Är Otzi Flat Pack Grillar värda pengarna?

Laga varmkorv och hamburgare på grillen

Otzi Flat Pack Grill är en innovativ produkt designad för camping. Denna lätta och vikbara grill är lätt att transportera och är idealisk för camping, baklucka eller picknick. Dessutom kan den ställas in snabbt, vilket gör det enkelt att grilla dina favoriträtter oavsett om du är på camping eller hemma. Låt oss ta en närmare titt på Otzi Flat Pack Grill för att se hur den presterar och om det är värt att köpa en.

Otzi Flat Pack Grill är väl värt investeringen. Denna fantastiska bärbara grill lagar aptitretande hamburgare, korv, ägg, korv och annan mat. Och det bästa av allt är att grillen kan brytas ner för att förvaras helt platt, vilket är en stor fördel om du inte har mycket plats på en campingtur.

Att laga mat på campingen kan ibland vara en utmaning. Om du är som oss, letar du alltid efter nya produkter för att göra livet enklare på språng. Läs vidare för att lära dig vilka funktioner som gör den bärbara Otzi Flat Pack Grill till ett alternativ att överväga för matlagning på språng.

Priset för bekvämlighet: Otzi Flat Pack Grills

Otzi Adventure Gear uppfann en bekväm, bärbar grill. Deras grill är ett utmärkt val för att grilla utomhus på grund av sin geniala design. Dessutom kan den monteras och demonteras snabbt och enkelt, vilket gör den idealisk för transport.

Otzi erbjuder tre grillstorlekar, så oavsett om du är ensamstående, ett par som backpackar eller en familj på fyra eller fler, så har de precis rätt storlek på grillen för dig.

Modell Matlagningsplats # från människor Tillgänglig i Vikt
Gnista 54 kvadrattum 1 Kolstål, rostfritt stål och titan 4 lbs.
Slagg 96 kvadrattum 2 Kolstål och rostfritt stål 8 lbs.
Flamma 160 kvadrattum 4-6 Hybrid legering 17 lbs.
  Fleece vs. ull: Värme, skydd, vård och mer

För att få 10 % RABATT: Gå till Otzi äventyrsutrustning och använd rabattkoden: VANCAMPING10 och få 10% REA Otzi flatpack grillar och tillbehör eller Otzi ModRack reservhjulssystem. Rabattkoden gäller inte Otzi MVS Lifestyle System.

När vår Flame-grill kom var det första jag märkte att den var mycket tyngre än jag förväntat mig. Flame väger 17 pund, men känns lättare när den bärs i sin kraftiga 16 x 18-tums nylonväska.

Otzi Flame nylonväska

Varje sektion är tunn, men när du sätter ihop den blir det en mycket robust produkt. Den första monteringen var enkel eftersom Otzi tillhandahöll en broschyr med instruktioner för montering och smaksättning.

Vi behövde inte krydda grillen eftersom Flame är gjord av ett specialutvecklat hybridlegeringsmaterial. Men enligt Otzi, om du köper grillar i kolstål måste du krydda dem.

Dessutom kan du köpa olika valfria tillbehör som bakplåtar, tinder, hopfällbar bälg med mera. Otzi säljer även en eldmatta för att skydda ytan du använder grillen på.

Andra intressanta inlägg

  • Vilka skåpbilar kan du parkera i?
  • Är BougeRV bärbara kylskåp värt det?
  • Vad man ska vara uppmärksam på när man köper kikare
  • 12 campingplatser för att utforska Rocky Mountain National Park

Så hur fungerade Otzi-flamman?

Vi har haft flera grillar – från de stora propangrillarna till de små hibachisarna – jag blev imponerad av den här grillen. Först och främst går grillbitarna snabbt ihop. Du har grillen monterad och redo att laga mat på den inom en minut.

