12 perfekta bågskyttepresenter för bågskytteentusiaster

Att hitta den rätta presenten för ivrig bågskytteentusiaster kan till en början verka som en skrämmande uppgift sedan dess. Jag är en bågjaktsentusiast från Idaho och jag strävar efter att ge de bästa exemplen på perfekta presenter till bågskytteentusiaster.

Dessa bågskytte- och bågjaktsgemenskapens toppval för 2021:

 • Pilbåge: Plano Protector Compact Bow Case
 • Mål: Block Vault XXL Archery Target
 • Pilar
 • Handskar: ArcheryMax Handgjorda brunt läder med tre fingrar bågskyttehandskar
 • Släpp: TruFire Patriot Archery Compound Bow Release
 • Nybörjarbågskyttepaket: Crosman Elkhorn Jr. Compound Bow Kit
 • Koger: KRATARC Bågskytte Lättvikts Hip Arrow Quiver
 • Armskydd: OMP Mountain Man 2-bands ventilerat armskydd i lädermocka
 • Avståndsmätare: Bushnell G-Force DX ARC 6x 21mm laseravståndsmätare
 • Syn: Field Logic IQ 5
 • Mask: Scent Blocker Liner Mask
 • Ryggsäck: Badlands 2200 Camouflage Hunting Pack och kötthaler

Att välja rätt present till en bågskytt kan verka svårt, men inte med våra rekommendationer. Fortsätt läsa för att kolla in våra 12 fenomenala presenter som alla bågskyttetusiaster kommer att älska.

De 12 bästa bågskyttepresenterna för 2022

Pilbåge

Börjar vår lista är ett bra pilbågefodral som hjälper till att skydda värdefull bågskytteutrustning. Alla bojägare vet att utrustning som lämnas oskyddad kommer att ta på sig en del slitage. Skydda din sammansatta båge med Plano Protector kompakt rosett.

Plano Protector Compact Bow Case

Alla bojägare vet att utrustning som lämnas oskyddad kommer att ta på sig en del slitage], och ofta för tidigt. Nu kommer din bågskyttvän att ha den perfekta platsen att hålla sina pilbågar.

Just det här pilbågsfodralet är mycket populärt bland bojjagargemenskapen och är Amazons bästsäljare nummer ett. Jag tycker personligen att detta rosett är mer än tillräckligt när det gäller att skydda min utrustning.


Den är försedd med en kompakt design av högdensitetsskum och det patenterade pelarlåssystemet som hjälper till att lägga till extra skydd till din båge, vilket säkerställer att du aldrig behöver oroa dig över det vildas slitage medan din båge är i bågen. fall.

Plano Protector är godkänd för flygbolag. Med ett PillarLock-system behöver din bågskyttsvän eller familjemedlem inte oroa sig för att deras pilar ska rinna ut överallt.

Högdensitetsskum i skyddet håller parallella armbågar säkra. Plus, med ytterligare förvaring under locket, kan detta fodral bära många pilar!

Ett ingjutet handtag gör det lätt att bära. Plano Protectors kompakta bågfodral mäter 43,25 tum gånger 19 tum gånger 6,75 tum.

Mål

Block Vault XXL Archery Target: Bågskyttemål är en stapelvara för alla bågjägare, både ivrig och oerfarna. En bagare skulle aldrig baka utan smör. Likaså skulle en jägare aldrig öva utan ett mål. Block Vault XXL bågskyttemål passar perfekt.

  Fungerar isfiske på natten?

Tillverkad med en skumkärna med hög densitet i flera skikt, tätt vilande i ett ytterhölje av skum. Block Vault XXL bågskyttemålet är det främsta målet bland bågjaktssamhället för tillfället.


Den är designad för alla typer av fältspetsar och broadheads och kommer att hålla i flera år och även vid daglig användning. Det annonseras av företaget BLOCK att detta mål kommer att överleva tusentals skott, vilket gör det till en fenomenal gåva för alla bågjägare. Följ den här länken för att kolla in den Amazon.

