10 presenter till campare under 30 USD som faktiskt är användbara

Det finns massor av människor som ÄLSKAR att campa, men ibland är du inte säker på vad du ska köpa för dem, för A.) om det är något de behöver har de det förmodligen redan, och B.) Du kanske inte är en stor husbil själv så du har ingen aning om det är något de vill ha i första hand! Till sist, C.) Du vill inte spendera mycket pengar på snygga campingutrustning om du inte ens är säker på att de kommer att gilla det. Därför sammanställde jag en lista över billiga presenter som säkerligen kommer att göra husbilen i ditt liv lycklig. Ja. En glad husbil. Du väntade på det, eller hur?

Vilka är billiga presenter som en campare kommer att gilla?

  • Epiphany Outdoor Gear Pocket Bälg
  • Supfire Strålkastare LED Strålkastare
  • Sabatier Santoku-kniv i smidd rostfritt stål
  • O2 Cool 10 tums batteri eller elektrisk bärbar fläkt
  • Texsport Heavy Duty Over Fire Camp Grill
  • Lodge L8SK3 10,25 tums gjutjärnspanna
  • Winner Outfitters Double Camping Hammock
  • Knutbindningsbibeln
  • Sierra Dawn Campsuds utomhustvål
  • Kiwi Camp Dry Heavy Duty vattenavvisande

Massor av listor med presentidéer för camping verkar innehålla allt och allt. Mitt mål med det här inlägget är att bara inkludera saker som är användbara och
som inte alla husbilar redan kommer att ha. Även små presenter som dessa kan göra campingen roligare och ta campingupplevelsen upp ett snäpp.

10 presenter under $30 för bilcamping

1. Epiphany Outdoor Gear Pocket Bälg – se pris på Amazon

Så jag var tvungen att ödmjuka mig lite innan jag köpte den här. Jag var inte den bästa pojkscouten, men jag var lite stolt över att jag kunde starta en eld utan att ta till brandfarliga gaser. Den sista campingturen vi åkte på veden var blöt och rök för ALLTID innan den till slut tog och stannade. Detta lilla verktyg håller ditt ansikte borta från lågorna och röken från dina ögon och hjälper dig att skapa en fokuserad ström av luft på din lilla låga. Fokuserad luft kan hjälpa till att förvandla din lilla låga till en glad brasa perfekt för att laga stanniolmiddagar och rosta marshmallows.

2. Supfire Strålkastare LED Strålkastare – se pris på Amazon

Så en pannlampa finns på den här listan. Du kan först reagera med: ”De har redan en pannlampa.” Den viktigaste skillnaden mellan denna pannlampa och andra är att den inte har löstagbara batterier. Detta gör att denna pannlampa INTE är superbra för ryggsäcksresor eftersom det skulle vara dåligt om din laddning tog slut på dig halvvägs genom din resa. Men för BIL camping, bekvämligheten går inte att slå! Nu, istället för att leta efter AAA-batterier, kan du ladda den med en mikro-USB-kabel, som jag är säker på att du har en miljon sådana som flyter runt ditt hus.

  Är en skåpbil ett bra fordon att resa med?

Jag har älskat den här pannlampan för användning i huset också eftersom den har en intressant temperatursensorfunktion, som låter dig slå på och av pannlampan genom att vifta framför pannlampan. Det här är faktiskt väldigt trevligt när du arbetar runt människor och dina händer är smutsiga med vad det än är du arbetar med, så du behöver inte cykla igenom alla strålkastarlägen för att släcka och tända den när du vill prata med någon och inte spränga ut deras ögon med din lilla stjärna ovanpå ditt huvud. Istället viftar du bara med handen framför pannlampan. Tjusig!

En nackdel är att det röda ljuset inte verkade superljust för mig (vilket faktiskt är en del av poängen med att ha ett rött ljus), och det är lite icke-intuitivt att aktivera. För att använda det röda ljuset, håller du ned på/av/lägesomkopplarknappen (inte temperatursensorknappen).

3. Sabatier Santoku-kniv i smidd rostfritt stål – se pris på Amazon

Återigen kanske du tänker: ”De har redan en campingkniv! Det är en av de där utomhusfickorna som ser ut att kunna ha sitt eget namn som Glamdring och som kunde ha konstruerats av någon smed vid namn Vipthar eller något liknande.”

Rättvis. Men ibland när du lagar mat vill du inte använda din allsidiga campingkniv, utan snarare vill du ha en kniv bara för matlagning som är gjord för att skiva mat, inte drakar.

Kniven i sig är inte viktig, så länge den är av bra kvalitet. Ett fodral är ett måste eftersom detta är för bilcamping och kommer att gå i bilcampingköket.

Denna speciella kniv kommer med en skärpning inbyggd i slidan. Tjusig! Den perfekta passformen för en kniv med lågt underhåll bara för camping.

4. O2 Cool 10 tums batteri eller elektrisk bärbar fläkt – se pris på Amazon

Om din älskade bor i ett varmt klimat som Arizona eller Texas och gillar att campa, är det möjligt att de går miste om att sova bättre under de varma nätterna. Vi bor i Texas och campade i Colorado Bend State Park i juni förra året. Vanligtvis tycker folk inte om att campa i juni i Texas eftersom det är så varmt att du sover ovanpå din sovsäck. Vi hade en bärbar fläkt som vi hämtade från Walmart liknande den här. Det var en otrolig lyx som gjorde upplevelsen mycket roligare. Den tar 6 D-batterier, som jag rekommenderar att du alltid tar ut när du inte använder den så att batterierna inte laddas ur.