Otzi föreslår att man gör en liten eld först för att temperera grillen och minimera skevhet. Vi började med en liten koleld och gick sedan vidare till en större eld. Flame-grillen höll med lätthet en kolskorsten full av briketter.

  Kan passagerare resa bak i en husbil?


Kolbriketter i grillen

Dessutom kan du använda ved i grillen, vilket ger maten en annan smak än kol, men det är hur gott som helst! Om vi ​​använde ved skulle vi stapla det ovanpå och låta det brinna ner till en varm kolbädd innan vi lagade mat.

Det som också är trevligt är att du kan placera grillen eller bakplåten i fyra olika höjder att laga mat vid rätt temperatur för all mat du lagar.

Närbild av korv och hamburgare på grillen

Vi har lagat flera rätter på grillen och har inte haft några problem. Här är några tips för att säkerställa att din mat blir perfekt varje gång. Se först till att din grill är ordentligt förvärmd innan du börjar laga mat. Förvärmning förhindrar att den fastnar och ser till att din mat tillagas jämnt. Kom ihåg att olja grillplattan lätt innan du lägger mat på den. Vi har inte haft någon användning för grillen än så länge.

Ägg och korv på grillen

Att baka ägg, korv eller bacon på bakplåten är ett utmärkt sätt att snabbt förbereda en läcker frukost. Grillen fördelar värmen jämnt och är tillräckligt stor för att tillaga flera rätter samtidigt.

Ägg och korv på grillen redo att äta

För att börja, värm grillen till medelvärme och täck lätt med matolja. Lägg baconet eller korven på plåten och tillsätt äggen. Jag tillsätter gärna lite smör på grillen innan jag lägger i äggen; Jag tror att det gör att de smakar bättre! Grilla tills köttet är genomstekt och äggen tillagas efter eget tycke; de blir alltid perfekta.

Vedeld i bärbar grill

Gillar du shish kebab kommer grillen även med spett. Hemligheten med att göra lägerkebab är att skära ditt kött och grönsaker, vanligtvis nötkött eller kyckling, och grönsaker som paprika, lök och svamp i lämpliga storlekar och behållare innan du åker på en campingtur.

  Är kolstål säkert för matlagning vid lägereld? (För- och nackdelar, amerikanskt gjutjärn)Shish Kebab på grillen över vedeld

Så, hur är det med att städa? Grillplattan och bakplåten är lätta att rengöra. Jag använder en grön scrubby och matrester lossnar direkt. Efter att kolet eller veden har slocknat, töm askan, vänta tills den svalnat, vilket tar väldigt kort tid, skölj eller borsta sedan bort resterna, och den är redo att packas tillbaka i påsen.

Justering av grillplattan med läderhandskar

Anmärkning: Du behöver ett par kraftiga läderhandskar för att hjälpa dig att flytta värmeplattorna, vända på spetten och tömma eventuell kvarvarande eld från grillen när den inte är släckt.

Vi gillar verkligen Flame grillen! Det är mer kompakt än något vi någonsin har använt. Faktum är att vi inte behöver oroa oss för att rengöra den längre offentliga grillar när man campar!

Är Otzi Grillar dyra och är de värda pengarna?

De Spark grill är designad för en person och kolstålmodellen kostar mindre än $50 Slagg börjar på cirka $100 återigen i kolstål och är gjord för två personer, och de Flamma, tillverkad av hybridlegeringsmaterialkostar $350, och du kan laga mat för fyra till sex personer med den.

Jag har inte använt de mindre modellerna, bara Flame, men jag är nöjd med den. Jag gillar storleken, portabiliteten, hur den kan förvaras platt, enkel användning och rengöring, för alla dessa bekvämligheter är det väl värt kostnaden.

Om du letar efter en lätt, platt packad bärbar grill för din nästa campingresa, äventyr på land eller skåpbilsliv, har du Otzi Adventure Gear för dig. Med deras stora utbud av kompakta grillar kan du njuta av alla dina favoritmåltider vart du än går!