11 perfekta slädeplatser nära Baltimore

När flingorna väl börjar flyga blir Baltimore ett pulkaparadis. Det finns massor av underbara pulkakullar att välja mellan, av vilka många ligger bara några minuter från centrum. Med alla dessa pulkaalternativ har du ingen ursäkt för att inte gå ut och prova en av dessa fantastiska kullar idag!

1. Herring Run Park

Plats

Harford Road och Argonne Drive Baltimore, MD 21218

Herring Run Park ligger 6,4 km nordost från Baltimores centrum och kan hittas precis intill Lake Montebello. Parken ligger mellan vägarna Harford och Argonne.

Timmar

Öppet 24/7

Kosta

Fri.

Mer information

Herring Run Park har en mängd kullar som har blivit en av de bästa platserna för pulka i Baltimore-området. Den här avlånga parkens geografi är det som gör den till en så bra plats för pulka. År av erosion har format detta landskap och gjort det kuperat.

Till råga på det finns det kullar i alla olika storlekar, vilket gör det till en så bra plats för hela familjen att åka pulka. Det finns en kulle för alla!

Ytterligare saker att veta

Kälkåkning är inte det enda som Herring Run Park har att erbjuda. Denna park är ett bra ställe att gå till om du vill få en frisk fläkt. Parken ligger på en naturlig vattendelare och är därför mycket naturskön (även på vintern). Du kan också njuta av fiske, fågelskådning, basket, och det finns badrum och rastplatser för allmänheten.

2. Patterson Park

Plats

2601 E Baltimore St, Baltimore, MD 21224

Denna park ligger mycket nära centrala Baltimore. Det är beläget i Butcher’s Hill och Canton delar av staden, som ligger 10 minuter öster om tunnelbaneområdet.

Timmar

Öppet dagligen från 07.00 till 21.00.

Kosta

Fri.

Mer information

Patterson Park är en av de mest populära platserna för lokalbefolkningen i Baltimore att tillbringa sina snödagar. Det finns fantastiska pulkakullar i hela parken, men inget slår pulkabacken som ligger nära Pagoden (på östra sidan av parken). Den här kullen är ganska stor och erbjuder en spännande resa till botten.

Om den stora kullen inte är din kopp te (eller om du har små), skulle jag föreslå att du glider ner för en av de många mindre kullarna som ligger i den 155 hektar stora parken.

Ytterligare saker att veta

På grund av sitt bekväma läge och fantastiska pulkakullar kan denna park bli väldigt trångt på en anständig snödag. Om du vill ha en mer privat pulkaupplevelse föreslår jag att du anländer tidigare på morgonen eller senare på kvällen.

Denna park har många andra bekvämligheter värda att kolla in också. När du är klar med pulka kan du stanna till vid ishallen eller ta med dina barn till någon av de många lekplatserna. Utöver det, ta gärna med dina fyrbenta vänner på pulka också! Det finns till och med en hundpark där de kan springa runt.

  Behöver jag verkligen en kompass när jag är på ryggsäck eller dagsvandring?

3. Baltimore County Board of Education Building

Plats

6901 N Charles St, Towson, MD 21204

Denna pulkaplats ligger i förorten/staden Towson som ligger 15 minuter norr om Baltimore. Länsbyggnaden ligger precis på vägen från BGMC HealthCare Hospital.

Timmar

N/A

Kosta

Fri.

Mer information

Ironiskt nog är detta ett bra ställe för föräldrar och barn att gå till om en snöstorm stänger skolorna. Det finns en stor kulle precis vid County Board of Education-byggnaden som säkerligen kommer att underhålla dig och dina barn i timmar i sträck. Oavsett om du är i Towson-området eller utanför det, är detta ett måste att besöka pulkaplats!

Ytterligare saker att veta

Denna pulkaplats, ofta kallad ”kullen”, faller ner i ett dike längst ner på sluttningen. Var säker på att du och dina barn är säkra när du reser till botten, det här diket har varit känt för att ge några fantastiska wipeouts!

