13 perfekt slädeplats nära Detroit

Istället för att övervintra i ditt hus i vinter kan du ta kanten av det kyliga vädret genom att åka pulka. Det finns massor av kullar att välja mellan i Detroit Metro-området och omgivande områden som Ann Arbor, Franklin, Northville och Milford.

Dessa spännande kullar är inte alltför långt hemifrån och kommer att ge dig och din familj en ursäkt att gå utomhus och njuta av vinterlandskapet som Michigan blir. Till råga på det är majoriteten av dessa kullar gratis och kräver bara att du klär dig varmt och tar med en släde! Så istället för att mysa tillbaka i din filt, prova en av dessa tretton perfekta pulkaplatser.

1. Beverly Hills Village Park

Plats

18801 Beverly Road Franklin, MI

Beverly Hills Village Park ligger 25 minuter nordväst om centrala Detroit i stadsdelen Beverly Hills.

Timmar

Dagligen 8.00 till 22.00

Kosta

Fri.

Mer information

Denna 34 hektar stora park erbjuder två underbara kullar att åka på.

En kulle är mycket stor och erbjuder en livsåkning för dem som gillar att åka fort. Bara för att nämna en av de riktigt fina sakerna med kullarna i Beverly Hills Village Park är att de är ganska breda också och ger mycket plats för pulkaåkare.

Den andra backen parken är lite mindre brant och är mycket roligt för de små som också vill vara med på händelserna. Denna kulle är den västra delen av pulkabacken. Den har något av en platå halvvägs ner i backen och sjunker sedan igen tills den når botten.

Ett annat incitament för att besöka denna park är det faktum att det inte bara finns möjligheter till pulka utan även för andra vinteraktiviteter.

Det finns några bra områden för längdskidåkning och snowboard är också tillåtet på slädebacken.

Utöver det finns det olika evenemang under hela vintern som du kan gå på. Varje år finns det en Winter Family Fun Day och inkluderar skridskoåkning, en snögrotta som barnen kan utforska, vintergolf, vintersoftball, snacks och varma drycker.

Saker att veta

Den största/huvudsakliga pulkabacken ligger cirka en kvarts mil från parkeringen. Var beredd på att gå en bit.

Det är också viktigt att notera att en skog ligger bara 30 fot från den brantaste backen. Var försiktig när du åker pulka och undvik att gå in i skogen på väg ner.

2. Shiawassee Park

Plats

Shiawassee Park ligger 30 minuter väster om Detroit i en förort som heter Farmington. Parken ligger mellan Farmington Rd och Power Rd.

Timmar

9.00 till 22.00

Kosta

Fri.

Mer information

Denna vackra park är ett av de mest populära pulkaområdena i Oakland County. Den erbjuder en 300 till 400 fots kulle som är perfekt för alla åldersgrupper. Den snötäckta kullen är en explosion men den är också känd för att vara säker. Du kan gå all out och vara bekväm med att veta att du kommer att kunna stanna vid botten.

Sinnesro kan göra en resa mycket roligare.

Backen är också upplagd på ett sätt som gör det mycket lättare att klättra upp igen. Det finns gångvägar med staket som hjälper till med vandringsbackup-processen.

På grund av sin popularitet kan Shiawassee Park bli ganska trångt när förhållandena är riktigt bra. Det är en bra idé att komma lite tidigt för att slå publiken.

  Vad är en Tandem Parasail Ride?

Saker att veta

Parkering är enklast om du hittar en plats vid skolans administrationsbyggnad eller bussgaraget nära backen.

3. Cass Benton Park

Plats

18951 Northville Road Northville, MI

Denna plats ligger cirka 35 minuter från Detroit och ligger precis utanför I-275. Det är strax norr om Plymouth i Northville-området.

Timmar

7 på morgonen till skymning

Kosta

Fri.

Mer information

Cass Benton Park är ett av de äldsta pulkaområdena i Hines Park-området. Folk har åkt pulka i denna park sedan 1920-talet. Folk tycker om det lika mycket nu som de gjorde då.

Cass Benton är en kuperad park med olika pulkaplatser. Den bästa platsen är den massiva Cass Benton Hill. Den här kullen kommer att få dig att flyga nerför den med ett stort leende.

Saker att veta

Cass Benton Park är också känt för sina många picknickområden. Så ta med din släde och ett mellanmål att äta på.

4. Kensington Metro Park

Plats

4570 Huron River Parkway Milford, MI

Kensington Metro Park ligger ganska långt bort från centrala Detroit (59 miles), men det är värt ett besök.