Pris: $170-$180

Pilar

Här är en annan bra presentidé, som bågjägare alltid kan använda mer av. Det finns 5 olika typer av pilar, som alla är baserade på båjägarens preferenser.

 • Sammansatt pils är de rakaste och mest enhetliga pilarna, vilket gör dem till ett perfekt val för dem som vill ha det rakaste skottet. De är dock inte byggda för att hålla.
 • Kolpilarå andra sidan, är gjorda för att vara motståndskraftiga och är de mest gynnade av de flesta bågjägare och bågskyttar.
 • Aluminiumpilar är perfekta för nybörjare och barn. De är billiga att tillverka och du kommer inte att gå förlorad när du tappar bort dem. De är lättare och inte lika hållbara som andra typer.
 • Glasfiberpilar är dyrare men mycket hållbara, vilket gör dem till en perfekt present för bågskyttar som är mer erfarna.
 • Träpilar är old school men fortfarande föredragna bland traditionella bågjägare och bågskyttar. Det är bara något med att använda den där gamla trärekurvan med den perfekta träpilen som bara fastnar.

Handskar

Bågskyttehandskar är en utmärkt present till den seriösa bågskytten.

ArcheryMax handgjorda brunt läder med tre fingrar bågskyttehandskar: Läderhandskar för bågskytte är bekväma och hållbara och är gjorda för att hjälpa bågjägare att skydda sina fingrar. Detta skulle vara en bra present till alla som är väldigt seriösa när det gäller bågskytte och letar efter den traditionella känslan i sin bågskyttetaktik.

ArcheryMax handgjorda brunt läder Three Finger Archery Gloves är de bästsäljande bågskyttehandskarna på Amazon just nu. De är gjorda av koläder och är ganska populära i bågskyttegemenskapen för att tävla. Dessa handskar kommer med ett justerbart kardborrband och passar verkligen som handen i handske.

Följ denna länk för att nuvarande pris på Amazon.

Släpp

TruFire Patriot Archery Compound Bow Release: Släppningar är viktiga för bågjägare och föredras ofta framför bågskyttehandskar. Istället för att behöva dra tillbaka och släppa ett snöre med fingrarna, underlättar en släppning varje skott och gör en bågskytt betydligt mer exakt.

  Har luftballonger fallskärmar?

En release är mycket lättare för dina fingrar och det gör att du kan hålla bågen mycket längre, vilket ger en bågjägare den nödvändiga tiden att vänta. TruFire Patriot Archery Compound Bow Release är den främsta säljaren just nu på Amazon. Tillverkad i Amerika, den här utgåvan byggdes för kvalitet och precision.


Pris: $15-20 – Hitta den på Här! (På Amazon!)

Bågskyttesats för nybörjare

Crosman Elkhorn Jr. Compound Bow Kit: Bågskytte-set är bra för både nybörjare och erfarna bågskyttar, en av de bästa bågskyttepresenterna på listan. Detta skulle också vara en perfekt present till dina barn eller familjemedlemmar som precis har börjat. Ett nybörjarbågskytte-set hjälper till att utveckla mer avancerade sikt- och skjutfärdigheter, förbereder bågskyttar för vuxenbågskytte i framtiden.

Denna båge är populär på Amazon för tillfället och sticker ut bland de flesta nybörjarbågskytte. Denna båge är utrustad med slitstarka, tunga kompositben och en integrerad komposit mittskott med stort siktfönster.

Se aktuellt pris på Crosman Elkhorn Jr. Compound Bow på Amazon idag!

Koger


KRATARC Archery Lightweight Hip Arrow Quiver: Ett koger är nödvändigt för varje bågskytt eller bågskytte. För dem som föredrar armborst, och för många båjägare, är en pilkoger vanligtvis det bästa valet. Men för att öva letar alla bågskytteentusiaster efter det där enkla kogret som gör övningen lätt, de borde ta en titt på den här.