5. Texsport Heavy Duty Over Fire Camp Grill – se pris på Amazon

Det här är något jag inte har, men något som står på min önskelista. Vi har lagat mat mitt i eldens kol tidigare, och även om det fungerar riktigt bra är en grill ett stort steg upp. Ibland har du tur och lägerelden på campingen är i rätt höjd så din mat kommer faktiskt att lagas baserat på elden du gör upp. Många gånger är grillen dock i en bekväm inställning, eller så finns det ingen grill alls.

  Varför är husbilar vita så ofta?

Jag märker i recensionerna att många lagar toppen av gallret först för att smälta bort eventuell färg så att de kan laga mat direkt på grillen. Bara en notering som jag tänkte nämna.

6. Lodge L8SK3 10,25 tums gjutjärnspanna – se pris på Amazon

Vi ÄLSKAR vår gjutjärnspanna. Förutom att vara en mycket hållbar panna där vi inte bryr oss om att laga mat över öppen eld, gillar vi också Lodge som företag. Jag tror att det som sålde oss var deras YouTube-video där de går igenom en rundtur om hur de gör sina kokkärl.

The Official Lodge Cast Iron Foundry Tour – utökad version

Kolla på denna videon på Youtube.

Vi använder faktiskt vår stekpanna i vårt kök, den är nästan en permanent fixtur på vår spis. När vi ska campa lägger vi den bara i en påse så att den inte blir smutsig och slänger den i vår campinglåda.

Okej, okej, jag rusar. Hur som helst, gjutjärn är roligt att lära sig använda och är ett bra komplement till en bilcampares kök. De har fler videor på sin hemsida som förklarar hur man underhåller och använder gjutjärn. http://www.lodgemfg.com/videos

7. Winner Outfitters Double Camping Hammock – se pris på Amazon

Om du ännu inte har upplevt att använda en hängmatta, är det bästa sättet jag kan rekommendera det att föreställa dig att dina påfrestningar och bekymmer smälter bort medan du hänger lyckligt med vinden som går genom träden ovanför dig.

Jag sover inte ofta i vår fallskärmshängmatta (sedan jag har varit gift i alla fall), men vi älskar att ställa upp vår hängmatta för att … ja… umgås. Jag känner inte att jag har haft en fantastisk campingupplevelse förrän jag har tillbringat lite tid i hängmattan. Detta hängmatta kit är coolt eftersom det medföljer
karbinhakar och trädvänliga remmar att hänga runt trädet.

Det finns en miljon av dessa små företag på Amazon som säljer dessa fallskärmshängmattor. Om du vill spendera mer pengar kan du få ENO-hängmattor. Men knockoffs verkar fungera riktigt bra (åtminstone vår har).

8. Knutbindningsbibeln – se pris på Amazon

Nyligen tillbringade jag en månad med att träna knutar varje dag i en timme. Som jag sa tidigare, jag var inte den bästa pojkscouten, och jag kunde inte säga skillnaden mellan ett hitch och en böj, och jag verkade ha 50 % framgång vid den fyrkantiga knuten.

  Blir tält stulna på campingplatser?

Att ha en bra illustrerad guide som denna gör dig glad att åka på camping! Vi kopplar inte ofta ihop saker i vår urbana livsstil, men när vi åker på camping finns det alla möjliga scenarier där det är VÄLDIGT praktiskt att känna till dina knutar.

9. Sierra Dawn Campsuds utomhustvål – se pris på Amazon

Det finns mycket oro över miljö- effekterna av vissa tvålar. Denna tvål är biologiskt nedbrytbar samtidigt som den är i en praktisk flaska.

Den här tvålen är också min typ av tvål eftersom det bara finns en av den Det.

Vad jag menar är att jag redan kämpar med alla olika tvålflaskor i vår dusch som jag tydligen inte kan använda omväxlande. Denna tvål är å andra sidan ett allrengöringsmedel och kan användas till disk, hud, hår m.m.

10. Kiwi Camp Dry Heavy Duty vattenavvisande – se pris på Amazon

Den här praktiska prylen är för att vattentäta ditt tält och annan utomhusutrustning. Det är helt valfritt och är därför inte i allas redskap redan. Det är dock bra att lägga till en vattentät kant på dina tält och presenningar, samt lite utomhusutrustning som din regnjacka, etc.

Sammanfattning

Förhoppningsvis hittade du ett föremål som din älskade har klarat sig utan, men kommer att bli positivt överraskad med något som de kommer att vilja använda. Håll äventyret enkelt, allihop!

Relaterade frågor

Här är ett par presentidéer som faller utanför $30-intervallet samt den användbara definitionen.

Vilka presenter är bra för campare som har allt? Kanske har de allt som har med camping att göra, men kanske har de ännu inte gett sig in i den obskyra sporten slacklining. Utan att misslyckas, närhelst barn ser en slackline (och förmodligen vilken man som helst som inte riktigt har vuxit upp ännu, som jag själv), vill de prova det. Jag köpte faktiskt en flybold Slackline Kit (se pris på Amazon), nyligen. Mycket roligt. Se till att du, *ahem* sätter upp den så att du kan stå bekvämt över den för att undvika smärtsamma fall.

Vad sägs om presenter till campare som älskar musik? Instrument är inte allas grej, och det är okej. Dessutom älskar inte alla campingplatser någon som tar med ett instrument eller högtalare. Men om din grupp är där ute i ensamhet, finns det en viss magi att vara runt en lägereld nära någon som vet hur man spelar munspel. jag har en Hohner munspel (se pris på Amazon), och det låter bra. Min pappa brukade spela en när jag växte upp.