7 perfekta slädeplatser i södra Kalifornien

Södra Kalifornien är inte bara hem för vackra stränder, utan har också fantastiska pulkaplatser. Om du bor i en av de många städerna i södra Kalifornien, finns möjligheten till pulkaåkning av god kvalitet inom nära räckhåll!

Att hitta den perfekta pulkaplatsen i södra Kalifornien är lättare än du kanske förväntar dig. Strax öster om kusten finns vackra bergskedjor och skogar som har gott om snö för pulka, tubing, skidåkning och snowboard.

Sju av de bästa platserna för släde

Här hittar du en lista med sju perfekta platser att njuta av en dag med pulkaaktiviteter som kommer att få dig och din familj att flina från öra till öra.

1. Mt. Baldy Snow Tubing Park

Först på listan är Mt Baldy Snow Tubing Park som ligger i gränserna mellan Los Angeles och San Bernardino län. Denna park ligger bara 2 timmar från LA och 3 timmar från San Diego.

Denna park erbjuder orörda nedfarter som lätt kan nås med hjälp av deras Sugar Pine stollift. Mt. Baldy gör din tubingupplevelse enkel och stressfri eftersom du kan köpa biljetter online i förväg och åka pulka på en kulle på mindre än en timme.

Biljettpriserna ligger mellan 40 och 50 USD och parkens öppettider är 8:30–16. Mt Baldy erbjuder så mycket som 70 % rabatter till dem som köper biljetter online och före sin planerade resa.

Förutom underbar pulka, erbjuder Mount Baldy också 4 000 tunnland skid- och snowboardåkning. Om du tröttnar på pulka är det alltid ett alternativ.

Om du är intresserad av den här platsen (och vem skulle inte vara det) kan du få mer information om deras hemsida.

2. North Pole Tubing Park vid Mountain High

North Pole Tubing Park (officiellt känd som Yeti’s Snow Park) erbjuder också underbara tubing- och pulkakullar. Det ligger strax nordväst om Wrightwood vilket gör det cirka 2 timmars bilresa från LA och 3 timmars bilresa från San Diego.

Yeti’s Snow Park debiterar $30 för en tvåtimmars slangsession som inkluderar hyra av tuber i det priset. Utöver det tillkommer en parkeringsavgift på 20 USD som tas ut när du går in i parken. Denna park är öppen från 8:30 till 16:30.

  Hur mycket väger en jetski? Med 46 verkliga exempel

Du kan inte köpa biljetter i förväg så det är bäst att gå upp till backen tidigt på dagen.

Det är också bara öppet under vintersäsongen.

Det finns massor av andra saker att göra där uppe förutom slangen också. Det är en mycket vacker plats och perfekt för barn.

Ett förslag skulle vara att besöka parkens hemsida innan du åker dit. Yeti’s Snow Park’s hemsida erbjuder detaljerad väderinformation, snörapporter och webbkameror. Detta är oerhört användbart när du förbereder dig för ett pulkaäventyr.

3. Snow Drift Tubing Park

Snow Drift Tubing Park ligger i de vackra bergen i Angeles National Forest och strax väster om Big Bear Lake. Snow Drift är södra Kaliforniens största och äldsta park. Det är i Green Valley Lake, CA.

De erbjuder inte bara mycket terräng att pulka på, utan erbjuder även specialdesignade badkar med magremmar och handtag för att garantera största möjliga säkerhet och komfort vid pulka.

Slangbackarna är organiserade av pulkans erfarenhet (nybörjare, medel och avancerad).

Denna speciella park debiteras per timme med priser på $17 per person. Utöver det kommer barn 36 tum eller under gratis in. Precis som North Pole Tubing Park tar Snow Drift ut en parkeringsavgift på 6 USD vid inträde.

Så du har några små som är ute efter att tuba för första gången, den här parken är ett utmärkt ställe att ta dem.

Deras öppettider är 10.00 – 16.00 hela veckan och 9.00 till 17.00 på lördagar, söndagar och helgdagar. Det kan bli lite trångt på helgerna.

En viktig anmärkning att göra är att den här parken bara accepterar kontanter men även tillhandahåller bankomater om det behövs.

4. Alpin rutschkana vid Magic Mountain

Om du vill ta det upp ett snäpp, överväg att besöka Alpine Slide på Magic Mountain. Denna park ligger i Bear Lake-området och är på året runt.

The Alpine Slide at Magic Mountain är det enda stället i södra Kalifornien som erbjuder en autentisk bobupplevelse.

  Behöver klätterkarbinhakar rengöras?