KRATARC Archery Lightweight Hip Arrow Quiver är den bästsäljande hip arrow Quiver på Amazon för tillfället. Byggd för att vara hållbar och för att ge enkel åtkomst till dina pilar på höften. Denna Quiver fästs på ditt bälte, vilket gör att den vilar bekvämt på din nedre midja.

Följ detta länk att hitta den på Amazon!

Armskydd

OMP Mountain Man 2-bands ventilerat armskydd i lädermocka: Armskydd gjorda för att skydda ens arm från sting från bågsträngen när man skjuter av en pil. Ofta håller bågskyttar sin båge eller släpper på ett sådant sätt att snöret piskar tillbaka mot deras arm, vilket ofta lämnar nötning. speciellt de som är nya inom bågskytte.

När du använder ett armskydd se till att det sitter ordentligt och erbjuder skydd i det område där bågsträngen tenderar att träffa dig mest. OMP Mountain Man 2-strap Ventilated Leather Mocka Arm Guard är tillverkad av mocka och har en kardborredesign med två remmar för att säkerställa en bekväm, åtsittande passform.

Hitta det aktuella priset på Amazon här.

Avståndsmätare

Bushnell Prime 1700 Black LRF Advanced Target Detection: Ofta kan en bågskytt eller bågskytte inte bestämma avståndet mellan sig själv och målet perfekt. En avståndsmätare tar bort alla gissningar och ger ett definitivt svar på hur långt bort målet är, vilket gör jägaren eller bågskytten mer effektiv och exakt.

  En komplett guide till att köpa sovsäckar

Avståndsmätaren nummer ett på marknaden är Bushnell Prime 1700 Black LRF Advanced Target Detection. Den här avståndsmätaren är byggd med precision i åtanke och talar om för jägaren hur långt ett mål i sikte är inom en fot. Detta är verkligen den bästa avståndsmätaren man kan köpa för pengar.

Syn

Field Logic IQ 5: Bow scopes är en pryl som vanligtvis monteras på pilbågen så att du kan rikta ditt skott bättre. Deras syfte är att hjälpa bågskytten att få mer kontroll över vart de siktar och att ge en referens till vart de ska sikta baserat på hur långt ut målet är.


Varje jägares mål är att skjuta mycket exakt, så tekniken bakom det gör att jägaren får bättre överblick över vart han pekar. Det främsta valet bland bågjägare för år 2021 är Field Logic IQ 5. Tillverkad med 4 .019 fiberoptiska stift ger denna webbplats det tydligaste skottet på marknaden idag.

Jag rekommenderar att du kollar upp den här här. (Amazon.)

Mask

Scent Blocker Liner Mask: Många bågjägare föredrar att använda en mask under bågskyttejakt snarare än att använda färg. En bekväm och effektiv mask utrustar en jägare med förmågan att gå oupptäckt av djur när de inte är i rörelse, vilket bryter upp deras siluettmönster mot bladverket bakom dem.


Scent Blocker Pursuit Liner Mask är en av Amazons bästsäljare just nu, och med goda skäl. Denna bekväma, men ändå effektiva mask blockerar doften från bärarens andetag, vilket gör den till den bästa masken på marknaden idag.

Klick här för det aktuella priset på Amazon.

Ryggsäck

Badlands 2200 Camouflage Hunting Pack och kötthaler: En bra ryggsäck gör en stor jägare. Ryggsäckar gjorda för bågskyttejakt används för att bära nödvändig utrustning så att du kan hålla händerna fria och göra det enkelt att packa kött.


Badlands 2200 Camouflage Hunting Pack and Meat Hauler är den främsta bojägare-ryggsäcken på marknaden idag. Även om den har en av de största lastkapaciteterna som finns, gör det lätta materialet och den bekväma ramen denna ryggsäck till den mest bekväma och mångsidiga. Enligt min personliga åsikt är denna ryggsäck väl värd pengarna.

Priset varierar, kolla priset på Amazon idag.