7 platser till Zipline i södra Kalifornien

Passerar du genom SoCal och behöver en eftermiddagsaktivitet som inte är en turistfälla? Du kanske har bott i området hela ditt liv, men du vill förändra saker och ting. I båda scenarierna är ziplining den perfekta aktiviteten. Var i SoCal kan du åka ziplining?

Här är våra 7 favoritplatser för ziplining i södra Kalifornien:

  • Ziplines vid Pacific Crest
  • La Jolla Zip Zoom
  • Skull Canyon Ziplines
  • Actionturer
  • Margarita äventyr
  • Catalina Island Company
  • Vista Lago Adventure Park

Fortsätt läsa för mer information om var och en av dessa otroliga ziplining-lokaler i södra Kalifornien. Du kommer att lära dig om zipline-kurslängder, priser och vad din dag kommer att innebära.

Låt oss börja!

7 fantastiska platser i hela SoCal för en dag med ziplining

Ziplines vid Pacific Crest

Börjar vår lista är Ziplines vid Pacific Crest i det underskattade samhället Wrightwood. Den här delen av SoCal är omgiven av berg, och att dricka dem från toppen av en ziplinebana är ett av de bästa sätten att se området!

Du kan välja mellan fyra zipline-turer, Zipline Canopy Tour, Zipline Mountain View Tour, Ultimate All-Day Zipline Tour och Zipline Quest Tour.

Zipline Canopy Tour erbjuder nio zipliningbanor som är minst 300 fot höga. En bana är 1 500 fot lång för en mycket rolig och tillfredsställande åktur!

Du når hastigheter på upp till 55 miles per timme på dessa banor när sevärdheterna i Buford Canyon suddas ut runt dig. Vardagspriserna är $129 styck och helgpriserna är $139 styck.

Zipline Mountain View Tour har sex unika zipliningbanor, varav en är 1 100 fot lång! Dessa är högre banor med en bashöjd på 150 fot. Du kommer fortfarande att resa i 55 MPH. Vardagspriserna är $119 styck och helgkostnaderna är $129 per person.

Om du är intresserad av Ultimate All-Day Zipline Tour, är den endast tillgänglig på helgerna för $239 per person. Du får tillgång till Mountain View Zipline-turen med tre vandringar, två fritt fallande rappeller och sex zip-linjer.

Eftersom du säkert fick upp en aptit, följs den första omgången av ziplining upp av en picknicklunch bland träden. Avsluta din dag med Canopy Tour med tre vandringar, en himmeltrappa, två rappeller, två broar och nio zip-linjer!

Den sista banan är Zipline Quest Tour, som är den lägsta. Vardagar och helger kostar endast $94 per person. Du kan åka på fyra zipline-banor med hastigheter på 55 MPH!

Var och en av ovanstående turer erbjuder mer än ziplining, förresten. Ziplines på Pacific Crest har rappelling, vandring, klättring och kontrollerat fritt fall också!

  Hur snabbt flyger pilar från en sammansatt båge?

6014 Park Drive, Wrightwood, CA 92397 | 760-705-1003 | [email protected]

La Jolla Zip Zoom

Nästa är Pauma Valleys egen La Jolla Zip Zoom, som erbjuder zip-lining-upplevelser som varar en och en halv till två timmar. La Jolla Zip Zoom, som kallar sig ”den längsta zipline i sitt slag i södra Kalifornien”, har verkligen några stora skor att fylla!

Banorna är så korta som 300 fot och så långa som 2 700 fot, så oavsett om du är nybörjare eller en mer rutinerad zipline-åkare så finns det något för dig här. Hela tiden kommer du inte gå snabbare än 55 MPH, vilket bara är tillräckligt spännande men inte skrämmande.

Hela din turné går inte åt att rida, naturligtvis. Du kommer att få en orientering där du kommer att fyllas i om säkerhetsregler med mera.

Ta dig tid när du promenerar uppför zipline-banan och rider sedan ner, eftersom du kan njuta av sevärdheter som La Jolla Indian Reservation, Pauma Valley och Palomar Mountain.

La Jolla Zip Zoom är öppet hela året på vardagar från 08:00 till 16:30 dagligen. Ryttare måste vara 48 tum eller längre och väga 65 till 250 pund. Stängda skor krävs, och om ditt hår är långt måste du knyta tillbaka det. Ryttare som är under 18 år måste ha en vårdnadshavare eller förälder med sig.

Hur är det med prissättningen? La Jolla Zip Zoom debiterar $106,75 per ryttare före skatt. Om du är i en större grupp erbjuder de rabatter, så ta med några familjemedlemmar eller vänner och ring sedan idag!

22000 California 76, Pauma Valley, CA 92061 | 760-742-8754 | [email protected]

Skull Canyon Ziplines

Besöker du Corona-området? Missa då inte Skull Canyon Ziplinesen fantastisk möjlighet att ta in skyhöga vyer över Cleveland National Forest eller Corona Lake!

Du kan välja mellan fyra zipline-banor: Original Zipline Course, Extreme Zipline Course, Monster Zipline Course och Speed ​​Run Zipline Course.

Original Zipline Course är en tvåtimmarsutflykt för ryttare som väger 60 till 250 pund. Du kommer att vandra 10 minuter till de sex zipline-banorna, som inkluderar mer än 2 800 fot kabel totalt. Varje zipline är mer än 80 fot över marken. Priserna börjar på $85 per person.

För de spänningssökande är Extreme Zipline Course ett 2,5-timmars äventyr som lever upp till sitt namn!

