Allt du behöver för din första husbil eller släp

Min fru och jag köpte vår första husbilsvagn redan 2017 och det har gett min familj fantastiska minnen. Min familj antydde för mig att det skulle finnas många saker som jag skulle behöva köpa som inte följde med släpet. Vad jag först trodde var att jag skulle behöva köpa en handfull tillbehör, men jag kunde inte tro den långa listan jag hade kommit fram till efter att ha gjort lite research.

Jag använder alla dessa föremål varje gång jag åker på familjecamping.

Välkommen Mat

Om du har barn, a tung matta som denna på amazon är ett måste. Vi låter våra barn och besökare torka av sina fötter innan de sätter sin fot på vår stora utomhusmatta. Detta hjälper till att hålla barnutrymmet rent och min fru och jag behöver inte oroa oss så mycket för att de ska hålla sig lite renare när de leker på golvet.

Utomhusmatta

Beroende på var du campar är en utomhusmatta ett alternativ för dig. Vi gillar att campa på Carpenteria State Beach men den enda nackdelen är att marken på campingen mestadels är smuts och asfalt. Vi köpte denna utomhusmatta från amazon för endast $41,98. Det fungerar utmärkt genom att ge våra barn en plats att leka precis utanför husbilen när vi inte är på stranden.

Stabilisator Sax Jack borr

Av allt på den här listan är jackborren min absoluta favorit! Den kommer att fästa på i stort sett vilken trådlös borr som helst och gör det enkelt att nivellera och stabilisera din trailer. Detta saxuttag on amazon är bara $6,99 och är värt det för att spara din rygg och energi.

Bubbla nivåer

Bubbelnivåer är ett mycket viktigt verktyg att ha i din trailer. Jag hittade det här böjd bubbelnivå är den perfekta storleken för att hjälpa dig att se till att du är så platt som möjligt. Det är mycket viktigt att nivellera din släpvagn från ditt kylskåp, för om du inte är i nivå med så mycket som 1* kan ditt kylskåp inte fungera, inte bli kallt och gå sönder. Denna nivå är bra eftersom den är böjd och markeringarna är mycket lätta att läsa.

  Varför lossnar min ATV-kedja hela tiden?

Svart tankspolstav

När vi först började använda vår släpvagn var det första problemet vi hade att en av mina tjejer stoppade toaletten med toalettpapper. Mina barn är unga och använde trailertoaletten precis som de skulle använda en hemmatoalett. Alla som har en trailer vet vad som kan hända när barn tar tag i tp. Denna toalettspolstav från amazon är vad jag har i min släpvagn i händelse av toalettträskor. Det är fantastiskt eftersom det sprejar i en högtryckscirkel som rengör toaletten och bryter upp tilltäppningen väldigt lätt.

Vattenslangar

Jag rekommenderar definitivt att du köper två separata vattenslangar för dina trailerresor. En färskvattenslang helst vitoch en svart tankslang, helst grå eller svart. De olika färgerna hjälper dig att komma ihåg vilken slang som är till för vilken. Se till att aldrig använda din svarta tankslang för ditt färskvatten, du skulle inte vilja riskera att svarta tankrester kommer in i dina sötvattenledningar.

Kolfilter

Utan kolfilter kan vatten från campingområden smaka ”roligt”. Allt vatten på lägerplatsen ska vara säkert att dricka och duscha i, men det märks utan rätt filter. Jag köper en nytt kolfilter varje år precis som den här från amazon.

Kraftiga handskar

Du vet aldrig när du kan behöva arbeta på din trailer. Allt kan hända och du vill ha ett par bra kraftiga handskar till hands för alla tillfällen.

Vattentrycksregulator

Ett stort bekymmer med att koppla din släpvagn till campingplatsens vatten är att trycket som kommer ut ur vattenpipen kan skada dina vattenledningar i släpvagnen. Det enda sättet att säkerställa att du kan förhindra skador är att reglera mängden vatten som kommer in i släpet. Detta $8,88 tryckregulator kan spara tusentals dollar i reparationer om du inte har en.

90* slangarmbåge

Släpvagnar har vanligtvis en slangingång på sidan av släpet som gör att du kan koppla upp rinnande vatten. Om du inte använder en 90* armbåge tillåter du ett högre tryck på den lilla plastkroken. Risken att den går sönder minskar när man styr trycket rakt ner istället för direkt ut. Denna 90* armbåge är bara $3,77 på amazon.

