7 superbilliga pilar som skjuter rakt

Jag är här för att hjälpa dig att hitta de bästa billiga pilarna som finns tillgängliga just nu för köp, alla dessa pilar är byggda för noggrannhet, hållbarhet, pålitlighet och med slutmålet att hjälpa dig att bli mer framgångsrik i fältet.

Du kan spendera veckor efter veckor med att undersöka de mest lämpliga pilarna för dina bågar. Efter timmar av forskning kan du vara mer förvirrad än du var i början, så jag är här för att bespara dig all den tiden med de bästa riktlinjerna att följa.

7 superbilliga pilar

Pilar Pris Längd Fördelar
ANTSIR Bågskytte
Målpilar
$25-$30
för 12
28 tum – Mycket solid och välgjord
– Spetsar är av aluminium – perfekt för målträning
Barnett utomhus
Bågskytte pilar
$10-$15
för 3
28 tum – Stark lättviktsfiber
– Spetsar kan enkelt penetrera mål
GPP glasfiber
Bågskytte pilar
$10-$15
för 6
29 tum – Skaft i glasfiber med stålspets,
– Rak och lätt
– Bevisat vara mycket exakt
MUSEN Kol
Bågskytte pilar
$25-$30
för 12
30 tum – Pilskaftet är rent kol
– 17″ pilskaftslängd
Posch Bågskytte Target
Pilar
$20-$25
för 12
30 tum – Designad för att vara hållbar
– Skaftet är väldigt robust
Tigerbågskytte
Kolpilar
$25-$30
för 12
30 tum – Mycket solid och välgjord
– Väldigt korrekt
– Går inte sönder lätt
Trollkarlen Bågskytte
Glasfiberpilar
$30-$35
för 12
26 tum
28 tum
30 tum
– Högkvalitativt glasfiber
– Mycket hållbart

1. ANTSIR 28-tums glasfiberbågskyttemålpilar


Om du vill ha kvalitetspilar rekommenderar jag att du köper dessa målpilar för bågskytte av glasfiber. Du kan kolla in dem här på Amazon. De är mycket solida och välgjorda, spetsarna är aluminium vilket är bra för målträning.

Dessa pilar är Amazons bästsäljare! Du kan köpa dem online för $25-$30 dollar

Många människor har haft framgång med att använda dessa precisionspilar som är gjorda för utökad hållbarhet och långvarig målövning.

Detta pilset kommer med 12 stycken glasfiberpilar. Detta set är bra för alla åldersgrupper och rekommenderas även för dragvikt under 40 pund för sammansatta bågar, recurvebågar och långbågar.

  Hur man håller hundar säkra i en husbil eller husbil

Dessa glasfiberpilar finns i flera färgalternativ, och du kan köpa ett mindre paket för cirka $13 om du inte behöver hela dussinet. Vad detta egentligen betyder är att det finns alternativ som passar dig och dina behov bättre.

Om du skjuter från en båge med högre dragvikt kan du skada din pil och båge. Kom alltid ihåg att använda ett pilstöd.

2. Barnett Outdoors Junior Archery 28-tums pilar

Dessa pilar är bra för nybörjare, barn och vuxna.

Om du letar efter billiga pilar av hög kvalitet, så är det här din bästa insats. Dessa 28″ pilar har också starka, lätta glasfiberskaft som kan användas i alla Barnett-ungdomsbågar. De kommer att vara lätta att hantera. Dessutom flyger de i ett fint mönster. Här är länk till Amazon-sidan där du hittar dessa pilar.


Eftersom det här paketet bara har tre pilar, får du mer kvalitet än du får kvantitet. Om du beställer dessa pilar på Amazon får du fri frakt. Paketet kostar allt från $10 – $14 beroende på var du köper pilarna.

Spetsarna kan enkelt penetrera mål. Dessutom är fletching konstruerad av plast som lätt böjs. Dessa pilar är lätta men ganska starka.

Du kommer inte att bli besviken när du använder dessa solida pilar när du tränar med vänner och familj.

Barnett Outdoors Junior Archery pilar kan köpas på Walmart och Dicks Sporting Goods också.

3. GPP 29″ glasfiberbågskyttemålpilar

Du kommer inte att bli besviken på kvaliteten och tillförlitligheten hos dessa tåliga glasfiberpilar. Det bör noteras att dessa pilar endast ska användas med traditionella och recurve bågar.

Du kommer inte ångra att du köpte dessa välkonstruerade pilar för målträning, dessa pilar kan fungera med en dragvikt på upp till 55 pund, perfekt för både tonåringar och vuxna.

GPP säljer också några 28″ pilar om du vill ha pilar som är något mindre. Paketen finns i ett dussin eller 6-pack. Klicka här för att se dessa på Amazon.

  Hur man övervinner rädsla för rappellering i 3 enkla steg

Det här är några av de billigaste pilarna som finns tillgängliga just nu på marknaden, cirka $13-$15 för ett halvdussin.

