8 platser till Zipline i norra Kalifornien

Längs norra Kalifornien finns den vackra Stillahavskusten samt redwoodskogar som går så långt som till Oregon. Ett av de bästa sätten att uppleva NorCal är på en zipline omgiven av frodiga landskap. Var i den här delen av Cali kan du gå med ziplining?

Här är 8 ställen att zipline på i norra Kalifornien:

  • Sonoma Zipline Adventures
  • Yosemite Ziplines och Adventure Ranch
  • Mother Lode River Center
  • Quarry Park Adventures
  • Moaning Caverns Adventure Park
  • Tree Top Sac
  • Mount Hermon Adventures
  • Tahoe Treetop Adventure Parks

Den här artikeln kommer att vara din guide till ziplining över norra Kalifornien. Vi kommer att tillhandahålla detaljer som zipliningpaket och priser för var och en av de 8 zipliningplatserna ovan så att du kan välja den bästa!

8 fantastiska NorCal Ziplining-platser att utforska idag

Sonoma Zipline Adventures

I redwood skogarna som omger Occidental är Sonoma Zipline Adventures. Utforska flera spännande zipliningkurser som är två och en halv timme per styck.

Tree Tops Tour kostar $129 på vardagar och $149 på helger. Du kommer att uppnå hastigheter på 40 mil per timme när du stiger 250 fot över skogsbotten. Detta är en av Sonoma Zipline Adventures snabbaste ziplines!

Sonoma Zipline Adventures erbjuder sex andra zipline-banor att prova som en del av Tree Tops Tour, varav en är 1 500 fot lång. Du kan också rappella och utforska två himmelsbroar.

Skogsflygturen kostar $109 på vardagar och $129 på helger. Av de sju zipline-banorna som finns tillgängliga på turnén når en hastigheter på 30 MPH när du rider 200 fot över marknivån.

Rapellen är 60 fot hög, det finns två himmelsbroar, och åh, spiraltrappan du ska klättra för att nå zipline-banorna är 30 fot.

Det tredje paketet från Sonoma Zipline Tours är deras Night Flight Tour. Just det, nu kan du zipline i mörkret! Denna turné är endast tillgänglig på fredagar och lördagar för $149 vardera natten.

Du kommer att tävla med i 30 MPH över en av sju zipline-banor, varav den längsta är 800 fot. NorCals stjärnklara natthimlen kommer aldrig att se bättre ut.

6250 Bohemian Highway, Occidental, CA 95465 | 888-494-7868 | [email protected]

Yosemite Ziplines och Adventure Ranch

Mariposas egen Yosemite Ziplines och Adventure Ranch är ett lokalt ägt zipliningföretag som välkomnar zipliners i alla åldrar.

Registranter måste väga mellan 60 och 250 pund för att vara berättigade till ziplining. Den två timmar långa Yosemite-turen inkluderar sex etapper, som alla leds av en kvalificerad guide. Om din grupp är mindre än åtta eller 10 personer, kommer du att paras ihop med andra och sedan utrustas i selar och hjälmar.

  Mississippi Jet Ski Laws: Ett enkelt fuskblad med alla detaljer

När du är redo att åka transporteras du till NorCal-bergen med bil. Efter att ha gått igenom några säkerhetsrutiner åker du den första zipline, som är långsam och enkel. Det är verkligen menat att väcka din aptit.

Om du är redo för en mer utmaning är den andra ziplinebanan högre och snabbare. När du kommer till den tredje och fjärde ziplinen, som är dubbla linjer, kanske du känner dig mer redo att tävla med din vän eller familjemedlem.

Den femte linjen är omgiven av träd medan den sjätte linjen är en av de brantaste. Sedan avslutar du turen på den sjunde ziplinen. Sammantaget inkluderar Yosemite Ziplines och Adventure Ranch 3 800 linjära fot zipline!

Innan du går hem för dagen, se till att kolla in Yosemite Ziplines repbanor. Barnen kan till och med panorera efter guld.

