8 högkvalitativa alternativ till kommandoremsor

Kommandoremsor är användbara eftersom du kan använda dem när du dekorerar ditt hem. Men eftersom kommandoremsor kräver noggrann planering och utförande, kanske du vill leta efter ett enklare alternativ. Lyckligtvis finns det många alternativ till kommandoremsor att välja mellan.

Spikar, apkrokar, korkbrädor, självhäftande krokar, kardborreband och dubbelhäftande tejp är bra alternativ för kommandoremsor. Dessa alternativ är inte lika bra (vissa är bättre än andra för vissa jobb) så se till att du väljer rätt för uppgiften.

Resten av den här artikeln kommer att täcka användningen av kommandoremsor, om kommandoremsor fastnar på tegelväggar och texturerade väggar, och utforska fördelarna med kommandoremsalternativ. Fortsätt läsa.

Fungerar kommandoremsor på tegel?

Kommandoremsor fungerar inte på tegel. De är designade för att fungera på de flesta släta, solida och hållbara ytor, som tapeter, trä, kakel, glas, gips, melamin, rostfritt stål och nymålade väggar.

Fungerar kommandoremsor på strukturerade väggar?

Kommandoremsor fungerar inte bra på texturerade väggar eftersom de behöver en slät yta för att fästa ordentligt. De kan hålla fast, men det beror på hur strukturerade väggarna är.

Finns det alternativ till kommandoremsor?

Det finns alternativ till kommandoremsor. Så om du behöver hänga bilder hemma, men du inte har några kommandoremsor, kan du alltid använda spikar, apkrokar, korktavla, självhäftande krokar och mer!

Lösningar som spikar, apkrokar och kartong kan skada din vägg. Så länge du inte har något emot att sätta spikar eller skruvar på dina väggar, kan du använda dessa föremål för jobbet.

Men om du har något emot det, så föredrar du naturligtvis kommandoraden. Dessa remsor är populära eftersom de klänger fast men sträcker sig snyggt bort. De är också perfekta för att hänga ramar i alla storlekar på väggen. Dessutom är kommandoremsor idealiska för att göra collage och gallerier utan att skada väggarna.

Men alternativ som självhäftande krokar, kardborreband, dubbelhäftande tejp och magnetiska prickar är inte dåliga heller. Du kan använda dem för att hänga saker i huset också. Dessa alternativ skadar inte dina väggar permanent eftersom de kräver att du gör hål. Alternativ som dessa är lämpliga för människor som vill undvika att borra sina väggar – som hyresgäster som inte får skada sina väggar.

Låt oss nu utforska alternativa alternativ till kommandoremsor som du kan överväga för ditt kommande DIY-projekt i nästa avsnitt.

8 alternativ till Command Strip

Det finns många bra alternativ till kommandoremsor, till exempel:

Se även  Tips för att skära laminatgolv med en verktygskniv

1. Självhäftande krokar

Självhäftande krokar låter dig hänga dina bilder och ramar säkert och säkert utan att skada dina väggar. De kombinerar ett genuint effektivt högpresterande lim med flexibel baksida. Krokarna är perfekta för att visa referenser i ett välkomstområde hemma eller i företaget.

De har ett sofistikerat lim som sitter fast så länge du behöver det och sedan lossnar rent. Kom ihåg att vänta en timme på att limmet ska fästa och dubbelkolla förpackningens viktbegränsning.

2. Naglar

Det finns fördelar med att använda naglar som:

 • Det behövs inga verktyg.
 • Det behövs ingen borrning. Spik kan användas på målade väggar, kakel, glas och trä, bland andra släta ytor. Väderbeständiga och utomhusspik kan användas i alla typer av väder.
 • Du kan använda dem för att hänga upp tavelramar.
 • Naglar ger ett fastare fäste.

3. Monkey Hooks

Monkey Hooks är en lätt, superstark fjäderstålprodukt som gör att vem som helst säkert och snabbt kan hänga en tavla, spegel eller väggföremål som väger upp till 50 lb. Inga verktyg krävs heller!

Monkey Hooks är designade för att göra hängande bilder, speglar eller ”vad som helst hängbart” till en enkel och smärtfri operation för alla. Välj platsen där du vill hänga fotot, så får du jobbet gjort på några sekunder.

Monkey Hooks självborrande spets gör att du enkelt kan penetrera gipsväggar med bara handtryck och en vridning fram och tillbaka. Skaftet glider sedan helt enkelt igenom, och den självlåsande funktionen säkrar apkrokarna på plats med det sista trycket, och lämnar bara kroken exponerad och redo för din redo att hänga upp bilden.

Här är ytterligare fördelar med att använda apkrokar:

 • Apkrokar ger livslångt skydd till stålmaterial.
 • De matchar interiörbeslag.
 • Monkey krokar kommer inte att korrodera och fungerar bra på gipsväggar.
 • Eftersom Monkey Hooks är gjorda av stål kan de hålla tunga föremål.

4. Hårdväggshängare

Hårda vägghängare är ett annat bra alternativ för dig att överväga. Kolla in dessa MOYASIBB Hårdväggshängare från Amazon. Även om de är gjorda av plast, är de robusta och kan hålla 22 pund, och är lämpliga för olika väggtyper. Du behöver inte oroa dig för att skada dina väggar med dessa galgar eftersom de inte kräver någon borrning; en hammare duger.

