25 fantastiska sparsamma campingidéer (spara pengar och tid)

Vill du ge dig ut på ett stort äventyr, men bara ha en liten budget? Inga problem! Camping behöver inte vara dyrt eller stressigt. Allt du behöver är en fantasi och dollarbutiken!

Idag ska vi hjälpa dig att spara pengar, utrymme och tid så att du kan fokusera på att skapa minnen i många år framöver.

Så vad är 25 sparsamma campingidéer? Detta är vad vi kommer att täcka.

Här är de 25 idéerna vi kommer att täcka.

 1. Köp begagnade saker eller låna dem av en vän.

 2. Ta med återanvändbara föremål.

 3. Välj en i närheten campingplatser eller slå läger på din bakgård

 4. Hitta gratis campingaktiviteter

 5. Ta med egen kul!

 6. Planera måltider i förväg.

 7. Först, hitta dina förpackningar i dollarbutiken.

 8. Pressa några av dina toalettartiklar i bärbara flaskor.

 9. Packa grundläggande första hjälpen-förråd i en gammal medicinflaska eller burk!

 10. Köp vattentäta tändstickor.

 11. Tejp är praktiskt för nästan alla hinder du stöter på när du campar.

 12. Gör det bekvämare att sova med lite vaddering på golvet i ditt tält.

 13. Lägg tandkräm i engångspaket!

 14. Camping med en grupp.

 15. Ta med en kylbox och ställ den i skuggan

 16. Ta med saker du redan har.

 17. En av de mest användbara sakerna du kan ha med dig är en fin, stor ryggsäck med massor av fickor.

 18. Ta med lite salvia och släng den på lägerelden. Det håller insekter borta.

 19. Ta med ett segel

 20. Ta med egen madrass eller luftmadrass istället för sovsäck!

 21. Solar laddare.

 22. Några billiga och enkla matidéer

 23. Bestäm noga vad som är värt att spendera.

 24. Gör dina egna minnessaker.

 25. Men vänta, det finns mer!

Fortsätt läsa för att få alla detaljer för vart och ett av dessa tips.

1. Köp begagnade saker eller låna av en vän.

Ny campingutrustning är ofta dyr, och om du inte planerar att campa regelbundet, vad är poängen med att spendera mycket pengar för att ditt tält ska samla damm i ditt garage? Du kan ha lika roligt att köpa skonsamt begagnade prylar!

Du kan hitta tält, sovsäckar, etc. av god kvalitet på Craigslist, lokala utomhusförsäljningar eller en webbplats som är särskilt namngiven för detta ändamål Handel med utrustning!

Om din budget är ännu snävare eller din resa är en engångsföreteelse, be om att få låna utrustning av en friluftsvän.

Se till att du behandlar den rätt och lämna tillbaka den när du är klar. Om du bestämmer dig för att campa igen i framtiden är jag säker på att dina vänner gärna kommer att låna dig utrustningen igen!

2. Ta med återanvändbara föremål.

Att köpa engångsartiklar som papperstallrikar, plastbestick och engångsvattenflaskor är både dyrare och sämre för miljön. Att investera i bärbar och hållbar servis och en bra återanvändbar flaska kommer att spara mycket pengar i längden!

Checkar ut den här campingtallrikset, och välj en rejäl vattenflaska från denna rankad lista från mashable!

3. Välj en närliggande campingplats eller slå läger i din egen bakgård.

Om du är fast besluten att åka över landet, är det ditt val. Men om du väljer en plats i närheten behöver du inte betala ut hundratals dollar enbart i bensin.

Skulle du hellre vara närmare hemmet med mer disponibel inkomst för nödsituationer och roliga aktiviteter, eller är du pank och långt ifrån bekant territorium? Självklart kan du även campa på din egen tomt!

Självklart åker man faktiskt inte till nya länder, men glömmer man något så är det bara att springa in! Badrummen är också rena. Ingen väntan, inget krångel, ingen packning.

4. Leta efter gratisaktiviteter i tid!

Det är möjligt att ha kul på en budget. Aktiviteter hålls på vissa platser och områdena omkring dig kommer sannolikt att ha parker, lekplatser, simbassänger etc.