Timmar

06.00 till 22.00

Kosta

10 USD per fordon

Mer information

Kensington Metropark är en underbar plats att njuta av vintern i Michigan. Parken är vacker och har skogar som kan göra den mest natursköna vinterscenen efter en snöstorm.

Metropark erbjuder också en mängd olika pulkakullar. Dessa pulkabackar skiljer sig alla i storlek och brant, vilket gör dem perfekta för alla typer av pulkaåkare.

Mer erfarna kälkåkare kommer att bli glada när de bombar nerför de större och brantare backarna. De små kommer också att ha kul och vara säkra när de går nerför kaninbacken. Denna kulle inkluderar vadderade träd för extra säkerhet.

Saker att veta

Parken erbjuder också kälkbackar, snowboardbackar (som båda ligger vid Orchard Picnic Area), längdskidåkning och cykling med fat tire.

5. Lake St. Clair Metropark

Plats

31300 Metro Parkway, Harrison Township, MI

St. Clair Metropark ligger 30 minuter nordost om Detroit, strax utanför I-94. Det är på stranden av Lake St. Clair.

Timmar

07.00 till 20.00

Kosta

10 USD per fordon

Mer information

Om du vill ha upplevelsen av att åka pulka nära en stor sjö är det här platsen för dig. Själva kullen kan hittas i området West Playfield.

Förutom en fantastisk sluttning, inkluderar denna pulkaplats även en komfortstation, ett uppvärmningsrum och picknickbord som är perfekta att koppla av på efter en lång dag med pulka.

Parken erbjuder också andra aktiviteter som skridskoåkning, längdskidåkning och isfiske. Var noga med att ta med kameran eftersom detta område är väldigt pittoreskt och förvandlas till ett vinterlandskap.

Saker att veta

Parkering är mycket bekvämt och nära kullen.

6. Booth Park Sled Hill

Plats

Booth Park ligger mitt i staden Birmingham strax utanför Woodward Ave.

Timmar

N/A

Kosta

Fri.

Mer information

Booth Park är en av de bästa platserna att ta med den lilla pulka. Den har en liten backe som inte är för brant för de små åkarna.

  Kan du flytta en timmerstuga till en annan fastighet?

Saker att veta

Parken erbjuder också många andra faciliteter och aktiviteter. Den har ett omfattande leklandskap, en labyrint och tunnel, en torvbacke, en amfiteater och mycket mer.

Jag rekommenderar starkt att besöka denna park under sommarmånaderna också.

7. Balduck Park

Plats

5271 Canyon Street, Detroit, MI

Beläget strax nordost om centrala Detroit precis precis om I-94 nära Grosse Pointe.

Timmar

06.00 till 22.00

Kosta

Fri.

Mer information

Även om parkens namn låter som ”otur” kan jag lova att det är långt ifrån det. Denna park erbjuder en hygglig storlek pulkabacke som säkerligen kommer att ge lycka till när det gäller pulka.

Det erbjuder också vandringsleder, ett schackbräde i naturlig storlek och hundar är välkomna.

Saker att veta

Denna pulkaplats verkar inte vara för trångt på vintern vilket gör det till ett bra val om du vill ha personligt utrymme.

8. Detroit Riverfront / Miliken State Park

Plats

1900 Atwater Street, Detroit, MI

Denna delstatspark ligger i hjärtat av centrala Detroit vid floden Detroit River.

Timmar

N/A

Kosta

Fri.

Mer information

Riverfront/Milliken State Park var den första stadsparken i Michigan och erbjuder nu ett 31 hektar stort grönområde i hjärtat av centrum. Parken erbjuder också en underbar pulkabacke.

Vem vet att så bra pulka skulle vara så här nära stan. Faktum är att efter att du åkt pulka kan du kryssa runt i stan och hämta en varm choklad eller kaffe för att värma dig.

Saker att veta

Denna delstatspark erbjuder också täckta picknickområden som ger den perfekta viloplatsen mellan kälkpass.

Det erbjuder även strandfiske och toaletter för allmänt bruk.

Jag föreslår att du också kollar in det 63 fot långa ljustornet som finns i parken.

9. Civic Center Park

Plats

300 W. 13 Mile Road, Madison Heights, MI

Civic Center Park ligger bara 20 minuter norr om Detroit i Madison Heights.

Timmar

07.00 till 22.00

Kosta

Fri.

Mer information

Civic Center Park är en plats som du definitivt bör kolla in. Det ligger precis bakom Lamphere High School och Civic Center.

