13 perfekta pulkaplatser nära Big Bear

När folk tänker på södra Kalifornien tänker de på palmer och stranden, men många kommer att bli förvånade över att upptäcka att Kalifornien erbjuder många möjligheter att åka pulka. Bergen som omger Big Bear är perfekta för pulka. Det finns många olika alternativ att välja mellan om du letar efter en rolig dag med pulka.

Innan vi börjar ville jag påminna er om några saker. Parkering nära Big Bear har blivit ganska trångt den senaste tiden. Parkera endast på anvisade parkeringsplatser. Med alla bilar parkerade olagligt har till och med Emergency Response haft problem med att nå rätt plats för ett samtal på ett säkert sätt.

Kom ihåg att rensa soporna och trasiga slädar. Många pulkaplatser runt om i USA har stängts på grund av överblivna slädar och skräp från besökare. På grund av detta kommer jag att hålla en städtävling som du kan hitta på den här sidan här. Vinnaren av slutförandet kommer att vinna $25 till Dicks Dporting Goods.

1. Big Bear Snow Play

Plats

42825 Big Bear Boulevard Big Bear Lake, CA

Ligger strax väster om Big Bear Village. Det är utanför Hwy 18 när du ska mot Big Bear Lake.

Timmar

Öppet dagligen från 10:00 till 16:00 (Night Tubing 17:00 till 21:00)

Kosta

$35 per person och $20 för barn 36″ till 42″ i höjd.

Fler detaljer

Big Bear Snow Play var en gång en skidbacke som heter Rebel Ridge. Den omvandlades senare till den tubingbacke i världsklass som den är idag.

Du och din familj kommer att flina från öra till öra när de zoomar ner varje åk i fantastiskt tempo. Den här parken erbjuder några av de längsta slangarna i södra Kalifornien.

En av de bästa delarna med denna slangpark är att du inte ens behöver oroa dig för att gå tillbaka uppför backen. Allt du behöver göra när du kommer till botten är att åka den täckta ”magiska mattliften” tillbaka upp till toppen av kullen.

Big Bear Snow Plays hemlighet för att ha en fantastisk tid på tubing är deras snö. De använder inte bara den naturliga snön som faller, utan de gör också sin egen. Detta säkerställer att du har mycket snö att glida ner när du besöker!

Jag rekommenderar starkt att du provar nattpulka eller ”nattglödslang” som de kallar det. Det är en oförglömlig upplevelse!

Hela parken är upplyst med rött, blått, grönt och svart ljus som skapar en vacker färgvisning när du glider nerför kullarna.

Denna park erbjuder också en 1 980 kvadratfot baslodge som är utrustad med toaletter och en snackbar. Detta ger ett perfekt tillfälle att värma upp medan du dricker en varm choklad eller äter någon av de olika matvarorna de erbjuder.

Förutom pulka erbjuder Big Bear Snow Play GoKarting under sommarmånaderna. Barnen kommer att njuta av att tävla med varandra i hastigheter på 30 mph.

2. Alpin rutschkana vid Magic Mountain

Plats

800 Wildrose Lane Big Bear Lake, CA

Denna pulkaplats ligger väster om Big Bear Village, längs Hwy 18. Den ligger precis vid Big Bear Lake.

Timmar

Tiderna varierar beroende på säsong. Vintertid är måndag till fredag ​​10.00 till 16.00 och lördag och söndag 10.00 till skymning.

  Hur långt kan en sammansatt båge skjuta?

Kosta

En enkel åktur på den alpina rutschkanan är $6 och en tur med 5 böcker är $25. Mer information finns på deras hemsida.

Fler detaljer

Alpine Slide at Magic Mountain är det mest unika alternativet för pulka på den här listan. Istället för att åka slang eller pulka nerför en snötäckt backe, kommer du att åka nerför ett betongspår på en specialdesignad släde som låter dig styra och kontrollera din hastighet.

Detta är den enda autentiska bobupplevelsen i södra Kalifornien och kommer att få dig att vilja åka tillbaka gång på gång.

Vid ankomsten tar du en naturskön stolliftstur till toppen av berget. På denna åktur kommer du att bli nedsänkt i skönheten som Big Bear har att erbjuda och kan till och med få en god glimt av sjön.

Väl uppe på toppen av backen får du din individuella släde som är utrustad med en teflonlöpare och kulbjörnshjul. Nästa steg är att hoppa på släden och njuta av den spännande åkturen.