Vandringsleder är också trevliga; du får ett gratis träningspass och frisk luft på samma gång. Du hittar det inte på ditt lokala gym.

Du kommer inte att bli stirrad på och bedömd av den där löpbandsgalningen bredvid dig heller! Jag vet inte hur det är med dig, men jag ser det som en stor bonus. Jag menar, om du inte råkar vara den personen. Döm då inte de andra vandrare för hårt!

  Betraktas en sprinterbuss som en husbil?

5. Ta med egen kul!

Om du har brädspel, en frisbee eller krita kan du spela med hela gruppen! Du kan hitta någon av varorna ovan i en dollarbutik nära dig.

Om du vill hitta på dina egna spel, prova att sätta ihop en asätare med små priser till vinnarna.

Men egentligen är krita inte bara för barn. Du skulle bli förvånad över hur roligt det är att spela hopscotch som vuxen. Varsågod och låt ditt inre barn komma ut för att leka!

6. Planera måltider i förväg.

Att laga mat över en lägereld kan vara väldigt enkelt! Allt du behöver göra är att vara förberedd. När du tar med dina ingredienser och planerar måltider är det mindre troligt att du lämnar lägret och spenderar pengar på snabbmat.

Spara det till hemresan! Om du tror att du börjar bli hungrig innan måltider, ta med dig några lagringsstabila snacks.

Jag skulle rekommendera att ta med små paket med snacks för privatpersoner snarare än gigantiska baljor. Den är mer praktisk och mycket mer bärbar! Vi kommer att dyka djupare in i några måltidsidéer senare, så håll utkik.

7. Hitta först dina förpackningar i dollarbutiken.

Vi tenderar att tro att prisvärda produkter alltid är av dålig kvalitet. Det är bara inte sant. Ja, vissa av produkterna är ganska skissartade och bör förmodligen skippas, men folk förbiser på allvar de fantastiska produkterna som fungerar lika bra som deras varumärkesmotsvarigheter.

Men vilka listobjekt är säkra? Kontrollera alltid etiketter för ingredienser du kan vara allergisk mot, men flera är bra för den genomsnittlige personen!

Solskyddsmedel, aloe vera gel och votivljus finns ofta för några dollar billigare i lågprisbutiker. Om du har ett dollarträd nära dig, kolla in det!

Allt är en dollar; Ja verkligen. Om du inte har något liknande i ditt område, gå bara till närmaste stormarknad och köp det generiska butiksmärket istället för stora namn som Banana Boat eller Coppertone.

8. Pressa några av dina toalettartiklar i bärbara flaskor.

Du kommer att spara utrymme i din resväska, och om du gillar miniatyrversioner som jag, kommer du att tycka att det är bara bedårande! Märk dessa barn så att du inte blandar ihop din kroppstvätt och schampo; du är redo att gå!

Dessa kan hittas i de flesta dollarbutiker och din lokala WalMart eller Target. Flaskorna kostar vanligtvis mindre än en dollar, och vissa innehåller redan produkten.

Jag rekommenderar att du tar ett minitorrschampo för de för varma dagar då det verkar meningslöst att tvätta håret eftersom du bara kommer att bli smutsig igen innan du lägger dig.

9. Packa grundläggande första hjälpen-förråd i en gammal medicinflaska eller burk!

Altoids-behållare anses generellt vara de bästa för jobbet. Dina bandage, mini-Neosporin och desinfektionsservetter är säkra.

Vattentäta bandage kan vara det bästa alternativet om du campar nära en vattenmassa. Du vill inte ta slut för snabbt! Se bara till att du alltid har din utrustning med dig.

Nu har du plats för de extra underkläderna du behöver packa. Du vet, ifall du åt en dålig varmkorv eller något.

10. Köp vattentäta tändstickor.

De är inte dyra, och du minskar chansen att förstöra dem eftersom du fastnade i regnet. För extra skydd, förslut dem i en liten, lufttät behållare. Du kan slå sandpapper på locket för att enkelt slå. Köp en låda med tio Amazon för mindre än $6!

