7 sätt att bära din telefon på en löprunda

Låt oss inse det, vi är alla ganska fästa vid våra telefoner, bokstavligen. Du vill inte missa en väns sms, en familjemedlems inlägg på sociala medier eller det där viktiga jobbmailet när du är ute och springer, men du är helt enkelt inte säker på ett effektivt sätt att bära din telefon. Vilka är dina alternativ?

Du kan bära din telefon på följande sätt när du springer:

  • Din ficka
  • I din sport-bh
  • Runt midjan
  • I racerväst
  • Runt din arm
  • I din hand

Du har massor av mångsidiga, bekväma alternativ för att bära din telefon som är gjorda bara för löpare. Med dessa fantastiska lösningar behöver du aldrig oroa dig för att din telefon ska glida ur ditt svettiga grepp och spricka på betongen igen!

7 sätt att bära din telefon på en löprunda

I din ficka

Om du springer i ett par lösa atletiska shorts och stoppar telefonen i dina shortss överdimensionerade fickor, frestar du bara ödet. Förr eller senare sträcker du handen ner i shortsfickan för att gräva efter din telefon bara för att upptäcka att den är borta. Visst, du kan backa för att hitta var den ramlade ut, men det kommer inte att vara en vacker syn när du gör det. Telefonens skärm kommer nästan säkert att krossas.

Du kan säkert stoppa din telefon i fickorna, men du behöver underdelar som är designade för att göra det. För männen, dessa två-i-ett löparshorts på Amazon är en smart lösning. Dessa spandex-shorts (5 procent) och polyester (95 procent) finns i en mängd olika färger och har ett invändigt kompressionsfoder som stöder dina ben och transporterar bort fukt.

Ännu viktigare, åtminstone för dessa ändamål, är den inre fickan inbyggd i kompressionsfodret. Shortsen har även en bakficka med dragkedja, men den kan vara för liten för din telefon.

För kvinnorna gillar vi det här atletisk skort. En Amazons bästsäljare, skort är gjord av spandex (10 procent) och polyester (90 procent) med en spandex (5 procent) och polyester (95 procent) foder. Byxan har ett fukttransportsystem inuti och en subtil sidoficka under kjolen som även inkluderar ett hål för hörlurskabel.

I din sport-bh

Här är en till för damerna. Din sport-bh kan göra mer än att bara erbjuda stöd för dina atletiska ansträngningar. Du kan också använda bh:n för att hålla din telefon nära så att du kan springa handsfree.

De Ultrarolig sport-bh på Amazon är ett högt rankat val tillverkat av spandex (12 procent) och nylon (88 procent). Den absolut bästa delen är bakfickan, som kan förvara de flesta iPhone-modeller säkert. Du kan till och med välja bland en mängd roliga färger så att du har en sport-bh med ficka för alla dagar i veckan!

  Den bästa sammansättningen bågar under $200

De North Face Stow N Go BH är ett annat populärt val. Denna behå fästs med hak- och ögonstängningar på baksidan. Ett öppet foder på insidan av sport-bh:ns framsida låter dig gömma din telefon i sidled så att du bokstavligt talat kan hålla den nära bröstet. Vissa löpare gillar också att använda Stow N Go för att gömma snacks, vilket du säkert också kan göra!

Runt din midja

Var inte avundsjuka killar eftersom du inte kan bära din telefon på så många sätt som damerna kan. Att bära ett midjebälte på dina löpturer är lika bekvämt och gör din telefon mycket tillgänglig.

De Amphipod Profile-Lite High Five-K vattenflaska midjepack från REI kan vara gjorda främst för vattenflaskor, men sidofickan i neon, 6 tum gånger 4 tum, är anpassad för din smartphone, nycklar, små snacks, solglasögon och till och med ett kredit- eller betalkort, men förmodligen inte alla på samma gång tid. Vattenflaskans påse kan rymma 16 fluid ounces så att du kan se till att du håller dig hydrerad på dina löpturer. Du får till och med en Jett-Squeeze-flaska med ditt köp som har en egen självtätande ventil, en ergonomiskt utformad pip och en högflödesstil.

Midjeremmen har vävband genomgående och spännet släpper snabbt så att du kan ta av påsen med ett ögonblicks varsel. En AirFlow mesh-panel runt ryggen gör att midjeväskan inte gör dig ännu svettigare när du springer.

De FlipBelt har också vunnit mycket hyllningar. Den här produkten, tillgänglig på Amazon, är ett fanny pack-alternativ som kanske passar dig bättre än det föråldrade alternativet. FlipBelt har 3M reflekterande material och flera fickor. Sömlös och utan spännen kan du slänga ditt FlipBelt i tvättmaskinen med din löparutrustning efter att du svettats färdigt. FlipBelt finns också i en regnbåge av färger så att den kan matcha alla dina löparkläder.

I en racerväst

Använder du redan en tävlingsväst i din dagliga träning? Om inte, kanske du vill börja. Speciellt en viktväst kan hjälpa löpställningen så att du vaknar med färre ryggvärk. Du kanske till och med kan öka din hastighet med en racerväst.