Alpine Slide är öppen året runt. Många andra sommaraktiviteter finns också på denna plats. Det finns alternativ som GoKarting, 18-håls minigolf och en dubbel vattenrutschkana.

Utöver det finns också en ny attraktion som kallas den svävande örnen. Den skyhöga örnen kommer att ge dig känslan av att flyga när du slungas genom området med hastigheter på 48 km/h.

3. Aspen Glen picknickområde

Plats

40105 Mill Creek road Big Bear Lake CA

Detta picknick- och pulkaområde ligger i staden Big Bear Lake bara 10-15 minuter från Big Bear Village.

Kosta

Denna pulkaplats ligger i en nationalpark, därför krävs att du köper ett äventyrskort för $5 (dagskort) eller $30 (årskort).

Fler detaljer

Detta vackra picknickområde erbjuder massor av pulkakullar att välja mellan. Många av kullarna är mjuka sluttningar med massor av rum, vilket gör detta till en idealisk plats för familjer med mindre barn.

Aspen Glen är också ett underbart område att bygga en snögubbe, göra snöänglar eller starta en snöbollskamp.

Det kan dock bli ganska trångt. Det rekommenderas att du kommer dit före klockan 10 eller nära damm om du vill undvika folkmassorna.

När du är klar med pulka kan du koppla av i picknickområdet, som inkluderar en grillstation och en ouppvärmd groptoalett.

Naturen på denna pulkaplats är hisnande. Att ta pulkabilder på familjen är ett måste!

4. Grizzly Ridge Tubing Park vid Snow Summit

Plats

880 Summit Blvd. Big Bear Lake, CA

I staden Big Bear Lake precis på vägen från Bear Mountain Ski Resort.

Timmar

Varje dag från 10:00 till 17:00 (sista biljetten säljs 15:30)

Kosta

Parkering är gratis. Priserna varierar från $25 till $35 för en 1,5-timmars session. Priserna varierar beroende på ålder och veckodag. Mer info finns på deras hemsida.

Fler detaljer

Grizzly Ridge Tubing Park på Snow Summit är ett bra ställe för alla åldrar. Detta är de ställe att gå om du vill hoppa över köerna vid skidorten.

Denna plats erbjuder tre fantastiska slangbanor som prepareras dagligen. Du kommer att skrika av glädje när du drar ner för kullarna med de höghastighets- och tunga rören som erbjuds i parken.

  De genomsnittliga kostnaderna för att åka parasailing

Många tycker om den här parken eftersom den är mindre trångt och den erbjuder en lång och trevlig resa. Dessutom behöver du inte ens gå tillbaka uppför backen. Du kan bara ta den rörliga mattlyften tillbaka upp till toppen.

5. Gray’s Peak Trailhead

Plats

Grays Peak Trail, Fawnskin, CA

Beläget på motsatt sida av sjön mellan dammen och staden Fawnskin.

Kosta

Fri.

Fler detaljer

Om du letar efter ett bra ställe att ta familjens pulka gratis nära Big Bear, är det här platsen. Dess mjuka sluttningar ger gott om plats för familjen och är inte för branta eller för platt för barnen.

I slutet av en lång dag med pulka kan du koppla av på deras picknickområde medan du njuter av utsikten över sjön och det omgivande området.

Denna plats erbjuder också toaletter av god kvalitet, vandringsleder och är perfekt för andra snöaktiviteter.

6. Cougar Crest Trail

Plats

Cougar Crest Trail, Big Bear, CA 92314

Norr om sjön utanför Hwy 38 på höger sida av vägen.

Kosta

Fri.

Fler detaljer

Cougar Crest Trail erbjuder några fantastiska pulkakullar. Det är ett bra alternativ om du också letar efter en mindre trång pulkaupplevelse.

Parkering kan vara svårt att få tag på, men när du hittar en plats gör områdets skönhet och de stora pulkakullarna det värt det.

Notera: Snön på denna plats tenderar att smälta snabbare än andra. Det rekommenderas att du köper en skumsläde istället för en plast. Vara på utkik för exponerade stenar.

7. Barton Flats Snow Play Area

Plats

Beläget utanför Hwy 38 från Redlands via Jenks Lake Road West.

Kosta

Denna plats kräver ett äventyrskort som kan köpas för $5.

Fler detaljer

Detta är en annan plats värd att kolla in. Den är bra för pulka och andra snölekaktiviteter.

Barton Flats Snow Play Area ligger i ett National Forest-område. Det finns inte massor av stora kullar på denna plats. Så det är bra för små barn som ännu inte är redo för stora kullar.