Utöver det, kom ihåg att det inte finns några bekvämligheter som badrum eller picknickområden på den här fastigheten.

4. Wyman Park

Plats

Wyman Park Dr, Baltimore, MD 21217

Wyman Park ligger precis intill det berömda John’s Hopkins University campus. Det är 10 minuters bilresa norr om centrala Baltimore.

Timmar

Öppet 24/7.

Kosta

Fri.

Mer information

Denna 16 hektar stora park är hem för några av de bästa pulkakullarna i staden. Dessa kullar är så bra att de har fått folk att komma tillbaka i mer än 100 år! När snön väl fastnar på marken blir denna plats ett mecka för pulkaåkare.

En bra snödag är det inte ovanligt att se många kälkåkare slingra sig nerför de adrenalinfyllda kullarna.

Ytterligare saker att veta

När du har fått dig mätt på pulka kan du värma dina frusna händer och fötter på Baltimore Museum of Art. Detta museum är fantastiskt och har många moderna och klassiska konstverk.

Till råga på allt, det är så nära till Wyman Park att du nästan kunde gå till den.

5. Leakin Park

Plats

4921 Windsor Mill Rd, Gwynn Oak, MD 21207

Leakin Park ligger 20 minuter väster om Baltimore i området Gwynn Oak. Parken kan vara i korsningen mellan Hilton Pkwy och N Franklintown Rd.

Timmar

Öppet 24/7.

Kosta

Fri.

Mer information

Denna rymliga 1 216 hektar stora park ligger längs Piemonteplatån och är känd för sina långa och branta kullar som har skurits ut av bäckar som mynnar ut i Chesapeake Bay. Det är detta som gör denna plats till en så naturligt idealisk plats att åka pulka på.

  North Carolina Jet Ski Laws: Ett fuskblad med alla detaljer

De bästa kullarna i parken ligger bakom Crimea Mansion. De ger en lång och trevlig åktur och är värda vandringen tillbaka uppför kullen.

Ytterligare saker att veta

Leakin Park ligger i mer avlägset område och är lite mindre trångt. Detta är ett bra ställe att gå om du vill ha en fantastisk pulkaupplevelse minus de fullsatta kullarna.

6. Oregon Ridge State Park

Plats

13401 Beaver Dam Rd, Cockeysville, MD 21030

Oregon Ridge State Park ligger i Cockeysville som ligger lite mindre än 30 minuters bilresa norr om staden.

Timmar

Öppet tisdag-söndag kl. 9-17.

Kosta

För mer information om potentiella gratisbesök besök Oregon Ridge State Park hemsida.

Mer information

Under vintern förvandlas denna delstatspark till ett vinterlandskap. DESS träd dammas av nysnö och dess pulkakullar vaknar till liv! Dessa pulkabackar är inget skämt! De brukade vara en del av en skidort men existerar nu enbart som flera pulkabackar. Du kan räkna med att det här området är ett utmärkt ställe att åka till för lite vinternöje.

Ytterligare saker att veta

Oregon Ridge är också ett bra ställe att åka snöskor och längdskidåkning på. Det finns massor av stigar i hela parken som är absolut värda att kolla in. Utöver det finns en loge vid pulkabackarna som tidigare var en skidstuga som finns att hyra.

7. Dumbarton Middle School

Plats

300 Dumbarton Rd, Baltimore, MD 21212

Dunbarton Middle School ligger i Armagh och Yorktown-delen av Baltimore, som ligger 16 mil norr om centrum. Middle School ligger precis på vägen från St. Joseph Medical Center.

Timmar

N/A.

Kosta

Fri.

Mer information

Om du letar efter en pulkaplats som är gynnsam för de små, är det här platsen att gå.