11. Tejp är praktiskt för nästan alla hinder du stöter på när du campar.

Möjligheterna är verkligen nästan oändliga; det fanns ett helt avsnitt av Mythbusters kvar! Du kan till och med bygga en flotte med den om du är så desperat.

Se avsnittet för fler idéer. Har ditt tält ett hål? Tejpa fast det med tejp. Har du krossat din stekpinne? silvertejp. Se bara till att du inte håller din lappade sticka för nära elden eller låt tejpen rulla ut i värmen. Limmet tenderar att bli klibbigt efter ett tag.

  Vandring och lycka: Vetenskapen avslöjar hemligheten | Ångest, depression, stress

12. Gör det bekvämare att sova med lite vaddering på golvet i ditt tält.

En sovsäck kan bara göra så mycket. Kommer du ihåg de där små skumblocken som utgjorde ett pussel när de sattes ihop för barn? Om du inte kommer ihåg, här är en bild och en plats att köpa den. Sätt ihop dem och lägg ner dem; voila! Det har blivit mycket lättare att sova.

13. Lägg tandkräm i engångspaket!

Ta enkla sugrör, skär dem i bitar, stäng ena änden med en låga och lägg in tandkrämen. När du är klar, stäng den andra änden.

Nu behöver du inte oroa dig för att den klibbiga röran hamnar överallt eller tappar locket. Återigen, det är en stor platssparare.

Ta med en liten sax för att klippa upp änden igen. Jag föreställer mig att klämma på själva halmen skulle leda till katastrof.

14. Campa med en grupp.

Ju fler vänner och familj du tar med, desto billigare blir resan. Istället för att bära allt själv kan ni dela upp entréavgiften till campingen mellan er.

Du kan spara ännu mer om ni kan samåka! Skicka den här listan och jag är säker på att de kommer att packa lättare. Problemet löst!

15. Ta med en kylbox och ställ den i skuggan

Kanske under en presenning eller lusthus. Det är fördelaktigt att hålla den borta från solen eftersom isen inte kommer att smälta lika snabbt.

Vem vill ha varm läsk? Inte jag. En varm kylare kan också vara farlig om du har med dig färskvaror att tugga på.

Bortskämda eller ruttna föremål är slöseri med pengar och dyrbara svalare fastigheter.

16. Ta med saker du redan har.

Varför köpa något om du redan har en bra version hemma? Du behöver ingen snygg handduk om du redan har dem i din garderob.

Jag vet att du vill ha den där avancerade kylaren du såg online, men den från garaget fungerar lika bra. När allt kommer omkring är du här för att spara så mycket pengar som möjligt.

Köp bara saker om det kan spara pengar och utrymme eller om föremålen är hållbara. Inspektera allt innan du lämnar och se till att alla föremål är i fungerande skick.

Du vill inte ta en sovsäck med hål i; vad skulle det göra?

17. En av de mest användbara sakerna du kan ha med dig är en fin, stor ryggsäck med massor av fickor.

När du går på vandring eller flyr från baslägret ett tag vill du inte ha allt du behöver i famnen. Mobil lagring är ett måste. ”Vad ska jag ha i min ryggsäck?” du frågar.

Jag är glad att du frågade. Solkräm, handdukar, vatten, mobila enheter, laddare, snacks, första hjälpen-kit och extra skor skadar aldrig! Allt annat är helt upp till dina behov och vart du är på väg.

18. Ta med lite salvia och släng den på lägerelden.

Det håller insekter borta och det luktar ganska gott! (Det håller också spökena borta, om man tror på sånt.) Undrar du var man kan få tag i lite salvia, förutom närmaste ockulta butik?

Tydligen kan du köpa det på Amazon, av alla saker! Stormarknader har det, naturligtvis, men det kommer vanligtvis att malas till damm.

Om du är händig kan du också göra ditt eget insektsmedel med pepparmyntsolja och vatten. Buggar hatar sånt, men det luktar precis som jul. Ah, uppfriskande!

19. Ta med segel

När det regnar är allt ditt virke värdelöst. Använd en presenning för att hålla ditt trä torrt. Däremot kan presenningar vara användbara till mer än bara det.