  Är drönarfiske lagligt i Florida? En komplett guide till lagarna.

Dumpslang

Av alla tillbehör som följer med en släpvagn tycker jag att den här skulle inkluderas när man köper en ny släpvagn. Jag hade fel igen. Den jag har är Camco Rhino Flex från amazon. Den levereras med enkla anslutningar som hjälper dig att spola den med din svarta vattenslang efter varje gång du dumpar. Du kan också köpa

Dumpslangstöd

Detta är inte ett måste, men jag tycker att det gör dumpning med fulla anslutningar lite lättare än att inte ha en. Dessa fungerar mycket bra och kan sträcka eller krympa till storleken på din dumpslang. Du kan se hur det ser ut på amazon här. Om du bestämmer dig för att köpa, se till att den är tillräckligt lång för dumpslangen du har.

Black Tank Chemical Toss-Ins

Svarta tankkemikalier finns i många former och storlekar. Jag föredrar att använda toss-ins eftersom det är lättare att ta tag i ett par rutor och placera dem i toaletten än att mäta en mängd kemikalier från en stor kanna. Släng bara inte dem i toaletten eftersom det kan orsaka en ordentlig stänk av toalettvatten. (Skyldig för detta en gång)

Utomhus papperskorg

Jag köpte en hopfällbar soptunna utomhus från campingvärlden för att jag trodde att det skulle vara lättare än att hänga en soppåse från ett träd. Min fru gjorde narr av mig för att jag valde den jag gjorde, men det visar sig att denna utomhussoptunna från Amazon har varit den bästa papperskorgen vi har haft under de senaste 3 åren av camping. Papperskorgen använder jag helst finns på campingvärlden.

Överspänningsskydd

Att skydda din trailer bör vara en högsta prioritet. Ett bra överspänningsskydd är ett måste när det gäller att hålla de elektriska komponenterna säkra. Det är en anständig investering men det kan spara dig en stor del av pengar och mycket tid i framtiden om du kopplar in den här saken till lägrets el innan din släpvagns strömsladd. De överspänningsskydd jag har kostar nästan 80 dollar på amazon. Detta var också en av de första sakerna jag tog tag i.

  En lista över de bästa bågskyttebanorna i Dallas/Fort Worth-området

Reservsäkringar

En familjemedlem kom och knackade på min dörr under en campingtur. Han frågade varför hans AC inte slogs på och behövde hjälp med felsökning. Det visade sig att han sprängde en säkring och inte hade någon till hands. Säkringar finns i olika former och storlekar men jag fann att detta multisäkringssats från amazon täcker många applikationer. Nackdelen med detta kit är att det inte kommer med 40amp säkringar. Se till att du kontrollerar vad din trailer har så att du kan täcka alla säkringar.

Utjämningsblock/legos/klossar

Om du hakar av din släpvagn från dragkroken måste du vara säker på att du placerat den hjulklossar som dessa på varje sida av dina däck. Om du inte gör det kan du upptäcka att din släpvagn springer ifrån dig. Om du finner dig själv göra någon välsignelse dockning, bör du definitivt plocka upp en bunt med lego utjämningsblock. De kommer också väl till pass genom att använda dem för din huvudsläpvagnsuttag när du ansluter och kopplar bort dragkroken.

WD 40

Det första året vi ägde vår trailer fungerade tack och lov allt bra. Andra året började stabilisatorjacken sticka lite och jag var tvungen att smörja in lederna. Wd 40 är en gå till för sådana här problem och den fungerar också utmärkt för att ta bort tjära från dina fötter från stranden.

Batterier för rökdetektor och diverse artiklar

Ha alltid ett 9V batteri till hands för den där irriterande rökdetektorn. Den gillar alltid att pipa till dig vid de mest bekväma ögonblicken. Att ha extra batterier till hands kan rädda dig en värld av problem som jag har gjort.

Relaterat innehåll

Varje år kommer jag på mig själv med att prova den senaste campingutrustningen för att göra min upplevelse bättre. Dessa föremål är stridstestade och kan rekommenderas utan förbehåll. Tänk dock på att dessa artiklar inte nödvändigtvis är av högsta kvalitet. Mitt mål på den här sidan är att rekommendera baslägerutrustning som är riktigt bra prissatt samtidigt som den håller en hög kvalitetsstandard. Det här är grejerna jag använder.