Efter en 25-minuters vandring kommer du till de fem zipline-banorna. Varje bana är upphängd mer än 200 fot över marken, med totalt 6 100 fot ridbar kabel. Du kan till och med göra en fartlöpning sida vid sida! Kostnaden är 115 USD per gäst.

  Är en Polaris RZR Street laglig?

Monsterbanan är ett annat bra val för dem som lever en bra spänning.

Du kommer att vandra i nästan en timme som en del av detta tre timmar långa äventyr. Då är du fri att åka de sju unika zipline-banorna som ligger mer än 300 fot från marknivå. Du kan göra en fartlöpning sida vid sida om du vill. Den totala mängden kabel är mer än 9 100 fot. Monsterkursen kostar $160 styck.

Sedan är det Speed ​​Run Zipline Course, som är en kort 30-minuters vandring full av spänning från början till slut. Du kommer att åka 1 700 fot kabel med en annan person för endast $40!

När du är klar med ziplining har Skull Canyon Ziplines också ett skygym.

13540 Temescal Canyon Road, Corona, CA 92883 | 951-471-0999 | [email protected]

Actionturer

Big Bear Lake’s Actionturer är hemmet för de lämpligt namngivna Big Bear Lake Tours. Medan du är på din turné kan du delta i otaliga roliga utomhusaktiviteter som Segway-åkning, snöskor och ziplining.

Vi kommer att fokusera på zipline-komponenten i Action Tours tjänster, även om du bör kolla in de andra turerna också om de intresserar dig!

Zipline-turen varar totalt tre timmar. Ryttare i åldern åtta och uppåt kan delta, men de måste väga 65 till 250 pund.

Zipline-turen på Action Tours inkluderar en enda hängbro och nio olika zipline-banor. Topphastigheten på banorna är 35 MPH, så denna Action Tours är en fantastisk familjevänlig plats i SoCal.

Priserna för turen är $139 vardera, men i en grupp på 10 till 18 personer är kostnaderna $125,10 per ryttare.

Action Tours erbjuder två tilläggspaket. Zip & Sip-paketet för ryttare 21 år och äldre transporterar dig till lokala Barrel 33 efter att din zipline-tur är över. Där kan du njuta av sex vinprovningar från en mängd olika SoCal-vingårdar. Om du är mer av en ölmänniska kan du prova fyra hällar Cali hantverksöl. Detta tillägg kostar $23.

GoPro-uthyrningspaketet för $39,99 gör det enkelt att ta varaktiga bilder och videor av ditt ziplineäventyr från en unik utsiktsplats!

40957 Big Bear Boulevard, Big Bear Lake, CA 92315 | 909-866-0390 | [email protected]

Margarita äventyr

Du kommer att se SoCal på ett helt nytt sätt när du bokar en dag kl Margarita äventyr. Deras zipline-äventyr lovar fantastisk utsikt över berg, dalar och vingårdar när du rider över sex banor.

  Varför är fiske roligt och avkopplande?

Du börjar med Double Barrel, som är en zipline sida vid sida på en 2 800 fot lång kabel. Sedan åker du till Renegade, en 1 200 fot lång tur över Santa Lucia-bergen.

Den tredje ziplinebanan är Woodlander, ett ziplineäventyr i trädtopparna som hänger dig 600 fot över skogsgolvet. Det följs av Hilltopper, en 430-fots, höghastighetståg med zipline omgiven av SoCal-vingårdar.

Följ det med en tur nerför Archway, en ziplinebana som är 800 fot upp i luften. Ditt ziplineäventyr avslutas med Pinot Express, som är en bana med 1 800 fot fall som landar dig på PW Murphy Mining Company.

Young’uns kan zipline för $79 och vuxna $109 på vardagar. På helgerna är det $89 styck för barnen och $119 för vuxna.

22719 El Camino Real, Santa Margarita, CA 93453 | 805-438-3120

Catalina Adventure Company

De Catalina Adventure Company har ett hotell, restaurang, ö-spa och andra tjänster. Inbäddad bland all den lyxen är deras Zip Line Eco Tour, ett två timmar långt ziplineäventyr.

Du börjar din dag med ett säkerhetspass. Sedan kommer du att vara utrustad med all din utrustning och transporteras via shuttle till zipline, som ligger nära Descanso Beach Club. Du kommer att stiga 600 fot på zipline-banan.

På din tur ner kommer du att uppskatta den pittoreska kanjonen och havsutsikten, inklusive eukalyptusträd. Du kan välja mellan fem zipline-banor som en del av turen, som var och en når hastigheter på 35 MPH.

Ziplining på Catalina Adventure Company är tillgänglig året runt, men ryttare får inte väga mer än 240 pund. Zipline-äventyret kostar $119 per ryttare under vardagar och $129 på helger.

4 Park Plaza Suite 470, Irvine, CA 92614

Vista Lago Adventure Park

Den sista SoCal ziplining-platsen vi vill prata om är Vista Lago Adventure Park i Arroyo Grande nära Lopez Lake.

Vista Lago Adventure Park erbjuder långt ifrån bara ziplining, utan har ett fritt fallhopp som är 45 fot!

Du kan åka på fem zipline-banor. Två är mycket snabba och startar från Vista Lago Point, och de andra tre stiger mer än 1 800 fot men i en långsammare takt. Alla lovar minnen som varar livet ut.

Lopez Drive, Arroyo Grande, CA 93420 | 805-710-7970 | [email protected]vistalagoadventurepark.com

Slutgiltiga tankar

Södra Kalifornien är fullt av fantastiska zipliningplatser om du bara vet var du ska leta. Både invånare och resenärer bör ta sig tid att utforska alla sju ziplining-platserna som vi diskuterade idag, eftersom de har massor av kul!