Som sagt, den här upplevelsen skiljer sig mycket från den vanliga pulkaupplevelsen, eftersom du kommer att susa förbi på en bobbana i supersnabba hastigheter.

Alpine Slide är öppen både på sommaren och vintern. Ryttare åker nerför en backe i en kvarts mil lång cementbana och kan styra hastigheten de vill åka.

Förutom den alpina rutschkanan erbjuder parken också många andra aktiviteter som golf, gokart och vattenrutschbanor.

Priserna för Alpine Slide är i genomsnitt runt 6,00 USD per ryttare. Alla ryttare måste vara minst 36 tum långa. Drifttiderna varierar beroende på säsong men är normalt 10.00 till runt 17.00 eller 18.00. För att få en mer detaljerad lista, besök parkens hemsida.

5. Palm Springs Aeriel Tramway

Palm Springs Ariel Tramway slädeupplevelse kommer att vara en av de mest unika pulkaupplevelser du någonsin kommer att ha. För att nå pulkakullarna måste man åka en Ariel Tram-bil upp till toppen av berget!

Spårvagnen i sig ligger strax utanför Palm Springs och går till en höjd 8 516 fot. Resan upp till toppen tar cirka tio minuter men erbjuder stora möjligheter för sightseeing och fotografering.

Pulkbackarna ligger högst upp och erbjuder inte pulkauthyrning. Det rekommenderas att man tar med sig sin egen släde om man vill njuta av snön på toppen.

Spårvägsbiljettpriser i genomsnitt cirka 25 USD per person och pulka är gratis vid ankomsten till toppen.

Se till att du packar de bästa kälkarna och tuberna om du vill njuta av denna tur. Det är verkligen oförglömligt.

Om du besöker Palm Springs Aeriel Tramway hemsidakan du se väderkameran och köpa biljetter i förväg.

6. Pittsford Park

Pittsford Park ligger i Lake Forest California som ligger mellan San Diego och LA. Det är bara cirka 12 miles sydost om Irvine.

Denna pulkaplats erbjuder en mycket unik pulkaupplevelse som ligger nära hemmet. Varje år håller staden Lake Forest ett evenemang som heter SnowFest som erbjuder pulka- och snöaktiviteter.

SnowFest hålls i Pittsford park och erbjuder endast en liten pulkabacke.

Festivalen är bara en endagsgrej som är bra för små barn. Den hålls vanligtvis i januari och erbjuder normalt tre sessioner som du kan köpa biljetter till.

  Kan husbilar tälta över natten på Cabela's?

Själva backen är blockerad och sektionerad för pulka och det underhåll som görs på backen ser till att den förblir hal och pulkabar för alla som kommer.

Biljettpriserna kostar 7 USD per pulka. Biljetter kan endast köpas kontant när du kommer.

Innan du anger några planer, se till att kolla webbplatsen för exakta pulkatider och biljetter.

7. Snow Day Los Angeles

För dem som är från LA och vill få pulkaupplevelsen utan att lämna staden, leta inte längre än Snow Day Los Angeles. Denna park med vintertema erbjuder mer än 10 00 kvadratmeter snöslang.

Läget bara 5 minuter från centrala LA Allt är trevligt inrett och kommer säkerligen att bli en viskning.

De olika rörbanorna varierar i svårighetsgrad och är byggda direkt på gigantiska kullar med hjälp av PowerPak-syntetmaterial.

Priserna är $12 till $45 för vuxna och $8 till $15 för barn. Detta kan tyckas dyrt men snöresurser kan vara lite knappa i området och det är massor av roligt.

Andra alternativ

Det finns några andra platser eller lösningar där ute om du bor i den södra regionen Cali förutom några av dessa fantastiska platser på vår lista.

Hitta din egen kulle

Inget är roligare än att gå ut i skogen och skapa dina egna pulkaleder. Nyckeln är att hitta områden som har mycket snö att arbeta med.

Detta är överraskande nog inte så svårt i södra Kalifornien. En stor del av sydöstra Kalifornien är helt bergigt och ger bra förutsättningar för vinterpulka.

Du kan också använda stora påsar med is på en gräsbevuxen kulle att pulka ner på.

Palomar State Park i Los Padres National Forest

Palomar State Park och Los Padres National Forest erbjuder tunnland spår för längdskidåkning och innehåller även många snötäckta kullar som är perfekta för pulka.

Mount Pinos

Utöver det erbjuder Mount Pinos också i Los Padres National Forest suveräna förutsättningar för pulkaåkning. Var beredd att betala för ett endagspass för att komma in i parken.