4808 Highway 140, Mariposa, CA 95338 | 209-742-4844 | [email protected]

Mother Lode River Center

Som namnet kan ha antytt, Lotus’ Mother Lode River Center erbjuder inte bara ziplining, utan även rep- och forsränning på den närliggande American River.

Du kan fortfarande uppleva den amerikanska flodens skönhet och förundran på en zipline men utan att bli blöt. Mother Lodes zipline-kurs är designad för alla nivåer. Ryttare bör vara åtta år och äldre.

Zipliningsäsongen börjar i april och varar till oktober. Du måste ha en grupp på 10 personer för att vara berättigad att åka, och varje ryttare måste väga 60 till 240 pund. Ziplinebanan är 400 fot lång och når hastigheter på över 20 MPH vid praktiskt taget start.

Kursen tar två till fem minuter att genomföra. På väg upp till zipline-däcket såväl som när du rider, ser du South Fork American River och dalens ekar och ponderosa tallar runt omkring dig.

6280 Highway 49, Lotus, CA 95651 | 530-626-4287

Quarry Park Adventures

Quarry Park Adventures i Rocklin är en ledande NorCal-destination för alla typer av utomhusäventyr. Välj från bergsklättring, fritt fall, paddelbåt, rappelling eller den uppskattade ziplining.

De passande namnen Big Gun Zip Lines tar dig 60 fot över Big Gun Quarrys grop. Du kommer att rusa i mer än 30 MPH på ziplines sida vid sida så att du och dina vänner eller familj kan uppleva spänningen samtidigt som du.

Pick 2-biljetten kostar $25 för varje ryttare, vilket är mycket prisvärt, särskilt för dem som reser till NorCal och vill ha en billig semesteraktivitet. Du kan också välja mellan en 2-timmars Quarry Access-biljett för $50 styck eller en 4-timmars Quarry Access-biljett för $75 vardera.

Alla zipline-åkare måste väga minst 70 pund och inte mer än 250 pund.

  11 perfekta slädeplatser nära Baltimore

5373 Pacific Street, Rocklin, CA 95677 | 916-824-1680

Moaning Caverns Adventure Park

Vad sägs om lite ziplining kul när som helst på året? Moaning Caverns Adventure Park i Vallecito är öppet året runt. Stönande grottor avslöjades av människan på 1840-talet men har troligen funnits mycket längre än så.

Den familjevänliga äventyrsparken är främst känd för sina grottturer, så det är något du kanske vill överväga utöver ditt ziplining-nöje.

Du kommer att få till zipline i grottorna, vilket verkligen är fantastiskt. Dubbla zip-linjer gör att du inte behöver åka ensam. Barn till vuxna kan komma in på zipline-kul, eftersom linjerna inte är utmanande eller för snabba (du är trots allt i en grotta).

Om du fortfarande inte har fått nog efter grottturen i Moaning Caverns och ziplining, kan du och barnen alltid kasta yxor eller panna efter ädelstenar. Detta är en äventyrspark som verkligen lever upp till sitt namn!

5350 Moaning Cave Road, Vallecito, CA 95251 | 209-736-2708

Tree Top Sac

I West Sacramento är Tree Top Sacett zipliningäventyr lämpligt för ryttare i alla åldrar.

När du schemalägger en zipline-resa kommer de första 15 minuterna att innebära en introduktion till all din utrustning och utrustning. Under denna tid kommer du att vara utrustad i din utrustning. Sedan kommer du att lära dig alla grunderna i ziplining på Tree Top Sacs markskola.

Därefter får du bestiga parkourbanan via en stege. För att ens komma till zipliningbanan måste du korsa en av fem parkourer, som inkluderar att balansera på en 20-fots slackline, gå en stram tråd, passera över korsningar eller ta dig över en vinglig bro.

Ziplines tar dig tillbaka till skogsbotten i måttlig takt.