Du kan sträcka ett skydd mot ett träd för en skuggig plats att sitta på under dagen.

Gör din egen slip och glid genom att lägga den på golvet och hälla lite diskmedel och vatten över den! Om inte annat kan en presenning ge en torr plats att ligga ner på natten medan du tittar på stjärnan. Den suger inte heller upp lera eller vatten som en filt skulle göra!

  Vilken är den billigaste husbilen i klass B?

20. Ta med egen madrass eller luftmadrass istället för sovsäck!

Det är runt omkring; om du har utrymme att packa det, varför inte? Du har redan sparat så mycket utrymme med de andra lifehacksen! Kom dock ihåg att luftmadrasser är tyngre och kräver en pump för att fungera.

Om du inte känner för att ta itu med besväret är en vanlig vardagsmadrass ett bättre alternativ. En annan cool glampingidé är att ta med din mysigaste, bekvämaste filt hemifrån. Personligen tycker jag om fleecekast.

21. Solladdare.

Solladdare är alltid ett bra alternativ, och de är vanligtvis ganska överkomliga! Du behöver inte spendera mycket pengar på batterier.

Du kan också ladda en elektrisk laddare innan du lämnar hemmet och använda den sparsamt.

När det gäller musik kan du köpa en billig högtalare eller bara ta med en batteridriven radio!

Du vet, de riktigt gamla som barn inte känner till nuförtiden. Du behöver inte offra din teknik!

22. Några billiga och enkla matidéer

kött ryckigt: förpackningar av dessa kan vanligtvis hittas i stormarknader och närbutiker nära dig; vissa är relativt billiga!

blandade nötter: nötter är en bra proteinkälla och ger dig den energi du behöver för att ta dig igenom dagen.

Müslibarer: dessa finns i en mängd olika smaker och säljs i de flesta stormarknader.

varmkorv: detta är en av baserna i campingmat, prisvärd och lätt att göra; spetsa den bara med en pinne och stek den över elden.

s’mores: ännu en gammal campingfavorit; tre ingredienser, snabba att göra och den perfekta efterrätten!

23. Bestäm noga vad som är värt att spendera.

Vilka är dina specifika behov? Du kanske campar i ett kallare klimat. Då ska du inte snåla med en bra jacka, ett vindtätt tält eller en tjockare sovsäck.

Du kan vara en smart shopper utan att glömma dina största behov. Istället för en trasig gammal rock, köp en ny och sänk budgeten för extra lyx som exklusiva hängmattor och gräsmatta stolar.

Om du planerar att vandra, skaffa ett par rejäla vandringskängor och köp en billigare ryggsäck. Du ser? Korrekt budgetering är inte så svårt om du planerar i förväg vad du verkligen behöver för att vara i nytt skick.

24. Gör dina egna minnessaker.

Var du än campar kan du bli frestad att ta med dig något hem för att fira din resa.

Varför köpa något när man kan göra det själv? Gör pressningar och tryck av blommor eller löv, gör din egen rockmössa med några googly ögon och en markör, eller ta med en billig engångskamera för att framkalla senare och lägga i ett album.

Att budgetera för dyra magneter är dumt om det inte råkar vara din familjetradition. Som jag sa tidigare, budgetera klokt och fundera på om du verkligen behöver det eller inte.

25. Men vänta, det finns mer!

Det är småsaker som man vanligtvis inte tänker på när man packar.

Vad gör du när dina kläder blir blöta? Enkel! Häng en klädstreck med lite snöre och klädnypor.

Vad händer om det inte finns någon mobil mottagning? Walkie talkies! Det finns en anledning till att de har funnits så länge – de är pålitliga!

Buntband är det näst bästa med tejp. Du kan använda dem till nästan allt du behöver för att passa ihop.

Enda nackdelen är att de är så svåra att bryta. Ta med sax!

Andra eldstartare för lägereldar som du kan hitta runt huset inkluderar ludd, tidning, kartong och vax

Relaterade artiklar

30 billiga glampingtillbehör (billiga lyxcampingtillbehör)

Glamping på en budget

Använda en presenning för camping (17 måste-känna hack)

35 hacks för att göra camping lättare