsvärt resultat vid hjortjakt eller tävlingar.

Paketet innehåller 3 stifts sikte, pilstöd, koger, pilar, armskydd och fingerflik.

Dragvikten är 40-55 lbs, draglängden är 29 tum, axel till axel är 41,5 tum, släpp 70 %, nettovikt är 4 lbs. Den rekommenderade pilen att använda är 30″ kol- och aluminiumpilen.

Detta är en högkvalitativ produkt. Så om du är intresserad av detta SAS Siege Compound Bow följ sedan bara länken till Amazon.

Höjdpunkter:
 • Mycket prisvärd sammansatt båge
 • Poundage är justerbar
 • Utrustad med modern och senaste teknik
 • Lätt och elegant design
 • Överkomligt pris
 • Lätt att ställa in
  "Mush" i hundspann: vad det betyder och var det kom ifrån

Pandarus Compound Bow

Pandarus sammansatt båge har ett lätt justerbart kamsystem som inte kräver någon bågpress för att justera. Oavsett om du precis har börjat med sporten, eller redo att ta nästa steg, är Pandarus Compound ett utmärkt val.

Designen på denna båge gör den till en av de enklaste justerbara bågarna på marknaden. Dess vikt och storlek gör den mycket lätt att hantera också. Jag rekommenderar den här bågen om du menar allvar med att ge dig ut i bågskytte. Det är allt du behöver för en vuxen, eller för en tonåring.

Dess dragvikt är justerbar upp till 70 lbs. Längden axel till axel är 30,25 tum, staghöjden är 7,3 tum, draglängden är justerbar mellan 19,25 tum till cirka 31 tum.

Pandarus Compound Bow inkluderar ett 3-stifts sikte, ett borstpilstöd, en gummistabilisator, en frigöring, en handledsslinga, en pilkoger, en bågeställning, en pilavdragare, ett fodral, ett kikarsikte, insexnyckel, armskydd, bågsträngsvax smörjer, målark, jakt breda huvuden, och slutligen 12 mix carbon pilar. Som du kan se innehåller denna uppsättning allt du behöver för att komma igång med bågskytte.

Om du är intresserad av Pandarus förening Rosett följ sedan länken till Amazon för att se aktuella priser. Det här är den dyraste bågen på den här listan, men den är den mest kapabla och mångsidiga.

Höjdpunkter:
 • Budgetvänlig rosett
 • Hållbar och välgjord
 • Super lätt
 • Lätt att manövrera

Pris

Priserna för dessa bågar varierar från cirka $90 till nästan $400 beroende på bågetyp, märke och mångsidighet.

Jag tror verkligen att alla dessa set är värda varenda krona, på grund av deras höga kvalitet och hållbarhet. Du kommer inte ångra att du köpte någon av dessa bågskytteuppsättningar så länge den du väljer uppfyller dina behov.

Relaterade ämnen

För praktiken behöver du ett bra hållbart mål för att träna och förbättra dina färdigheter. I den här artikeln undersöker och föreslog jag det mest hållbara bågskyttemålet i min artikel, Topp 5 mest hållbara bågskyttemål för nybörjare

Om du behöver mäta draglängden på din båge finns det flera olika sätt att göra det. Förutom att låta en kompis mäta längden medan du drar fullt ut, inkluderar några individuella metoder att mäta ditt vingspann och dividera, knappen till bas-metoden och knytnäve till mun-metoden.