Bågskyttesmycken – Bästa smycken för bågskytteälskare

Efter att ha bott på Navajo Indian Reservation, har jag sett några fantastiska smycken. Självklart vill du visa upp din favorithobby med lite bling!

Vad är det bästa smycket för en bågskytt? Enkelhet och subtilitet är viktigt. Välj smycken som inte är för mycket. Bågskytte är en livsstil, och det kan visas med några enkla pjäser.

Här kommer vi att titta på några av de typer av bågskyttessmycken som du vanligtvis kan hitta var som helst – i onlinebutiker som Amazon och även i nischbutiker.

Arrow Armband

En av de mest populära stilarna av enkla smycken, du kan få armband som har fått formen av en pil och lindas runt handleden, tillräckligt för att hänga på och inte falla av. Dessa ger en mycket karakteristisk enkel men ändå charmig look och kan vara ett bra sätt att visa upp din hobby.


Jag såg massor av navajotillverkade smycken som ser ut precis som den här på Amazon. Klick här att se det!!

Nyckeln här är subtilitet. Du behöver inte mycket för att visa att du gillar bågskytte. Det räcker med pilar på vad som helst. Det enda problemet (eller pluset) är att vissa människor kanske tror att du bara gillar Hungerspelen.

Men hallå, det är din stil. Gör vad du vill.

Target Charms

Berlocker i form av måltavlor är ett bra komplement till ett berlockarmband eller halsband. Se till att de är små, annars ser det konstigt ut att hänga ett mål i nacken!


Ett bra exempel är denna lilla charm. Jag gillar hur liten den här är eftersom den inte kommer att få uppmärksamhet. Enkelhet är nyckeln. Kolla upp denna charm ute på Amazon.

Halsband

Det finns massor av riktigt snygga halsband, och det här är några av de bästa smyckena enligt mig. Det kan se elegant ut och referera till bågskytte utan att vara motbjudande. Detta är ett utmärkt exempel som jag hittade på Amazon. Kolla in det här!

  Bästa fiskespön för barn på Walmart (som kommer att vara lätt att använda!)


Välj något som är visuellt tilltalande för någon som inte är en bågskytt. Något som du skulle bära även om du inte letade efter något som refererade till den bästa hobbyn någonsin.

Även något så enkelt som en pil på en kedja kan se riktigt elegant ut. Jag är rädd att folk vill bli för komplicerade med sånt här.

Om du letar här efter något för att få din signifikanta andra, så är den klassiska ”pilen på en kedja” ett riktigt säkert kort. Något som den här gyllene pilen är perfekt, och jag kan slå vad om att de kommer att älska det helt.


Indianer använder pilar som en symbol för fred och vänskap. Betecknar att de är villiga att gå framåt och förlåta. Du kan hitta den här här på Amazon.

Ringar

Jag har sett några ganska söta ringar i mitt liv, arbeta runt några stora silversmeder. Det var den här ringen i synnerhet som jag minns som innehöll en Navajo Cheif som hölls på fingret av en pil som var särskilt cool, men väldigt få människor kunde dra av den.

Att hitta ringar som passar din personlighet kan bli dyrt. Jag tycker att anpassade ringar är de enda som ser bra ut på en man, men det finns gott om alternativ för kvinnor.


Det finns väldigt få tillbehör som ser mer eleganta och sofistikerade ut än en delikat, glänsande, guld- eller silverpil lindad runt ett finger. Detta Pilen ringer länk tar dig till Amazon! Dessa är mycket populära bland både tonåringar och unga vuxna, oavsett om de är män eller kvinnor.

  Vad du ska bära Släde för att vara perfekt bekväm

Örhängen

Uppenbarligen är detta inte riktigt en kategori för killarna, men örhängen med pilspetsar är en perfekt present till tjejerna i ditt liv. Det är ganska svårt att gå fel här.


Ärligt talat, ditt bästa alternativ är att hitta ett indianreservat nära dig och se om de har någon form av loppmarknad. Jag har sett några absoluta mästerverk som säljs för en stöld. Om du inte har det alternativet kan du hitta ett gäng fina på Amazon. Jag gillar särskilt dessa. Följ den här länken för att se Amazonas sida.

Hitta smycken

Om du vill ha något unikt, gå inte till smyckesbutiken eller Amazon. Det bästa du kan göra är att hitta någon där ute som gör saker anpassade för människor. Hemsidan www.Etsy.com är fullt av sådana människor och älskar att göra skräddarsydda beställningar.

Var inte rädd för att förhandla och få det bästa erbjudandet. Du kan hitta riktigt fina saker där ute för ett riktigt bra pris om du gräver lite.

Gör din egen

Jag gjorde faktiskt några av mina egna smycken på min tid. Det är lättare än du tror.

Du behöver ganska många förnödenheter att göra saker med ädelmetaller, men du kan använda några av dina gamla bågskyttetillbehör för att göra några coola pjäser.

En enkel design skulle vara att använda en gammal broadhead, beroende på vilken typ du har. Om du har ett brett huvud med två stift, matta helt enkelt kanten och häng den på vad du vill!

En annan sak du kan göra är att ta en gammal pilbåge och göra ett armband av det genom att vira det runt handleden flera gånger, använda en berlock som du köpt online för att spänna fast det.

  10 tips för att spara pengar när du förvarar din husbil

Du kan göra något riktigt coolt och enkelt, testa att leka med det!

Ta ditt gamla armskydd och använd det som en kudde till en väskrem eller något annat i den stilen. Det finns så mycket du kan göra för att anpassa din klädsel med bågskyttestillbehör.

Om du är en jägare är min favorit sak med jakt möjligheten att få hudarna botade. På så sätt har du massor av läder att göra saker med!

Jag gjorde en riktigt cool väska av lite läder, och det är något jag fortfarande använder. Det är inte vackert på något sätt, men det är något jag gjort själv, och det betyder att det är riktigt coolt för mig.

Och medan du funderar på att göra smycken, varför inte tänka på att göra dina egna DIY-bågskyttemål?

Det finns massor av smycken där ute som du burk bära, det viktiga är att hitta något du kommer ha på sig. Om du handlar för någon annan, se till att det är något de kommer att gilla genom att visa sina vänner några alternativ och lyssna på vad de säger. Be dem om ärlig feedback och värdera sedan den feedbacken.

Var noga med att inte spendera för mycket pengar på något du inte kan returnera, så var inte rädd för att förstöra överraskningen om det är för stor risk. Annars kan du ha fastnat med något som var väldigt dyrt som ingen kommer att bära.