Dagskort finns tillgängliga. För barn i åldrarna sju till 13 kostar paketet $49. Om dina barn är i åldrarna sju till nio, måste en vuxen följa med minst två barn. För barn i åldrarna 10 till 13 måste en vuxen följa med fem barn. Alla barn måste väga minst 50 pund och stå fem fot, en tum långa.

För tonårsryttare i åldrarna 14 till 17 är priset $54. Vuxenbiljetter kostar $59 styck. Den vuxna viktgränsen är 250 pund.

Oavsett vilket dagspaket du väljer betalar du för en 30 minuters introduktion och sedan två timmars klättring och ziplining.

Säsongskort finns också. Ett obegränsat säsongskort kostar $285, två obegränsade säsongskort kostar $560, och tre obegränsade säsongskort kostar $775. Ett familjekort för fyra är $875.

1300 Lake Washington Boulevard, West Sacramento, CA 95691 | 916-893-1596 | [email protected]

Mount Hermon Adventures

Började som ett kristet retreatcenter och expanderar idag för att erbjuda alla typer av spännande utomhustjänster över hela Felton, Mount Hermon Adventures är hem för Redwood Canopy Tours och Sequoia Aerial Adventures.

  Hur håller timmerstugor varma utan isolering?

Redwood Canopy Tours inkluderar sex zip-linjer, varav den högsta är 150 fot. Spänningssökare behöver inte ansöka, men för avkopplande familjekul kommer denna tvåtimmars zipline-tur säkerligen att tillfredsställa. När du korsar en av två hängbroar kan du ta in den sanna skönheten i Kaliforniens redwoods.

Det kostar $99 per person. Mount Hermon ber att du är i en grupp om åtta för Redwood Canopy Tour. Barn måste vara 10 år eller äldre. Alla ryttare måste vara över 52 tum långa (fyra fot, fyra tum) och väga mellan 75 och 250 pund.

Sequoia Aerial Adventures är för de riktiga zipliners där ute. På väg till ziplinebanan kommer du att korsa trä- och rephinder, med totalt 40 element. Den två timmar långa rundturen tar dig upp till 80 fot i luften.

Detta paket börjar på $79 per ryttare. Mount Hermon ber att endast grupper om 10 registrerar sig. Ryttare måste vara längre än 54 tum (fyra fot, sex tum) och väga 75 till 250 pund.

För båda Mount Hermon Adventures-kurserna checkar du in 20 minuter före din registrerade tid. Då får du 411:an på din utrustning och är utrustad för att klättra och åka. En kort säkerhetsskola kommer att lära dig grunderna i ziplining.

Snart ska du ha kul!

17 Conference Drive, Felton, CA 95018 | 831-430-4357 | [email protected]

Tahoe Treetop Adventure Parks

Tahoe Treetop Adventure Parkskan du anpassa din upplevelse efter din kompetensnivå och dina preferenser för höjder.

På Granlibakken Resort finns totalt 10 zipline-banor. Två är för nybörjare, sex är för intermediärer och två är för avancerade zipliners. Zipline-banorna varierar i längd från 30 fot till 200 fot.

Alla ryttare måste vara fem år eller äldre och väga inte mer än 260 pund.

Aerial Adventure Park kräver att du klättrar upp för en lutande ramp eller stiger vertikalt för att nå zip-linjen. Utmaningens utbud inkluderar klätterväggar, lastnät, linor, svängande stockar, vingliga broar och repgungor.

Var redo att klättra och spela i över två timmar!

725 Granlibakken Road, Tahoe City, CA 96145 | 530-807-1004

Slutgiltiga tankar

När det kommer till ziplining genom norra Kalifornien har du massor av bra alternativ till ditt förfogande. Ziplining är ett fantastiskt sätt att få lite motion och främja familjens samvaro. Det bästa av allt är att du kommer att få se NorCal på ett helt nytt sätt! Vi hoppas att den här artikeln inspirerar dig att planera en zip-lining-resa idag.