Dessa har ett hållbart 29″ glasfiberskaft med stålspetsen.

Dessa pilar är raka och lätta och har visat sig vara mycket exakta. Jag skulle rekommendera den här produkten till alla som precis har börjat eller tränar bågskytte.

4. MUSEN Carbon Arrows 30-tums fletching 2,5” Target Practice Archery Arrows

Dessa pilar är av utmärkt kvalitet och stort värde. De kan användas för målträning och skytte. Du kommer att upptäcka att dessa pilar är fantastiska att använda när du är på jakt efter små djur som kaniner och ekorrar.

Materialet i pilskaftet är rent kol, med en 17″ pilskaftlängd.


Du kan också få dessa kolpilar till ett mycket överkomligt pris på Amazon. Ett paket för dessa pilar kommer i ett paket med 16 pilar för $25-$30. Kvalitetspinnar är mycket sällsynta att hitta till det här priset, så passa på.

Recensionerna hyllar om hur bra kvalitet dessa pilar är för priset. Om du letar efter något för att skärpa upp din noggrannhet är detta ett utmärkt val.

Så om du är nybörjare och inte vill spendera mycket på pilar, kan dessa vara de rätta för dig.

5. Posch Bågskytte 30 tums glasfibermålpilar

Dessa pilar är dock bra för nybörjare, de är inte de bästa på listan. Om du precis har börjat kan du prova dessa. Pilarna är gjorda för att ha bra balans.

Det bästa med dessa pilar är att de är billiga. Du får ett 12-pack för $22-$25. Dessutom finns de i svart och rosa.

Dessa kan passa en sammansättning, takedown eller recurve båge.

Pilarna är designade för överlägsen hållbarhet, skaftet är mycket robust och det är skuret till 30″ för att vara säkert för draglängden på de flesta bågar.

  Vad är en snöskotervärmeväxlare?

Labbresultaten visar att axelns brottpunkt är cirka 110 lbs vilket är imponerande.


Recensionerna kommer att säga att du får vad du betalar för. De fungerar bra men håller inte särskilt länge. Om du precis har börjat och inte vet om du är alltför intresserad av bågskytte än, är dessa pilar ett bra alternativ.

Du har säkert märkt vid det här laget att det verkar som att jag älskar Amazon. Ja ja det gör jag. ? Kolla dessa pilar ute på Amazon!

6. Tiger Bågskytte 30 Inch Carbon Arrow Practice Jaktpilar

Dessa pilar är fantastiska. Kolpilar är de mest populära pilarna som används idag.

Dessa precisionspilar för koljakt är gjorda för utökad hållbarhet och långvarig målövning.

De är några av mest populära jaktpilar för bågskytte på Amazon. De kostar lite mer pengar än resten av föremålen på den här listan för $26-$28 spänn men du kan få gratis frakt om du har Amazon Prime.

De är solida och välgjorda. Kolpilarna är bra för jakt utan tvekan, de är väldigt exakta och går inte sönder lätt.


Dragvikten är upp till 60 pund för recurve, sammansatt båge eller långbåge, längd 30″, ytterdiameter 0,309″, fletching med 2 svarta blad och 1 vit.

De kan komma i orange och vitt också.

Kolpilar kommer med sex utbytbara nockar gratis, nockar fixeras inte med lim, de kan justeras för din båge.

Du kommer att kunna använda dessa bebisar under lång tid. Om du menar allvar med bågskytte är Tigerpilar det bästa alternativet för dig.

7. Wizard Bågskytte Glasfiber Target Practice Pilar

Wizard är bra för dagligt bruk, dessa pilar kommer att få jobbet gjort om allt du letar efter är grundläggande pilar.


Dessa är högkvalitativa standardmålövningspilar i glasfiber och är lämpliga för alla föreningar, recurve eller långbågar. Spetsarna är nickelpläterade rostfria

Dessa pilar är extremt hållbara. Jag gillar verkligen utseendet på dessa pilar, väldigt snygga.

Du kan välja ett paket med 26″, 28″ eller 30″ långa rosetter. Varje förpackning har ett dussin pilar.

Dessa pilar är lite dyra än resten men är definitivt värda priset. Priset varierar från $31 – $46 beroende på vilken längd du väljer att få. Priserna varierar, så kolla på dem på Amazon idag för ett aktuellt pris.

Rekommendation

Såvitt jag vet är dessa de bästa billiga pilarna som finns tillgängliga just nu, det verkar som att ANTSIR 28-tums fiberglasbågskyttemålpilar är bäst på listan på grund av dess utmärkta kvalitet och hållbarhet.

Dessutom är denna pil Amazons Bästsäljare just nu. Ur vårt perspektiv är dessa pilar de bästa av alla 7. ANTSIR gör exceptionellt starka produkter och håller sig i framkant.

Om du behöver något att börja med nu så rekommenderar jag att du går med ANTSIR målpil; det är den bästa pilen för dina pengar.