Är det bärbara kylskåpet BougeRV värt det? (30 liter)

Camping är en mycket populär aktivitet under sommarmånaderna. Men att göra dina resor njutbara kräver lite forskning och försök och misstag för att få saker rätt. Bärbara kylskåp är ett föremål som väcker en hel del campares intresse. Så är det bärbara kylskåpet BougeRV 30-quart verkligen värt det?

BougeRV 30-quart bärbara kylskåpet är värt pengarna du kommer att spendera. Det säljs för cirka 300 $, vilket är ett mycket rimligt pris för ett bärbart kylskåp. Den stora fördelen är att det eliminerar behovet av is och håller din mat från att bli vattensjuk och blöt.

BougeRV kontaktade oss och ville att vi skulle prova deras 30 liter bärbart kylskåp. Om du inte har hört talas om BougeRVstartade de 2007 med en närvaro på Amazon, så de har funnits ett tag. Förutom bärbara kylskåp har de även solpaneler och tillbehör, ett bärbart kraftverk och annan campingrelaterad utrustning.

BougeRV Kylskåp – ur kartongen

Kylskåpet kom i utmärkt skick. Den var dubbelförpackad, så det fanns inga repor eller skador. När den kom lämnades den av leveransfirman på det främre trappsteget stående på ända.

Jag undrade om, som när jag köpte ett kylskåp till huset, om jag skulle låta det ”bosätta sig” under en viss tidsperiod (vanligtvis någonstans mellan 4 till 24 timmar) innan du använder den.

Jag behövde inte undra länge eftersom den var fäst högst upp på kylen och hade en etikett som specifikt berättade för mig svaret! Ja, den behövde sitta upprätt i 12 timmar före användning för att säkerställa korrekt drift av kompressorn.

Du kan lära dig mer om det bärbara kylskåpet 30 Quart och andra tillgängliga storleksalternativ genom att besöka bougerv.comoch du kan också ta emot 12 % rabatt på hela webbplatsen genom att ange koden vancampinglife12 före 2022-12-31.

  9 perfekta platser att campa på i North Carolina

Det enda jag gillade direkt efter att ha tagit ut kylskåpet ur lådan var det handtagen var infällda i sidorna av kylen. På vårt andra kylskåp sticker handtagen ut ungefär 1 ½ tum på varje sida. Jag vet att det här inte låter så mycket, men tum spelar roll när du försöker få in allt du kan i din skåpbil.

För att få plats med vårt gamla kylskåp i det utrymme vi har måste vi ta ut skruvarna ur båda handtagen för att få in kylskåpet i utrymmet, och sedan förvara handtagen på ett säkert ställe så att vi kan hitta dem igen för att flytta kylen. . Så infällda handtag på BougeRV kylen var ett stort plus för mig.

En titt på detaljerna

Måtten på kylen är cirka 22 ½ tum bred, 12 ¼ tum djup och 15 ½ tum hög, en mycket rimlig storlek för ett bärbart kylskåp. Det slår säkert storleken på några av de vanliga gamla kylarna som du lägger is till.

Även när vi har det laddat med mat, Jag kan flytta den själv, till skillnad från vår gamla kylare som tar is, som tog två personer att flytta den när vi hade den laddad.

Kylskåpet kommer med en nätsladd, en likströmssladd och en användarmanual, som du kan läsa som en sista utväg när du inte kan komma på något på egen hand! De inkluderade till och med två extra fötter för botten, ifall du skulle tappa en av de som redan är ansluten till kylen.

Andra inlägg av intresse

  • Vilka skåpbilar kan du stå upp i?
  • Winnebago Revel vs. Winnebago Boldt: Att välja rätt
  • Vilken Hawaiiö är bäst för camping?
  • Hur fungerar lastbilstält? (Plus 5 alternativ du bör överväga)

Få det igång

Det var enkelt att komma på hur man skulle få igång kylskåpet. BougeRV inkluderade en stick-on set med lätta att följa instruktioner direkt vid knapparna som berättade för mig hur man slår på strömmen, ställer in temperaturen, justerar läget, växlar från Celsius till Fahrenheit, etc. Lättheten att få igång den var stor. På under en minut satte jag i den och justerade den. Kyl/frysen gick otroligt tyst.

  Är snöskotrar farligare än motorcyklar?

Dessutom, på etiketten, inkluderar de sin kontaktinformation om du har några frågor och behöver komma i kontakt med dem.

När vi använder kylskåpet kyler vi gärna ner det med nätsladden som är ansluten till husets ström. Efter att den kylts ner till rätt temperatur packar vi den full och flyttar den sedan till skåpbilen eller bilen.

När jag kopplade in den sa temperaturen 70° på enheten. Jag ställer in kylen på 38° på Max för att se hur lång tid det tar att kyla ner till rätt temperatur. Tjugofem minuter senare stängdes enheten av eftersom den redan hade nått önskad temperatur på 38°. Inte illa för nedkylningstiden!

Jag märkte att displayens temperatur fortsatte att minska till cirka 33° efter att kompressorn stängts av. Enheten startade igen cirka 26 minuter senare när temperaturen på displayen nådde 42° med en inre temperaturavläsning på 40°.

För alla er glassälskare där ute som jag, det låter dig till och med ställa in den tillräckligt lågt för att hålla din glass och frysta frukt för smoothies frysta. Men det fungerar inte som båda, så du måste antingen ställa in den på rätt temperatur för ett kylskåp eller frysapplikation. Därför har vi vår skåpbil inställd för att köra två enheter – en som kyl och en annan som frys.

Locket har en kedja som gör att det inte går hela vägen över ryggen. Och en annan aspekt som jag gillar med kylskåpet är det den har ett magnetiskt lock för att hålla toppen stängd, bra idé.

  Behöver husbilar drivna webbplatser?

Om du vill bära med dig ömtåliga föremål som ägg eller färska jordgubbar och förhindra att de krossas av din liter mjölk, finns det till och med en avtagbar avdelare som ger dig två separata fack.

BougeRV-kylskåpet är ett perfekt tillbehör för husbilar, husbilar, båtar och lastbilar. För att skydda ditt fordons batteri finns det en HML-inställning och ett ECO-läge för energibesparing.

Dessutom har den en USB-laddningsport placerad på botten av displaypanelen för att ladda alla dina USB-prylar.

Du kan lugna dig eftersom det också kommer med en 2-års garanti som inkluderar kompressorn.

Insidan och utsidan är gjorda av material som enkelt torkas av för rengöring. Om du inte är helt säker på vilken temperatur du ska ställa in din enhet på, har de inkluderat en etikett på undersidan av locket med föreslagna temperaturer för olika föremål.

Jag hade ett par frågor om hur jag använder produkten. Jag mailade mina frågor och fick svar inom 16 timmar, vilket var ganska bra, enligt mig. Däremot hade jag svårare att komma i kontakt med dem via telefon.

En cool produkt

Sammantaget har det bärbara kylskåpet BougeRV 30-quart fungerat utmärkt hittills. Det är mycket bättre än en iskista med is! Det enda jag skulle vilja se är att de jobbar på att hålla temperaturen från att sjunka cirka 6° grader lägre än den temperatur som jag hade den inställd på.

Sammantaget är det dock, för priset, en ganska söt installation för att ta med din mat och dryck när du är på väg.