  De bästa campingsängarna och varför du borde äga en

De Salomon ADV HYDRA-VÄST 4 on Amazon stängs via resår så att du snabbt och enkelt kan ta dig i västen och sedan ge dig ut på vägen för att springa. Tyget skaver inte och skaver mot din kropp. Den överdimensionerade frontfickan, även om den är avsedd för energigeléer, är också den perfekta platsen att förvara din telefon på.

Liksom Amphipod midjeväskan är denna Salomon raceväst också för återfuktning. Den rymmer två mjuka flaskor, vardera 17 uns eller 509 milliliter. Även om det är långt ifrån den billigaste produktrekommendationen på den här listan, är Salomon ADV HYDRA VEST 4 fortfarande värd att överväga av en mängd olika anledningar, telefonlagring är av största vikt på den listan.

Du kan också prova UltrAspire Momentum Race Väst om du letar efter ett alternativ. Denna unisexväst har håligt nät för fukttransport och en nylonbas med PU och silikonbeläggning för att öka dess hållbarhet. Designad för en lätt känsla, har UltrAspire framfickor för en vattenflaska eller flaska, snacks eller en telefon. En förvaringsficka i nät och vätskefickor kommer säkert också att vara användbara för dig.

Runt din arm

Här är ett mer klassiskt sätt att bära din smartphone runt armen. Visst, om du har en nyare modell av iPhone eller en av dess konkurrenter, kanske du vill titta på våra andra alternativ istället. Din telefon kommer att vara för tung för att hålla runt armen och kan tynga dig, anstränga dina muskler och trötta ut dig på dina löpturer.

Om du vill ha ett armbindel, gillar vi det Newppon 180-graders roterbart löpararmband på Amazon. Som namnet antyder kan du vrida den här telefonhållaren uppåt, nedåt eller i sidled för att passa hur du helst vill kontrollera din telefon när du tar en paus.

Kan användas på armar mellan 8 och 16 tum, själva bandet är tillverkat av silikon och konstläder. Silikongreppet på insidan av bandet håller det säkert där du ställer det även om du springer intensivt. Om din telefon är upp till 7,9 tum passar den på detta Newppon armband. Det inkluderar telefonmodeller som Nexus 5P, 6P eller OnePlus samt Samsung Galaxy S6, S7, S8, S9 och S9+. iPhone 5, 5s, 6, 6s, 7, 8+ och X är också kompatibla.

Ett elegant armband val är Nike Lean Running Band från Dick’s Sporting Goods. Detta band är tillverkat av termoplastisk polyuretan (11 procent), aluminiumlegering (13 procent), nylon (13 procent), polyester (25 procent) och neopren (38 procent). Den har en reflekterande Nike Swoosh för säkerhet samt justerbarhet och en stor telefonficka som Nike säger borde fungera för de flesta telefonmodeller. Armbandet kommer också i en mängd roliga färger och mönster.

  Jigga med flugspö: 5 strategier för att fånga mer fisk

I din hand

Sist men absolut inte minst rekommenderar vi att du håller telefonen i handen när du springer, men inte hur du tänker! En handhållen enhet kommer att förhindra den svettiga glidningen du är så orolig för.

De Gear Beast Sports handhållen löpfodral på Amazon är ett sådant handhållet alternativ att titta närmare på. Remmen som är inbyggd i påsen glider runt din hand och förblir säker. Med sin neoprenbas är fodralet bekvämt men ändå hållbart. Åh, och neoprenen är vattentät och svettsäker också, så oroa dig inte för att förstöra ditt fodral om du vill pressa dig själv till det yttersta på din nästa löptur.

Ett medföljande skärmskydd, som är 0,3 millimeter, förhindrar även svett från att eventuellt kortsluta din telefon. Du kan enkelt använda pekskärmskontroller även med skärmskyddet på plats på grund av hur tunt det är. Gear Beast kan passa många telefonmodeller, bland dem Galaxy (S6, S6 Edge och S7), iPhone (6, 6s, 7, 8 och X), eller vilken telefon som helst som är 5,75 tum gånger 3 tum utan fodral .

De Nathan handhållen vattenflaska och telefonfodral på Amazon är en annan lösning i denna riktning. Det här fodralet är visserligen större, men det är för att det fungerar som ett hydratiseringsalternativ såväl som för telefonförvaring.

Med 3M reflekterande material genomgående och dubbelväggig isolering kan din dryck förbli kallare längre med en hastighet av 20 procent. Pekskärmsfickan har en genomskinlig skyddsdel så att du kan svara på e-postmeddelanden och sms även om du är i parken eller stannar på löpspåret.

Du skulle hålla detta telefonfodral/vattenflaskhållare som du gör i Gear Beast, fästa det på handen och slå mot trottoaren. Smartphones upp till iPhone 8-storlek får plats i Nathan-fodralet.

Slutgiltiga tankar

Det är inte roligt att springa utan telefonen, som om du missar något viktigt? Att bära din telefon är enklare än någonsin med träningsutrustning som har integrerade fickor, telefonarmband eller bärväskor, sport-bh:ar och racervästar med många öppningar eller midjebälten. Nu kan du få det bästa av två världar, köra och hålla din telefon intakt och stänga!