Vad gäller pulka så har den både en stor/brant backe för mer erfarna pulkaåkare och en kortare/mindre backe för de som är yngre eller mindre erfarna.

Den här kullen är väldigt rolig när vintersnön faller. På grund av detta är det en av områdets bästa kullar och kan bli trångt.

Saker att veta

Parkering är lätt och gott. Parken erbjuder också ett par picknickpaviljonger och är ett bra ställe för familjer att njuta av en vinterdag.

10. Heritage Park Sled Hill

Plats

24915 Farmington Road, Farmington Hills, MI

Denna kulle ligger 30 minuter nordväst om centrala Detroit i hjärtat av Farmington Hills.

Timmar

Soluppgång till solnedgång

Kosta

Fri.

Mer information

Heritage Park har 211 tunnland mark med 4,5 miles av spår som kan användas för vandring och längdskidåkning. Det erbjuder också en bra storlek backe att pulka ner.

Backen är inte lika brant som Shiawassees pulkabacke men är lite brant. Det kanske inte är det bästa alternativet för mycket små barn. Det är väldigt roligt att använda men viss försiktighet bör iakttas av föräldrar.

  Att välja rätt viktfördelningsfäste för din resesläp

11. Huron Hills golfbana

Plats

3465 E Huron River Dr, Ann Arbor, MI 48104

Denna pulka är platsen ligger 55 minuter öster om Detroit i staden Ann Arbor.

Timmar

6:30 till 22:00

Kosta

Fri.

Mer information

Denna pulkaplats kan vara en golfbana, men på vintern förvandlas den till ett pulkaparadis. Den har många kullar i alla olika storlekar att välja mellan. Det finns en brant backe som erbjuder en rolig och lång tur för den som letar efter något intensivt.

Huron Hills Golf Course är en favorit bland lokalbefolkningen i Ann Arbor. Det kan bli lite trångt, men du behöver inte oroa dig. Det finns gott om plats och massor av kullar att ta.

En del av snön kan packas ner från all användning, så försök att bege dig över direkt efter nysnön för bästa möjliga upplevelse.

Saker att veta

Det finns andra pulkakullar i närheten. Det ligger tvärs över gatan från Rolling Hills Park.

12. Treetops Resort

Plats

3962 Wilkinson Rd, Gaylord, MI

Treetops Resort ligger en bit av en bilresa från Detroit. Det är ca 3 timmar norrut.

Timmar

Treetop Extreme Tubing är endast öppen på helgerna. Fredag ​​17.00 till 20.00, lördag 10.00 till 20.00 och söndag 10.00 till 15.30.

Kosta

$15 till $21 för en timslång session, beroende på dag.

Mer information

Det här trevliga resortområdet ligger en bit från Detroit men är ett utmärkt alternativ om du vill komma ut ur staden och hitta lugn och avkoppling i skogen.

Treetops Resort är ett perfekt ställe att ta en kort semester på. Det erbjuder skidåkning, snowboard, tubing, hundspann, vintercykling, fantastisk utsikt och många fler saker.

På Treetops Resort kan du spendera ett par timmar på tubing. De har ett ”Extreme Tubing”-område som erbjuder säkra men branta turer. Det är väl värt det för hela familjen att kolla in denna resort!

Saker att veta

Treetops Extreme Tubing Hill har också ett bogserrep som drar dig tillbaka upp till toppen av kullen. Detta är underbart eftersom du kan få fler åk och spara energi.

Det är också värt att nämna att minimihöjdskravet för att åka på denna resort är 42″.

13. Rolling Hills Park

Plats

7660 Stony Creek Rd, Ypsilanti, MI

Detta park/pulkaområde ligger 45 minuter väster om Detroit nära Ann Arbor.

Timmar

Varje dag från 11:00 till 17:00.

Kosta

Fri.

Mer information

Rolling Hills Sledding Hill är en perfekt plats för dig och din familj att njuta av pulkaåkning. Backen erbjuder en 275 fot lång åktur och den har ett säkert stoppområde längst ner.

Kälkbacken ger gott om utrymme att breda ut sig. Den är 70 fot bred och har olika områden som skiljer sig i höjd, vilket gör den till den perfekta backen för familjespann.

Under sommaren är det ett populärt friluftsområde, så se till att kolla in Rolling Hills hela året om du bor i närheten.

Saker att veta

Kälkbacken ligger bakom logebyggnaden. Den har en rymlig parkeringsplats och toaletter för allmänt bruk.

Rolling Hills erbjuder också ett värmande utrymme som är utrustat med en gasspis!