Dess mindre kullar kan hittas kring fälten mellan Dumbarton Middle School och Rodgers Forge Elementary. Dessa milda backar är en favorit bland barnen i den här delen av staden.

Ytterligare saker att veta

När du är klar med pulka och inte för kall kan du unna dig glass i Uncle Wigglys glassbutik som ligger några minuter från pulkabackarna.

8. Federal Hill Park

Plats

300 Warren Ave, Baltimore, MD 21230

Federal Hill Park ligger i hjärtat av Baltimore och ligger i delen Federal Hill-Montgomery i staden. Parken har utsikt över Inner Harbor och är inramad av Warren Ave, Covington St., Key Hwy och Baltery Ave.

Timmar

Öppet 24/7.

Kosta

Fri.

Mer information

Federal Hill är Baltimore-sledding när den är som bäst! Om du letar efter en kulle med utsikt behöver du inte leta längre. Denna pulkaplats har utsikt över Baltimores vackra silhuett och Inner Harbor. Bortsett från sitt bekväma läge och häpnadsväckande utsikt, är kullen ganska brant och erbjuder en fantastisk åktur!

  Årliga underhållskostnader för basbåt: Hur mycket kommer det att kosta att hänga med?

Ytterligare saker att veta

På grund av sitt utmärkta läge mitt i staden, tenderar denna park att bli väldigt trångt. Om du kan hantera folkmassorna är denna plats en oförglömlig pulkaplats.

9. Anne Arundel Community College

Plats

101 College Pkwy, Arnold, MD 21012

Denna pulkaplats ligger en bit utanför staden i staden Arnold. det handlar om en 35-40 minuters bilresa söder om Baltimore.

Timmar

N/A

Kosta

Fri.

Mer information

Denna community college har några fantastiska pulkakullar. Det bästa stället att åka pulka på är vid parkeringsplatserna B och C. Du kommer att hitta några bra kullar som säkert kommer att underhålla dig ett bra tag. Denna pulkaplats är perfekt för både vuxna och barn.

Ytterligare saker att veta

När du är klar med pulka kan du ta dig till Sandy Point State Park som erbjuder fantastisk utsikt över Sandy Point Shoal Light och Chesapeake Bay Bridge. Se till att ta med kameran!

10. Towson Universitys Smith Hall

Plats

7915 Glen Dr Towson, MD 21204

Denna pulkabacke ligger 25 minuter norr om centrala Baltimore i staden Towson. Den faktiska pulkaplatsen kan hittas vid Smith Hall-byggnaden på campus, som ligger utanför Glen Dr.

Timmar

N/A.

Kosta

Fri.

Mer information

Du behöver inte vara student för att njuta av denna fantastiska pulkaplats. Denna kulle lockar både studenter och familjer och erbjuder en trevlig rutschkana till botten. Det är inte ovanligt att se människor försöka åka skidor eller snowboard nerför den här backen också.

Ytterligare saker att veta

Om du har svårt att hitta pulkabacken kan du fråga runt. Lokalbefolkningen känner till denna plats mycket väl. Platsen bör vara precis bredvid Smith Hall, som är den engelska byggnaden.

11. Centennial High School

Plats

4300 Centennial Ln, Ellicott City, MD 21042

Centennial High School ligger i staden Ellicot som ligger 30 minuter öster om Baltimore. Skolan ligger precis på vägen från Centennial Park och Fairway Hills Golf Course.

Timmar

N/A.

Kosta

Fri.

Mer information

Om du letar efter en bra pulkaplats som är brant men inte för brant, är det här platsen! Backen precis vid gymnasiet börjar brant men planar sedan gradvis ut. Det är en perfekt plats att ta med din familj till och kan till och med vara ett bra ställe att lära sig/lära ut skidåkning och snowboard.

Ytterligare saker att veta

Om du inte har blivit mätt på pulka på gymnasiet kan du svänga förbi Fairway Hills Golf Course och prova dig på pulka där.