Fördelarna med att använda hårdvaruhängare inkluderar:

 • De orsakar inte mycket väggskador. Väggarna på dessa hårdväggshängare av plast innehåller endast små hål, vilket minskar väggskadorna. Det betyder att små hål är enkla att reparera; måla och täck helt enkelt. När du tar bort den från väggen, använd helt enkelt en platt skruvmejsel för att försiktigt ta bort den från väggen.
 • Inga rejäla verktyg behövs. Det blir ingen borrning! Installationen är enkel och snabb. Sätt helt enkelt tavelkrokspetsen på betongväggen och hamra in de fyra stålspikarna i väggen en i taget tills spikändarna är i jämnhöjd med toppen av den vita plastväggkroken.
 • Du kan använda hårdväggskrokar på texturerade väggar och tegel. Hårda väggkrokar kan användas på alla typer av väggytor. Tegelväggar, stuckaturväggar, cinderväggar, kalkväggar, betongväggar, gipsväggar, trädörrar, dekalväggar och korkskivor drar alla nytta av dessa krokar. Dock rekommenderas inte hårda krokar för användning på glas, keramiska plattor, stenväggar eller bärande väggar.
 • De är multifunktionella. Oavsett om du är hemma, hyr ett hus eller arbetar på ett kontor, använd din fantasi för att blanda och matcha olika spårlösa krokar för att hänga olika föremål för att dekorera dina väggar, såsom gobelänger, konst, klockor, fotoramar, väskor, nycklar och andra föremål.
Se även  Hur man tar bort 3 typer av takljusskydd

5. Korktavlor

Dessa är idealiska för personligt bruk hemma. Anslagstavlan har en naturlig korkyta, och användningsfrekvensen är låg. Du bör använda en krok på 2 x 3 fot för väggmontering.

Ramen är färdig i svart, och föremål kan säkras med trycknålar eller häftstift eftersom korken är helt spårbar. Du kan hänga brädan vertikalt eller horisontellt tack vare den flexibla monteringen. Hårdvara för upphängning ingår, samt steg-för-steg-instruktioner.

6. Kardborreband

Här är några anledningar till att använda kardborreband:

 • Extra klibbighet: För en rad självhäftande hantverk är en mycket klibbig självhäftande baksida lämplig. Kardborreband kan användas på en mängd olika släta ytor, inklusive väggar, plast och glas. Du kan använda den för ett antal uppgifter på grund av dess hållbarhet och anpassningsförmåga.
 • Lätt att använda: Kardborreband med kardborreband kan göras till önskad längd, klippa den till storlek, dra av skyddsunderlaget och fästa den på önskad yta.
 • Skadefri vidhäftning: Denna tejp är enkel att använda och ta bort vid behov, lämnar inga klibbiga rester efter sig, vilket säkerställer att din yta är ren och fri från skador. Var försiktig när du arbetar med gipsskivor.
 • Vädertålig: Stronghold Hook and Loop Tape är din lösning oavsett om du behöver stark vidhäftningskraft inuti eller utanpå.

7. Dubbelsidig tejp

Denna genomskinliga dubbelhäftande tejp är gjord av den nyaste akrylgel-substansen och är exceptionellt stark, hållbar och lätt att installera utan verktyg. Omedelbar limning kräver inte ett härdnings- eller torkningssteg med dubbelsidig tejp. Denna ultraklibbiga tejp fungerar bra i temperaturer från 0 till 200°F.

Den omplacerbara dubbelsidiga tejpen lämnar inga rester, är lätt att ta bort och skadar inte ytor. När du behöver återanvända tejpen, rengör den med vatten och torka den för att få tillbaka dess klibbighet. Observera att det inte rekommenderas att använda det på måla väggar som inte är solida; tejpen är extremt klibbig; Undvik att få väggytorna att falla av när du tar bort den.

Se även  Går glödlampor ut? Vad är deras hållbarhet?

Den kan hålla upp till 18 pund (1 pund per 4 tum) på släta ytor. Det är enkelt att klippa till vilken storlek eller längd du än behöver. Allt du behöver göra är att fästa tejpen på föremålets yta.

Denna dubbelsidiga tejp kommer att fästa på praktiskt taget vilken plan yta som helst, så att du kan placera vad som helst var som helst. Du kan använda den för att fixa eller klistra in varor som foton, ramar, väggdekaler, affischer, krokar, hyllor, telefonhållare, mattor, blomkrukor, eluttag, dekorationer och gör-det-själv-föremål… Inomhus- och utomhusprestanda är utmärkt.

8. Magnetiska prickar

När det kommer till att hänga upp din inredning är magneter ett fantastiskt alternativ till typiska kommandoremsor. Eftersom magneter inte fäster vid någonting kan du enkelt ta bort och ordna om din inredning. Dubbelhäftande tejp, självhäftande kardborreband eller bara att placera magneter direkt på baksidan av det du vill fästa kan allt användas för att fästa magneter.

De magnetiska prickarna har en självhäftande baksida som kan fästas på en vägg, en skåpdörr eller nästan vad som helst annat. Dessa magnetiska prickar är tillräckligt starka för att hålla en belastning på ett halvt kilo. För att hänga upp tyngre eller konstigt formade föremål, lägg helt enkelt till ytterligare magnetiska prickar. Allt som är tillräckligt litet för att hänga på väggen, från hammare till skiftnycklar till långa stålregler, borde räcka.

Sammanfattning

Det finns gott om alternativ till kommandoremsor. Några av de mest populära alternativen inkluderar magnetiska prickar, apkrokar, spikar och dubbelhäftande tejp. Kommandoremsor är designade för släta ytor och kommer inte att fastna på texturerade väggar eller tegel.

Lämna en kommentar