8. Green Valley Lake Secret Sledding Hill

Plats

Vid Green Valley Lake bara 28 miles väster om Big Bear.

Kosta

Fri.

Fler detaljer

Green Valley Lake Sledding Hill är en mycket unik plats att åka pulka på. Anledningen till att den är så unik beror på dess historia. Kälkbacken brukade vara en skidort som överfördes från ägare till ägare tills den slutligen lades ner 2008.

Den före detta skidorten är nu en perfekt plats för pulkaåkning. De gamla skidbackarna ger en perfekt sluttande tur utan att behöva oroa sig för att slå i ett träd eller stora stenar.

Denna plats är absolut värd att kolla in. Du kan hitta mer information om hur du tar dig dit på en webbplats som heter Utforska.

9. Boulder Bay Park

Plats

39148 California 18, Big Bear Lake, CA

Kosta

Fri.

Fler detaljer

Boulder Bay Park är ett bra område för fiske, men på vintern kan det också vara ett utmärkt läge för pulka. Det är inte ovanligt att se människor åka pulka nerför de olika kullarna som ligger i området.

  Är parasailing roligt? Vad du ska ta med för att göra det bättre

Landskapet i detta är är fantastiskt och ger en naturupplevelse.

10. Rim of the World Snow Play Area

Plats

26577 CA-18, Rimforest, CA

Kosta

5 USD äventyrskort krävs.

Fler detaljer

Rim of the World är inte bara ett bra ställe att åka pulka på utan det är också bra för att leka i snön. Du kan också bygga en snögubbe och göra snöänglar i detta lilla snöområde.

Beläget i San Bernardino-bergen kan denna pulkaplats ta emot en hel del snö, vilket är perfekt för tubing och pulka.

Det blir lite tung användning under helgerna så det är bäst att gå på vardagar under dess öppna säsong.

11. Snowdrift Vinterlekplats

Plats

34600 CA-18, Green Valley Lake, CA

Ligger en bit ut från Big Bear Village nerför Hwy 18.

Fler detaljer

Snowdrift är den största och äldsta snöslangparken i södra Kalifornien och ligger i San Bernardino National Forest.

Denna plats kräver ett särskilt användningstillstånd för de som vill åka pulka i området. När tillståndet är förvärvat, är detta område en utmärkt plats för pulka.

Denna plats är familjevänlig eftersom den har backar designade för alla nivåer av pulkakapacitet.

Detta område är endast avsett för tuber, så se till att ta med en tub istället för en släde.

12. Skogsleden

Plats

41948 N Shore Dr, Big Bear, CA 92314, USA

Kosta

5 USD äventyrskort krävs.

Fler detaljer

Woodland Trail är full av massor av små pulkakullar. Det finns gott om parkering. Badrum och picknickplatser finns tillgängliga.

Denna pulkaplats har av många beskrivits som ett vinterlandskap. Det erbjuder en fridfull och fridfull pulkaupplevelse.

13. Riksväg 18

Plats

Motorvägen sträcker sig från Bear Lake Village hela vägen till Running Springs.

Kosta

Vanligtvis gratis beroende på område.

Fler detaljer

Att köra på Hwy 18 är ett fantastiskt äventyr. Vägen skär genom berg och kraftiga skogsområden. Det finns många inofficiella pulkaplatser man kan prova på denna väg. Om du håller ögonen öppna för en bra plats kommer du att kunna hitta en.

Var försiktig med var du parkerar och välj alltid en pulkabacke som är säker.

Våra toppval för slädar – gå förberedd!

Toobski Slopemaster Snow Tube

för barn och vuxna

Paricon flexibelt flygande fat

Långvarig för barn/vuxna

Kälke snösläde med drag rep

Passar upp till 2 ryttare

Relaterat innehåll

Om du funderar på att tacka nej till ett roligt pulkapass på grund av din brist på snöbyxor, tänk om! Prova ett av dessa garderobsalternativ och ge dig ut på kullarna.

Oavsett om du har en snäv budget eller om du helt enkelt inte äger en släde, har jag dig täckt. Det finns ingen anledning att missa en rolig dag med pulka eftersom du saknar en ordentlig pulka! Vad ska man använda pulka om man inte har en pulka?

Vintern kan tendera att vara ett riktigt drag, men det bästa sättet att få ut det mesta av det är att gå ut och ha kul i snö och kyla. Vilket bättre sätt att göra det än att åka pulka. Här är vad jag har funnit vara de 9 bästa slädarna du kan köpa online